.

Schrijf je hier in voor de Academy »

Business in Beauty Academy

Online leeromgeving voor de ambitieuze beautyspecialist

 

“Aletta…, “

“Ik probeer al jaren te groeien, maar kan er mijn vinger niet opleggen waarom het niet lukt. De markt is veranderd, maar zelf loop ik achter de feiten aan. Mijn agenda ziet eruit als gatenkaas. Ik wil als ondernemer groeien en me ontwikkelen, maar zonder hoge investeringen in apparatuur, merken etc. Daarbij ben ik ook moeder. Hoe combineer ik dat met ondernemerschap?
Ik wil mijn baan ernaast kunnen opzeggen, meer zichtbaar zijn, de juiste doelgroep bereiken, maar marketing vind ik nog steeds moeilijk. Ik mis focus, kan geen ‘nee’ zeggen, mijn klanten smeren met NIVEA en durf nog steeds niet naar de euro per minuut!”

“Aletta, HELP!”

 

Zit er een voor jou herkenbare uitspraak bij?

Of heb jij een ander probleem? Voor mij zijn deze hulpkreten inmiddels dagelijkse kost. Ze verschijnen in mijn mailbox en je zou niet de eerste beautyspecialist zijn die ik in tranen aan de telefoon heb.
Jij voelt vast ook dat er iets moet veranderen maar je weet niet wat, waar of hoe te beginnen.
Dat is een terechte gedachte want het is meestal niet één klein aspect wat aangepast moet worden. Hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om het roer naar succes om te gooien. Je doet lucratieve investeringen en plaatst wanhopig acties op social media. Soms met een kort succesje maar als je eerlijk bent levert het op lange termijn niet veel op.Tijd voor Business in Beauty!

 

Nieuw: Business in beauty Academy

Een online leeromgeving

Online? Een live masterclass is toch veel leuker, lees gezelliger?
Dat ben ik helemaal met je eens. Ik kijk, en met mij ook de cursisten, met heel veel plezier terug op deze dagen. Maar het was veel. Veel stof, veel te verwerken op één dag, te veel. En eigenlijk heb ik je dan nog veel meer willen geven. Na een masterclass ga je stuiterend naar huis. Boordevol enthousiasme en inspiratie. Er vallen vele kwartjes, je kunt direct met de handvatten aan de slag. Maar daarna kun je in de waan van de dag geraken. Sommige zaken vergen nu eenmaal meer tijd.
Een goed fundament van je salon neerzetten doe je niet zomaar. Bij bepaalde zaken moet je wat langer stil staan en over doordenken waarna je het kunt finetunen als het eenmaal staat. Daarna maak ik het creëren van de ideale klant en verkoop vervolgens vanzelfsprekend voor je.
In deze online masterclass reik ik je stap voor stap tools aan die je steeds kunt toepassen in de praktijk. Daarom verandering. Van live naar online. Van goed naar beter!

 


 

Bedenkingen

Eerlijk is eerlijk, ook ik had mijn bedenkingen bij online. Ik houd van live, van de gezelligheid, het kunnen sparren met andere ondernemers. Echter wat ik bemerkte tijdens de vele trainingen die ik de afgelopen jaren zelf volgde, was dat het dan meestal over de business van een ander ging. Bij thuiskomst moest ik vervolgens alleen aan de slag om het te implementeren voor míjn bedrijf. Dan is het een stuk lastiger met aantekeningen waar ik niet meer helemaal kwam. En desondanks bleef ik toch jarenlang de voorkeur geven aan livedagen.

Ik ben een praktijkmens. Ik ben geen fan van ingewikkeld opgezette sites met ellenlange teksten, eindeloos durende filmpjes en lange luistermodules. Teveel in één les, de master zelf nooit meer in beeld of bereikbaar. Webinars waarbij het eerste half uur alleen maar gegiecheld, gezwaaid en voorgesteld wordt. Dan haak ik af. Ik word daar niet blij van. Zonde van de tijd. Ik houd van duidelijkheid. Niet lullen maar poetsen. Geen langdradige story’s waarbij steeds hetzelfde wordt verteld.

 

De voordelen van de Partners in Crème Academy

 

 • Je kunt aan het werk op de dag wanneer het jou uitkomt
 • Je werkt module voor module uit, waarna je het veel beter implementeert in de praktijk
 • Geen reiskosten en verloren reistijd
 • De salon hoeft geen dag dicht
 • De lessen zijn door mij opgenomen op video, ik leg het je persoonlijk uit
 • De lessen zijn ook schriftelijk, dan kun je het nog nalezen
 • Je kunt sowieso alles nog eens nalezen en terugzien; “Hoe zei ze dat nou?”

 


 

Het is tijd voor een andere aanpak!

Mijn missie is een bloeiende salon voor jou. Business in Beauty is een visie die voor deze branche nodig is en waar elke ambitieuze beautyspecialist een goede boterham aan kan verdienen. De Partners in Crème Academy is geen eenheidsworst want ik ga je uitdagen en begeleiden naar jouw droom, met jouw unieke visie en missie. Hierin ga je je onderscheiden en daarmee jóuw ideale klanten aantrekken.

 

Welke resultaten ga je behalen?

