Leer nieuwe business vaardigheden voor jouw beauty salon

Heb jij een beautysalon waar jij met veel plezier en passie dagelijks jouw klanten ontvangt voor allerlei beautybehandelingen, maar heb je het idee dat er wellicht meer in zou zitten als jij je meer zou focussen op de zakelijke kant van het ondernemen? Dan is het de hoogste tijd dat jij je meer op de business vaardigheden van jouw beauty salon gaat richten. Hoe je dit aanpakt? Met behulp van business inspirator en salon coach Aletta de Rooij van Partners in Crème. Met de handgrepen die je van haar krijgt aangereikt kun jij je meer focussen op jouw ideale klanten en zo meer omzet draaien. Hier kun je ook al van alles over lezen in haar inspirerende E-book.

Welke business vaardigheden zijn van belang voor jouw beauty salon?

Aletta de Rooij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het beauty vak. Zij werkte als schoonheidsspecialist, verkoopster en accountmanager voor luxe cosmeticamerken en onderscheidt zich nu wederom als inspirerend trainster en coach. Door middel van gerichte coaching en diverse masterclasses leidt zij beautyondernemers binnen haar community met nieuwe business vaardigheden voor jouw beauty salon naar meer succes en meer verkoop. Zodra je lid bent van haar Online Academy, ligt de weg voor je open om mee te doen met de verschillende trajecten.

Zo organiseert Aletta bijvoorbeeld de online masterclass Partners in Crème Academy. Bij deze masterclass krijg je waardevolle handvatten aangereikt waarmee je gelijk aan de slag kunt in jouw onderneming. Zo kun je als eerste een stevig fundament van jouw onderneming vormen en vervolgens met andere belangrijke zaken aan de slag gaan, zoals het creëren van de ideale klant en comfortabel verkopen.

Een andere waardevolle masterclass is: Hoe geef je succesvol workshops, waarbij je inzicht verkrijgt in het succesvol organiseren en geven van een workshop. Zo’n workshop kan een zeer positief effect hebben op jouw beauty salon doordat je nieuwe klanten bereikt en je omzet verhoogt. Een workshop is niet alleen een boost voor klantenbinding maar ook een boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe kom ik aan die nieuwe business vaardigheden voor mijn beauty salon?

Wil je graag aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien met behulp van de Online Academy van Partners in Crème en wil je meer weten over de aangeboden coachingstrajecten en masterclasses? Neem dan gerust voor meer informatie contact op.

Ook kun jij je inschrijven voor een gratis proefles.

 

Business in Beauty Academy Beauty Salon Masterclass Beauty Salon Coaching

Contactgegevens:

Info@partnersincreme.nl

06-13198626

[ninja_form id=4]