Je bent een ambitieuze beautyspecialist, een vakvrouw, en toch groeit je salon niet zoals je wilt en weet je dat er meer in zit.

Je bent zelfstandig ondernemer, misschien al jaren. Maar hóe onderneem je naar een hoger doel? Hóe onderneem je vanuit je hart in de tijd waarin social media een belangrijke rol inneemt? Hoe onderneem je op een (andere) manier die bij jóu past?

Als je blijft doen wat je altijd deed, zullen de resultaten blijven zoals ze waren. Echter wanneer de concurrentie wel investeert in groei gaat dat niet op. De klant van tegenwoordig gaat met de tijd mee. Wanneer je achterblijft kan de klant vallen voor de verleiding (via social media) van een andere salon of een ander merk producten.

Jij bent jouw onderneming! Je salon kan niet groeien als jij niet groeit. Succes en groei zijn te voorspellen aan de mate van tijd en energie die jij besteedt aan de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf.

Hoe komen de klanten naar jouw salon? Wat heb je allemaal al geprobeerd? Acties bedacht, korting gegeven, social media? Wat heeft het je opgeleverd? Welk gevoel heb je daarbij?
Niet alleen de veranderde economie biedt kansen, maar ook door zelf anders in je bedrijf te gaan staan en anders in je business te gaan werken.

Denk je stappen te gaan maken met kijken waar je kunt besparen? Speuren naar de goedkoopste wattenschijfjes en tissues en deze nog splitsen? Wellicht bespaar jij je dit jaar een paar tientjes. Meer omzetten met dezelfde klanten? Ja, dat is een hele goede. Maar als je het dan enkel aanpakt op verkoopvaardigheden sla je een aantal stappen over.

“Maar hoe dan?” denk je vast. We kunnen ons goed voorstellen hoe jij je voelt. Waar je dagelijks tegen aan loopt. Dat je niet weet waar je moet beginnen.

Wanneer je hierop de antwoorden zou willen krijgen loop je al achter de feiten aan. En loop je omzet mis. Dat kan echt anders. Tijd voor Business in Beauty. Tijd om onweerstaanbare zichtbaarheid te creëren. En je hoort het goed, je hoeft het niet alleen te doen.

Partners in Crème gunt jou een bloeiende salon. Aletta helpt je graag met al haar kennis, ervaring en praktische aanpak. Haar enthousiasme, gedrevenheid en commerciële vaardigheden werken aanstekelijk. Samen zet je jouw salon in bloei.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan contact op met Aletta.

Contact


Business in Beauty voor jou

Partners in Crème Academy Masterclass Coaching Contact