Maak kans op een GRATIS Salon Strategie Sessie van 45 minuten

Het is mijn missie om huidspecialisten te helpen met het creëren van meer omzet, meer winst en meer succes. Ik vind het belangrijk om deze vakvrouwen in de beautybranche te helpen in hun ondernemerschap om er zowel voor de specialist áls voor hun klant meer waarde uit te halen.

Iedere specialist zit in een eigen fase, wat logisch én ook erg interessant is. Om jou te helpen doorgroeien en om zelf op de hoogte te blijven van de vraagstukken die er leven selecteer ik wekelijks een beautyspecialist voor een gratis Salon Strategie Sessie.

Tijdens de Salon Strategie Sessie, die overigens ook gewoon te boeken is voor €75, kijken we samen waar er bij jou in de salon meer uit te halen is. Hierover geef ik je direct een aantal concrete tips op basis van je online kanalen en je antwoorden op de vragen in het intake formulier.

Indien je geselecteerd bent voor de gratis Salon Strategie Sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht. Het heeft overigens altijd zin om te reageren. Of je nu net begint of al 30 jaar een salon hebt. Het is mijn missie je verder te helpen en alleen het invullen van de vragen geeft al inzicht.

Ik kijk uit naar je antwoorden. De vragen vind je hieronder.

Warme groet,
Aletta de Rooij

P.S. Wanneer je denkt; ‘Het is nu niet mijn moment’, dan is het vaak je ego dat je wilt houden waar je nu bent. Alleen hier kun je al ontzettend in groeien door dat stemmetje te negeren.

Intake voor gratis Salon Succes Scan