Business in Beauty presentatie

Een no nonsense presentatie gericht op de beautyspecialist.

Naast het geven van masterclasses en coaching is het ook mogelijk Aletta in te zetten als spreker. Aletta heeft aan alle hoeken van de toonbank in de cosmeticabranche gestaan. Daardoor weet ze wat er speelt, wat er mist, en wat er moet veranderen voor meer business.

Door haar duidelijke en frisse kijk weet ze de luisteraars te inspireren en direct inzetbare handvatten mee te geven.

“Het is terug te zien in de cijfers van de klant wanneer deze bij Aletta aan tafel heeft gezeten”. Deze uitspraak horen we regelmatig terug van leveranciers.

Informeer hier naar de mogelijkheden en tarieven voor een Business in Beauty presentatie.

Contact opnemen


Recensies

Verfrissend met veel praktijkgerichte handvatten

“Partners in Crème heeft een presentatie gegeven op onze Product Informatie Dag voor Zakelijke partners. Hoewel in een korte presentatie slechts een tipje van de sluier kan worden opgelicht was het leuk om te zien hoe de kwartjes bij de diverse deelnemers begonnen te vallen. Mijns inziens is het heel nuttig om deze kant van de praktijk te belichten, omdat het in veel gevallen moeilijk is om zorgzaam met commercieel te combineren. De aanpak voor sales in de salon was verfrissend met veel praktijkgerichte handvatten, wat zeker voor de schoonheidsbranche uniek is. Kortom, een presentatie om aan te bevelen daar het goed is om het bewustzijn te creëren dat veel van het succes aan jezelf ligt.”

Chantal Leerkes

Take-aways & eye-openers

“Aletta heeft op ons Beautyleverancier.nl evenement gesproken over ‘business in beauty’. De take-aways waren voor vele van de aanwezigen echte eye-openers. Een professional, verbinder en daarbij ook een warm en aangenaam persoon.”

Martijn Verschuren

Duidelijke voorbeelden

“We hebben Aletta regelmatig voorbij zien komen als spreker op beauty-beurzen.
Ook hadden wij goede reacties gehoord van salon-eigenaren. Vervolgens hebben wij met Aletta een leuk en enthousiast telefoongesprek gevoerd wat de doorslag gaf om voor Partners in Crème te kiezen op onze Sale & Inspiration VIP Day. De reacties van de aanwezigen waren positief, er werden duidelijke voorbeelden genoemd, ook met cijfers.”

Sietske Leenstra