Video op je website zorgt voor onweerstaanbare zichtbaarheid.
Edwin weet je op een prachtige, ongedwongen wijze met jouw unieke verhaal, die we samen hebben ontwikkeld, in beeld te brengen.


Edwin Gitsels:

“Ik ontmoette Aletta op een ondernemersbijeenkomst, en ik werd meteen geconfronteerd met die voor haar zo kenmerkende daadkracht. Ik vertelde haar dat ik na 22 jaar televisiewerk een bedrijf was begonnen in het maken van biografieën in film- en boekvorm. En dat ik daarnaast sinds kort ook video’s maakte voor de Over Mij-pagina van ondernemers. Toch een soort kruising tussen een minibiografie en een commercial.

In no time had Aletta een plan bedacht voor een samenwerking. Aletta weet als geen ander hoe belangrijk het visuele aspect is in de beautybranche, en dat video anno 2018 sowieso eigenlijk een ‘must’ is om jezelf te onderscheiden en om zichtbaarheid te creëren. Zoals je 10 jaar geleden achterliep als je nog geen website had, zo heb je nu een inhaalslag te maken als video ontbreekt in je marketingstrategie.

Maar hoewel – of misschien juist omdat – jij als beautyspecialiste doordrongen bent van het belang van er goed uitzien en hoe je overkomt, is het nog een heel ander ding om zelf voor de camera te gaan staan. Geloof mij, daar ben je niet uniek in. Voor vrouwen is dat een grotere drempel dan voor mannen.

Al jaren steekt steeds weer de discussie de kop op dat er te weinig vrouwen in talkshows als Pauw, Jinek, DWDD en Late Night (waar ik zelf gewerkt heb als samensteller) aanschuiven. Als ik vrouwen die voor de camera verschijnen in één van de programma’s die ik maak daarnaar vraag, leggen ze me uit: “Ja, hallo, dan bellen ze om twee uur ’s middags of ik die avond op tv wil verschijnen, maar dan heb ik niks om aan te trekken, of m’n haar ziet er niet uit.” Het liefst zou elke vrouw die op tv te zien is eerst ook nog even bij jou langsgaan om er tiptop uit te zien.

Dat probleem heb jij niet als je ervoor kiest om een video voor je website te laten maken. Want je weet ruim van tevoren wanneer Mark, mijn cameraman, en ik langskomen. In het traject met Partners in Crème heb jij al ontdekt waarmee jij je onweerstaanbare zichtbaarheid gaat creëren. Voordat we de video opnemen doe ik met jou een telefonisch interview zodat ik ook weet wat jouw verhaal is, om je tijdens de opnames de juiste vragen te kunnen stellen. Hierdoor hoef je geen teksten uit je hoofd te leren en kom je heel spontaan en natuurlijk over.

Het enige wat je hoeft te doen is te zorgen dat jijzelf en je zaak er goed uitzien. En, als je dat wilt, een of twee klanten regelen die voor de camera iets aardigs over je willen zeggen en/of zich door je laten behandelen zodat we je ook even aan het werk zien.

Korte tijd later heb je een gemonteerde video in je mailbox. Daar mag je dan van alles over roepen: dit moet anders, en die foto is raar, en wat zeg ik vaak ‘eh’, kan dat eruit? Antwoord: ja, dat kan. Ik pas alles aan wat jij aangepast wilt hebben zodat je 100% tevreden bent met je video.

Je wilt dat je klanten zich op hun gemak en veilig voelen bij je, en door jezelf online te presenteren versnel je dat proces met een factor honderd. Als ze voor het eerst bij je binnenstappen, hebben ze het gevoel je al een beetje te kennen. Door de video op je website sla je een brug tussen jouw salon en de klant. Je bereik wordt groter en de verkoop gemakkelijker.

Aletta zag de combinatie direct voor zich. Anno nu is het creëren van onweerstaanbare zichtbaarheid essentieel voor Business in Beauty.”

Contact opnemen