Partners in Crème: de beauty salon business coach voor jou

Ben jij een gedreven beautyspecialist met een eigen schoonheidssalon en merk je dat je groei niet op gang komt of stagneert? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zie je bijvoorbeeld de ‘ondernemers kant’ van jouw bedrijf eigenlijk helemaal niet ziet zitten en regel je in feite alleen maar het meest hoofdzakelijke.

Een bloeiend bedrijf bestaat uit twee kanten: het fundament van je bedrijf en jouw talenten als beautyspecialist en ondernemer. Deze twee kanten dienen in evenwicht te zijn. Partners in Crème helpt je als beauty salon business coach om jouw onderneming op ieder vlak succesvol te maken en de perfecte balans te vinden tussen het zakelijke aspect van jouw bedrijf en jouw passie, zodat jij kan groeien. En als jij groeit, groeit je onderneming automatisch mee!

Hoe kan deze beauty salon business coach jou helpen?

Ben jij een echte vakvrouw met veel ambitie en potentie, maar wil je bedrijf toch niet echt van de grond komen? Dan biedt Partners in Crème je de helpende hand. Eigenaresse Aletta de Rooij zit al 25 jaar in het vak en heeft ervaring onder andere als schoonheidsspecialist, ZZP’er, in coaching, het geven van product- en verkooptrainingen en workshops. De afgelopen jaren heeft zij veel tijd besteed aan persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, waardoor ze deze ervaringen kan doorgeven aan haar klanten. Zij weet als beauty salon business coach het benodigde inzicht te geven in verschillende knelpunten en obstakels. Je kunt vervolgens samen aan de slag gaan om jouw droom beauty salon met de bijbehorende omzet te realiseren. Hoe ze dit doet? Als beauty salon business coach en business inspirator biedt Aletta met Partners in Crème diverse coachingstrajecten en masterclasses aan met als doel om jouw onderneming succesvol te maken. Word je ook lid van de Online Academy? Dan kun je deelnemen aan de masterclasses.

Bij de online masterclass Partners in Crème Academy krijg je stap voor stap de benodigde tools aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk. Met deze tools leer je allereerst een goed fundament van je bedrijf neer te zetten, van waaruit je je onderneming kunt laten groeien. Ook leert Aletta je in deze online masterclass hoe je de ideale klant creëert en vandaaruit meer verkoop genereert.

Met de masterclass Hoe geef je succesvol workshops, leert Aletta je als deskundig beauty salon business coach hoe je een succesvolle workshop kunt geven. Een geslaagde workshop kan als een enorme stimulans voor je salon dienen. Je bereikt hiermee niet alleen veel nieuwe klanten, maar het verhoogt ook je omzet en het werkt positief op je persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat Partner in Crème jou te bieden heeft en wil je meer weten over de coachingstrajecten en masterclasses? Neem contact op of vraag een gratis proefles aan van de Business in Beauty Academy.

 

Business in Beauty Academy Beauty Salon Masterclass Beauty Salon Coaching

Contactgegevens:

Info@partnersincreme.nl

06-13198626