Academy voor jouw beautysalon

Ben je op zoek naar een academy om jouw beautysalon naar een nieuw niveau te tillen? Zoek dan niet verder, je bent bij Aletta de Rooij van Partners in Creme aan het juiste adres! Bij Partners in Creme zit je goed voor de online academy, masterclasses en coaching.

Online academy

In deze online masterclass krijg je stap voor stap tools aangereikt die je steeds kan toepassen in jouw beautysalon. De reden dat dit online gebeurd, is dat het vaak teveel stof is voor een live dagcursus. Tijdens de cursus vallen vele kwartjes en ga je vol inspiratie naar huis, maar over de loop van de tijd vervaagt de informatie ook weer. Het is dus beter om alles in stukjes te krijgen zodat je het beter onthoudt. Daarvoor heeft Partners in Creme de online academy opgezet. De voordelen hiervan zijn dat je altijd op jouw moment aan de slag kunt, je werkt module voor module uit zodat je alles beter onthoudt en je kunt alles later nog eens nalezen of terugzien.

Masterclass workshops geven

Door het geven van workshops kun je je salon een enorme boost geven. Zo bereik je nieuwe klanten waardoor je omzet verhoogt en je persoonlijke ontwikkeling gaat hierdoor ook flink vooruit. Bij Partners in Creme kun je een masterclass workshops geven krijgen. Hier leer je alle ins en outs over het geven van workshops zodat je zelf de beste workshops mogelijk kunt geven!

Coaching

Loopt jouw beautysalon nog niet zoals je voorzien had? Het kan zijn dat je het wel druk hebt maar dat de verdiensten nog niet in verhouding zijn. Daar kan Partners in Creme jou bij helpen! Je krijgt 10 tot 12 maand personal coaching via Facetime, in totaal 10 coachcalls. Daarnaast is er een coachingsessie in de salon.

Proefles en e-book

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Partners in Creme maar weet je het nog niet zeker? Dat is geen probleem! Je kunt een gratis proefles aanvragen voordat je begint aan de online academy. Daarnaast heeft Aletta de Rooij ook een e-book geschreven: ‘Hoe groei je met de salon naar een omzet van een ton?’. Dit e-book is aan te vragen via de website.

Over Partners in Creme

Partners in Creme is opgezet door Aletta de Rooij. Zij heeft al 30 jaar ervaring in de beautybranche als schoonheidsspecialiste, verkoopster, accountmanager, coach en ondernemer. Haar ervaring gecombineerd met de scholing en ontwikkelingscursussen die zij zelf heeft gevolgd maakt deze coaching uniek. Aletta heeft een beeld van jouw ideale klant en weet hoe je meer klanten kunt aantrekken, meer kunt verkopen en meer omzet kunt genereren.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Partners in Creme? Dat kan! Vul dan hier het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag.