Hét adres voor beauty salon coaching

Het runnen van een schoonheidssalon gaat helaas niet alleen maar over beauty. Er moeten ook rekeningen betaald worden, de belastingaangifte moet op tijd de deur uit, kostbare apparaten worden vaak aangeschaft en met behulp van een veelzijdig marketingplan dien je veel klanten aan te trekken. Veel schoonheidsspecialisten willen het liefst alleen maar bezig zijn met hun vakgebied en met alle behandelingen die daarbij komen kijken. Om de overige zaken overzichtelijker en gemakkelijker voor je te maken biedt Partners in Crème beauty salon coaching aan. Met behulp van deze salon coaching kun jij je klantenbestand en je omzet zien groeien. Geïnteresseerd? Lees er meer over in dit inspirerende E-book.

Gerichte beauty salon coaching

Partners in Crème is de plek voor beautyspecialisten om samen te komen en te leren hoe je meer klanten en verkoop kunt realiseren door middel van een andere aanpak in je dagelijks handelen. Met gerichte coaching en intensieve begeleiding reikt eigenaresse Aletta de Rooij jou de handvatten aan om actie te ondernemen. Bijvoorbeeld met deze leerzame online training en unieke masterclasses:

Waarom beauty salon coaching bij Partners in Crème?

Aletta de Rooij is al 30 jaar werkzaam in de cosmeticabranche. Zij vervulde in deze periode functies als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer. Doordat zij in aanraking kwam met vele beautyspecialistes merkte zij al snel met hoeveel passie en vakkennis deze vrouwen hun bedrijf op hadden gezet. Maar ze ontdekte ook al snel het lek op het gebied van ondernemen. Deze waarnemingen vormden samen de basis van Partners in Crème.

Met Partners in Crème heeft Aletta haar klanten veel te bieden. Met al haar kennis en ervaring reikt zij haar klanten de middelen aan om hun droomsalon en droomomzet te verwezenlijken met gerichte beauty salon coaching. Ook biedt zij je:

  • Professionele begeleiding;
  • Expertise;
  • Veelzijdigheid in inzichten dankzij ervaring als schoonheidsspecialist en ZZP’er, door workshops, producttrainingen en coaching;
  • Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling; afgelopen jaren veel in geïnvesteerd. Die ervaring brengt zij ook op klanten over.

Interesse in beauty salon coaching?

Ben jij een gedreven ondernemer met een onstuitbare passie voor beauty maar met twijfels over de rest van het ondernemerschap? Dan kan de beauty salon coaching bij Partners in Crème jou en je onderneming verder brengen. Vraag nu een gratis proefles om een beter beeld van het traject te krijgen. Aletta begeleidt je met veel enthousiasme en helpt jou de volgende stap te nemen. Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan in!

Heb je nog vragen of wil je ergens meer over weten, neem dan gerust contact op.

 

Business in Beauty Academy Beauty Salon Masterclass Beauty Salon Coaching

Contactgegevens:

Info@partnersincreme.nl

06-13198626