Hoe kan beauty salon
business coaching jou helpen?

Jij bent een huidspecialist en vakvrouw met veel ambitie en potentie, maar je hebt steeds vaker het gevoel dat je salon beter kan draaien. Je wilt een gezond klantenbestand, structuur in je salon, rust in je hoofd en winst. Je wilt het salaris wat je waard bent. Je wilt groeien, je wilt meer, je wilt het niet alleen doen. Daarom ben je hier.

Partners in Crème bied je de helpende hand.

Eigenaresse Aletta de Rooij zit al sinds 1989 in het vak en heeft ervaring onder andere als schoonheidsspecialist, ZZP’er, in coaching, het geven van product- en verkooptrainingen en workshops. De afgelopen jaren hebben naast haar coaching in het teken gestaan van persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, waardoor ze deze ervaringen kan doorgeven.

Aletta weet als beauty salon business coach het benodigde inzicht te geven in verschillende knelpunten en obstakels. Op een no nonsense manier reikt ze jou de handvatten om jouw droom beauty salon met de bijbehorende omzet te realiseren.

Hoe?  Als beauty salon business coach en business inspirator biedt Aletta met Partners in Crème diverse coachingstrajecten aan met als doel om jouw onderneming succesvol te maken.

Met Partners in Crème Business Coaching krijg je stap voor stap de benodigde tools aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk. Met deze tools leer je allereerst een goed fundament van je bedrijf neer te zetten, van waaruit je je onderneming kunt laten groeien. Ook leert Aletta je in de Academy en tijdens de coachsessies hoe je de ideale klant creëert en vandaaruit meer verkoop genereert.

Met de Academy Winst met Workshops, leert Aletta je als deskundig beauty salon business coach hoe je een succesvolle workshop kunt geven. Een geslaagde workshop kan als een enorme stimulans voor je salon dienen. Je bereikt hiermee niet alleen veel nieuwe klanten, maar het verhoogt ook je omzet en is zowel live als online in te zetten.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat Partners in Crème jou te bieden heeft en wil je meer weten over de coachingstrajecten? Neem contact op of download alvast de Checklist Business in Beauty.

Liefs,