‘Hoe groei je met de salon naar een omzet van een ton?’


Zou je dit willen? Of als je het al hebt, zou je het willen verdubbelen?

Mijn ervaring leert dat vele beautyspecialisten dromen van deze omzet. Maar dat het dan bij deze droom blijft. Bedenken dat het misschien wel kan, maar niet voor hen.

Door het schrijven van dit €-book wil ik je het inzicht geven dat het ook voor jou is weggelegd. Door op een andere manier naar je business te kijken, door op een andere manier in je business te gaan staan, maar ook door op een andere manier in je business te gaan werken.

Meld je aan en ontvang het €-book ‘Hoe groei je met de salon naar een omzet van een ton?’.

Ik ontvang heel graag het €-book!

Vraag aan!

De ervaring leert echter…

… dat veel mensen her en der informatie aanvragen en er vervolgens niets mee doen. Of niet weten waar te beginnen. Vaak zijn er nog veel meer zaken die moeten worden aangepast.
Helaas verkrijg je hiermee steeds niet de omzet waar je van droomde en heb je nog niet het klantenbestand opgebouwd wat je voor ogen had.

 

Ik heet je van harte welkom bij Partners in Crème.

Het is mijn passie beautyspecialisten te inspireren in het aantrekken van klanten en creëren van verkoop. En dan vooral gericht op ‘HOE’, zodat je naar de gewenste omzet kunt gaan werken. Ook voor jou is dat weggelegd.

Elke dag dat je hier geen stappen in onderneemt gaat ten koste van je omzet, kost geld, brengt je niet verder. Het is tijd voor Business in Beauty!

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Zal ik je helpen?

Klik op deze link en beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is nu met betrekking tot jouw salon je grootste uitdaging om de ton omzet te bereiken?

Wil je het delen? Ik hoor je graag en je ontvangt altijd een persoonlijke reactie.

Warme groet,

 

Aletta de Rooij