Elk beauty salon heeft in feite een workshop business nodig.

Ondernemen is niet alleen spannend en leuk, maar voor velen ook een droom die uitkomt. Echter zijn er ook zaken die bij het ondernemen horen die toch vaak minder leuk worden gevonden, zoals het doen van grote investeringen of een uitgebreid marketingbeleid om klanten te bereiken. Ben jij de trotse eigenaresse van een beautysalon en herken jij jezelf in dit plaatje? Merk jij dat je met veel plezier jouw onderneming runt, maar iedere keer weer opziet tegen de zaken die jij minder leuk vindt of zaken die je onzeker maken? Zorg dan dat je met een relevante beauty salon business workshop op de hoogte bent van alle belangrijke zakelijke aspecten van jouw onderneming. De Business in Beauty Academy van Aletta de Rooij, eigenaresse van Partners in Crème speelt in op deze zakelijke behoefte van beautyondernemers. Ook voor coaching en offline masterclasses kun je bij haar terecht.

Een geschikte beauty salon business workshop voor jou

Bij de Business in Beauty Academy worden verschillende coachingstrajecten en masterclasses aangeboden. Aletta de Rooij komt zelf uit de beauty business en heeft in de meer dan 25 jaar dat zij in het vak zit al behoorlijk wat expertise opgebouwd als business inspirator en salon coach. Zij biedt een intensief maar leerzaam traject aan waaraan je kunt deelnemen zodra je lid wordt van haar Online Academy. Denk hierbij aan verschillende vormen van coaching en diverse online masterclasses. Zo kun je als ondernemer je zakelijke kennis opvijzelen en zelf zorgdragen dat je door middel van beschikbare leertrajecten naar eigen behoefte een soort beauty salon business workshop op maat samenstelt.

Bij de Partners in Crème Academy leer je hoe je in de praktijk aan een goed fundament van je onderneming kan werken en ook aandacht kan besteden aan alle andere belangrijke zaken die als ondernemer om je aandacht vragen. Leer ook wie jouw ideale klant is en hoe deze jou kan helpen aan meer verkoop!

Voor veel ondernemers is het een belangrijke vraag: Hoe geef je succesvol workshops? Een geslaagde workshop draagt bij aan een verhoging van jouw omzet, het kennismaken met nieuwe klanten en persoonlijke groei.

Professionele begeleiding bij Partners in Crème

Partners in Crème biedt haar klanten verschillende voordelen. Zo kun je ervan op aan dat je professionele begeleiding krijgt in het verwezenlijken van droomsalon en droomomzet en kun je jezelf een passende beauty salon business workshop geven met behulp van de Academy, online coaching en masterclasses. Verder staat Partners in Crème voor:

  • Expertise en ervaring;
  • Veelzijdigheid als schoonheidsspecialist en ZZP’er, door workshops, producttrainingen en coaching;
  • Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling: afgelopen jaren daar veel in geïnvesteerd. Die ervaring wordt ook op klanten overgebracht.

Meer informatie over online coaching en de masterclasses?

Ben je benieuwd naar het aanbod van Partners in Crème? Vraag dan een gratis proefles aan. Met deze proefles krijg je inzicht in de werkwijze van de Partners in Crème Academy! Wil je nu alvast meer weten over het recept voor meer omzet? Lees dan dit E-book. En biedt jezelf, met behulp van deze inzichten een beauty salon business workshop aan zodat je vol vertrouwen jouw onderneming kunt runnen.

 

Business in Beauty Academy Beauty Salon Masterclass Beauty Salon Coaching

Contactgegevens:

Info@partnersincreme.nl

06-13198626