Verhoog je omzet met workshops!

Er is meer uit een workshop te halen dan je denkt

Het geven van workshops kan je salon een enorme boost geven. Niet alleen bereik je nieuwe klanten en verhoog je de omzet, ook je persoonlijke ontwikkeling krijgt een flinke zet.

Wellicht heb je het al een tijdje in gedachten om workshops te geven. Maar houdt ten eerste je ‘durf’ je tegen en ten tweede word je niet gesterkt in de verhalen die de ronde gaan als: “Ik heb slechts één lipstick verkocht”.

Het succes van een workshop valt of staat met de opbouw ervan. Wanneer je dit op de juiste manier aanpakt is het niet alleen erg leuk voor jou en je klanten,  maar ook nog eens interessant qua klantenbinding, naamsbekendheid en verkoop van zowel producten als behandelingen.

 

Masterclass ‘Hoe geef je succesvol workshops?’

 

Hoe je je omzet naar een hoger niveau tilt:

  • Verdubbeling klantenbestand
  • Spectaculaire stijging productverkoop
  • Verkoop behandelingen en kuren vanuit de workshop
  • Templates workshops huidverbetering en make-up
  • Resultaat gericht stappenplan
  • Groei van zowel jijzelf als je salon
  • Inclusief 1 implementatiegesprek achteraf

Inschrijving uitsluitend mogelijk na Business in Beauty Academy of coachingstraject.

Duur: 1 dag
Locatie: Houten
Datum: Op dit moment zijn er geen live masterclasses.
Prijs: € 497,-

 

 

Testimonial

Ik geef al een tijdje workshops voor make-up en was benieuwd wat ik daaraan nog kan verbeteren en of ik op de goede weg ben. Daarnaast ga ik in de toekomst ook workshops huidverzorging geven. De templates zijn daarvoor heel fijn.

Het praktijkgedeelte van de masterclass was erg duidelijk. Veel goede handvatten om aan de slag te gaan.

Ik kijk nu op een andere manier naar mijn salon. Het is fijn om te merken dat je met minder klanten ook een leuke omzet kan bereiken als je de methode van Aletta toepast. Wat vroeger zo moeizaam ging (verkoop) gaat na het volgen van de masterclass veel gemakkelijker.

Ik plan mijn afspraken niet meer zo dicht op elkaar zodat er voldoende tijd en aandacht voor mijn klanten is en ikzelf ook niet zo gestrest ben.

Ik zou de masterclass zeker aanbevelen. Aletta laat je op een andere manier naar je werk kijken. Zij weet wat speelt in de praktijk en geeft daarvoor tips en adviezen. Zeer inspirerend en motiverend om naar haar te luisteren. Erg waardevol om haar te kennen.

– Francien Verberk
Schoonheidsstudio “Purper”
Ouderkerk aan de Amstel

Meer informatie? Neem hier vrijblijvend contact op »