Beauty salon coaching

No nonsense beauty salon coaching

Het runnen van een schoonheidssalon gaat helaas niet alleen maar over beauty. Er moeten ook rekeningen betaald worden, de belastingaangifte moet op tijd de deur uit, kostbare apparaten worden vaak aangeschaft en je moet ook nog eens ideale klanten aantrekken door middel van social media. Kortom; vele bordjes in de lucht en je hebt natuurlijk ook nog een privéleven.

Als vakvrouw, als schoonheidsspecialist, wil je het liefst alleen maar bezig zijn met je vakgebied en met alle behandelingen die daarbij komen kijken. Echter, er moet wel geld in het laatje. Je doet wat jou goed lijkt, maar groei blijft uit of is minimaal.

Met behulp van beauty salon coaching kun jij je klantenbestand en je omzet zien groeien..

Waarom beauty salon coaching bij Partners in Crème?

Aletta de Rooij van Partners in Crème is een ‘no nonsense’ businesscoach, gespecialiseerd in huidspecialisten. Aletta is al sinds 1989 werkzaam in de cosmeticabranche. Zij vervulde in deze periode functies als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer. Doordat zij in aanraking kwam met vele beautyspecialistes merkte zij met hoeveel passie en vakkennis deze vrouwen hun bedrijf op hadden gezet. Maar ze ontdekte ook al snel het lek op het gebied van ondernemen. Deze waarnemingen vormden samen de basis van Partners in Crème.

Met Partners in Crème heeft Aletta haar klanten veel te bieden. Met al haar kennis en ervaring reikt zij haar klanten de middelen aan om hun droomsalon en droomomzet te verwezenlijken met gerichte beauty salon coaching.

Interesse in beauty salon coaching?

Ben jij een gedreven ondernemer met een onstuitbare passie voor beauty maar met twijfels over de rest van het ondernemerschap? Dan kan Partners in Crème jou en je onderneming verder brengen.

Met Partners in Crème Business Coaching krijg je stap voor stap de benodigde tools aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk. Met deze tools leer je allereerst een goed fundament van je bedrijf neer te zetten, van waaruit je je onderneming kunt laten groeien. Ook leert Aletta je in de Academy en tijdens de coachsessies hoe je de ideale klant creëert en vandaaruit meer verkoop genereert.

Met de Academy Winst met Workshops, leert Aletta je als deskundig beauty salon business coach hoe je een succesvolle workshop kunt geven. Een geslaagde workshop kan als een enorme stimulans voor je salon dienen. Je bereikt hiermee niet alleen veel nieuwe klanten, maar het verhoogt ook je omzet en is zowel live als online in te zetten.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in wat Partners in Crème jou te bieden heeft en wil je meer weten over de coachingstrajecten? Neem contact op of download alvast de Checklist Business in Beauty.

Liefs,