Online training voor jouw beauty salon

Bij het runnen van een schoonheidssalon spelen expertise en gedrevenheid een sleutelrol. Zonder kennis en kunde kun jij jouw klanten niet goed van dienst zijn. Maar een florerend bedrijf heeft ook nog een andere, zakelijke kant. Veel ondernemers, ook in de beautyindustrie, hebben vaak minder met deze belangrijke zakelijke kant. Toch valt er veel winst te behalen als jij jouw bedrijf goed in de markt weet te positioneren.

Juist voor die ondernemers, die wel graag het ondernemerschap in zijn totaliteit willen omarmen, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen, biedt Partners in Crème een online training voor de beauty salon aan. In deze training, bestaande uit verschillende onderwerpen, wordt je opgeleid tot een succesvolle beauty ondernemer met een bloeiende business.

Kom verder met behulp van online training voor jouw beauty salon

Beautydeskundige, coach en ondernemer Aletta de Rooij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Zij begon haar loopbaan als schoonheidsspecialist, verkoopster en accountmanager en ondernemer en is nu een ervaren trainster en coach. Doordat zij vaak beautyspecialisten spreekt die zoveel plezier in hun vak hebben, maar met veel moeite de zakelijke onderdelen van hun onderneming weten bij te houden, had zij het gevoel dat daar werk aan de winkel was. Met Partners in Crème staat zij voor Business in Beauty en geeft zij online training voor jouw beauty salon. Zij helpt ondernemers naar een succesvolle organisatie met coaching en een online masterclasses. De coaching bestaat uit ‘Business in Beauty’ coaching, waarbij groei voor jouw salon het hoofddoel is. ‘Creëer onweerstaanbare zichtbaarheid’ wordt aangeboden om jezelf online te presenteren. In concreto krijg je bij dit traject als resultaat een professioneel gemonteerde video voor op je ‘over ons’ pagina.

De eerste online masterclass betreft de Partners in Crème Academy. De nuttige tools die je in deze masterclass krijgt aangereikt, kun je direct inzetten in de praktijk. Zodra er een goed fundament gevormd is kun jij je richten op overige belangrijke onderdelen van jouw bedrijf. Ook word je opgeleid om jouw ideale klant te creëren en door te groeien naar meer verkoop.

In de masterclass Hoe geef je succesvol workshops, word je de kennis geboden om een workshop succesvol op te zetten en te geven. Met een goedlopende workshop werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en daarnaast bereik je nieuwe klanten en verhoog jij jouw omzet.

Meer informatie over online training voor jouw beauty salon

De Business in Beauty Academy is de ideale online training voor jouw beauty salon. Ben je geïnteresseerd in de lessen van de Beauty Academy en wil je zelf ervaren hoe een les eruitziet en vormgegeven wordt? Vraag dan een proefles aan!

Ook kun je voor vragen of voor meer informatie altijd contact opnemen.

Business in Beauty Academy Beauty Salon Masterclass Beauty Salon Coaching

Contactgegevens:

Info@partnersincreme.nl

06-13198626

[ninja_form id=4]