 

Groter en waardevol klantenbestand omdat

 • Je de ideale klant aan weet te trekken
 • Je leert de waarde te vragen die je verdient
 • Je klanten een bezoek aan jouw salon ervaren als een beleving
 • Mond-tot-mondreclame ontstaat
 • Klanten waar je minder blij mee bent meegroeien of afvloeien

Verbetering verkoopvaardigheden waardoor

 • Je verkopen als een feestje ervaart en niet als noodzakelijk
 • Je minder behandelingen gaat uitvoeren en meer verdiensten hebt
 • Je gemakkelijker uitgebreide behandelingen verkoopt
 • Je een spectaculaire groei van productverkoop krijgt
 • Je omzetstijging genereert!

Persoonlijke ontwikkeling

 • Je zelfvertrouwen stijgt
 • Je groeit als vakvrouw in je bedrijf
 • Ontwikkeling van je (verborgen) talent(en)
 • Meer zelfkennis en zelfbewustzijn
 • Je voelt je expert in jouw vakgebied
 • Loslaten van oud- en ontwikkelen van nieuw gedrag
 • Balans tussen privé en zakelijk
 • Inzicht in ondernemerschap

 

 


 

Wat houdt de Business in Beauty Academy in?

 

 • Tijd: 1 module per week, 8 weken lang
 • Lessen in de vorm van tekst, video’s en werkboek
 • Toegang tot Facebook community met wekelijkse aanvulling op de lesstof en ervaring van collega’s. Je leert ook van de antwoorden op vragen die een ander stelt.
 • Certificaat
8 modules:
• Week 1: Van droom naar werkelijkheid
• Week 2: Vrienden met je cijfers
• Week 3: De foundation van je bedrijf
• Week 4: Hoe bereik je de ideale klant I
• Week 5: Hoe bereik je de ideale klant II
• Week 6: Comfortabel verkopen I
• Week 7: Comfortabel verkopen II
• Week 8: Bezwaren voorkomen

 

 


 

Uitspraken van beautyspecialisten naar aanleiding van de masterclass:

 

“Mijn agenda staat nu helemaal vol, met fijne klanten en wederzijds vertrouwen.” – Robin

“Bij de eerste nieuwe klant jouw intake toegepast en ze ging meteen met een hele set de deur uit.” – Suzanne

“Het was heel confronterend maar ik weet nu wat mijn sterke en minder sterke punten zijn. Alles valt op zijn plaats. Ik heb mijn aanpak veranderd wat zich resulteert in stijging van de omzet.” – Anna

“Je krijgt inzicht over jezelf en je manier van ondernemen. Het kwartje is gevallen.” – Mandy

“Wanneer ik nu de intake doe lukt het meteen om te verkopen!” – Shirley

“Ik kom er nu achter dat de ‘waarom-vragen’ heel moeilijk zijn. Maar als je het zelf niet weet, dan weet de klant het eigenlijk ook niet.” – Lisette

 


 

Veelgestelde vragen/FAQ

 

Antwoord

Je ontvangt wekelijks een les. Ernaar kijken en luisteren duurt nog geen half uur. Sommige opdrachten uit het werkboek vul je zo in. Sommige opdrachten uitwerken vergt tijd, om er eens goed over na te denken en te implementeren in de praktijk. Daarom zit er steeds een week tussen de lessen.

Antwoord

Ja, wanneer je goed leest of luistert naar de lessen en de opdrachten ook daadwerkelijk uitvoert krijg je inzicht en zal je manier van werken anders worden. Dit resulteert zich in meer verkoop en aantrekken van klanten.

Antwoord

– De masterclass is geschreven door Aletta. Je leest dat het echt haar woorden zijn.
– Aletta inspireert je in de video’s, het voelt alsof ze je persoonlijk toespreekt.
– Wil je haar persoonlijk zien of persoonlijke begeleiding dan kan dat in combinatie met coachtraject. De investering in de Academy wordt in mindering gebracht op coachtraject bij deelname binnen 6 maanden na aanschaf Academy.

 


 

Stap je in?

 

Je gaat zo’n 2 maanden met mij op reis in je eigen bedrijf. Wat zou jou nog tegen kunnen houden?

De prijs van de Academy is € 497,- excl. BTW of inbegrepen bij een coachingstraject (klik hier voor een speedcall daarvoor).

Twijfels?
Dan moet je het gewoon niet doen. Wanneer je twijfelt of je dit bedrag van € 497,- er wel uithaalt, niet doen. Dan ben je niet de ambitieuze beautyspecialist die ik kan helpen. Je krijgt van mij alle inzichten en handvatten, de uitvoering moet je zelf doen. En wanneer je slechts één, één nieuwe klant krijgt door deze Academy, dan heb je de investering al terugverdiend. Het is een eenmalige uitgave waar je lang de vruchten van plukt.

Ik geloof in jou
Wanneer je me volgt, mijn filmpjes hebt gezien, dan ken je ondertussen deze uitspraak wel: “Wanneer er maar één iemand is die in je gelooft, dan kom je er wel”. Dat is mijn motto. Ik beloof je, dat wanneer jij in jezelf gelooft, het jezelf, je bedrijf en je klanten gunt in jezelf te investeren, dan geloof ik in jouw ambitie. Dan ben jij de ambitieuze beautyspecialist die klaar is voor Business in Beauty.

Business in Beauty voor jou!
Tot ziens, liefs Aletta

Schrijf je hier in voor de Academy »

mijn-partners-250x42
netbeauty-partnerlogo-2
cidesco-tekst
edwingitsels-2