Als het allemaal even niet zo lekker loopt in je salon, voelt het als fietsen met een slag in je wiel. Steeds weer voel je die knik en lijkt het ook steeds erger te worden. Waar ligt het aan? Ben je hard tegen de stoeprand opgefietst of ontbreken er een aantal spaken?

Deze metafoor gebruik ik in de Business in Beauty Strategy. Met jou ga ik alle aspecten van je salon langs om te kijken waar het spaak loopt. Welke spaken ontbreken of zitten er niet goed in? Waardoor lijkt het alsof je met een slag in het wiel fietst?

Soms weet je diep van binnen dat je niet verder wilt op de manier zoals je je bedrijf runt.
Het voelt dan alsof de ziel er binnen je salon uit is, de passie en enthousiasme om te werken ontbreken wellicht steeds vaker.

Valt het enthousiasme weg dan zullen uiteindelijk ook de klanten weg blijven.
Hoe zonde zou dat zijn van alle investeringen die je al hebt gedaan?

Naar mijn mening staan ziel en beleving binnen een bedrijf op één. Wanneer je hieraan werkt in combinatie met de praktische ‘Partners in Crème skills’, creëer je een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Hoe zou het voelen om je salon nieuw leven in te blazen? Een prachtig bedrijf creëren, vol passie, vuur en enthousiasme dat overal te voelen is.

Mijn handen jeuken om met je te werken aan een salon vol bezieling en plezier waar klanten (én eventueel medewerkers) zich helemaal thuis voelen. En ook jijzelf zal er energie van krijgen, prettiger werken, social media succesvol inzetten met als beloning hogere omzetcijfers.

 

Smaakt dit naar meer? De sleutel voor succes ligt bij jou. Alles begint bij een eerste stap. Als we elkaar spreken herken ik snel waar het spaak loopt, sla de spijker op zijn kop zodat je inzicht krijgt in wat jouw knelpunten zijn en waar de oplossing zit. De Business in Beauty Strategy Call vindt plaats middels videobellen zodat we elkaar spreken en zien. Tot gauw.

Zullen we het samen ontdekken? Ik kijk ernaar uit jou te spreken.

Liefs, Aletta

Reserveer hier