Salon coaching door Partners in Crème

Groeit je salon niet zoals je zou willen en heb je interesse in salon coaching? Dan ben je bij Partners in Crème aan het juiste adres! Bij Partners in Crème kun je namelijk terecht voor een coachtraject voor salons. Door een expert zoals Aletta van Partners in Crème in te schakelen til je je salon naar een hoger niveau en kan je er achter komen waarom je in cirkels rond draait en je geen stap verder komt. Tijdens deze salon coaching ga je werken aan de zichtbaarheid, persoonlijke groei en aan de omzetstijging. Je zelfvertrouwen zal al snel stijgen, net als de omzet van je salon.

Wat salon coaching van Partners in Crème kan betekenen voor jou en je salon

Doordat Aletta meer dan 30 jaar ervaring heeft in de beautybranche, kan ze je veel leren tijdens de salon coaching. Daarnaast is ze ook nog eens geschoold en heeft ze meerdere ontwikkelingscursussen gevolgd die er voor zorgen dat ze over de meest bijtijdse kennis en methodes beschikt. Hierdoor is haar salon coaching uniek en helemaal van nu! Haar passie is dan ook om beautyspecialisten te inspireren in het aantrekken van klanten en creëren van meer omzet van de salon.

Salon coaching van Partners in Crème is echt wat voor jou als:

  • Je helemaal klaar bent voor de next level
  • Je wilt kunnen leven van de opbrengsten van je salon
  • Je je droomsalon wilt creëren
  • Je wilt dat je salon zich meer onderscheidt van andere salons
  • Je anders in je salon wilt staan
  • Het voelt alsof je er helemaal alleen voor staat

Door de salon coaching van Aletta van Partners in Crème leer je werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf. Je wordt een expert in de regio en je stelt een social media plan op waardoor je de ideale klanten aantrekt en je bereik groter wordt. Daarnaast maak je een grote persoonlijke groei door en zul je de omzet zien stijgen.

Over Partners in Créme

Aletta de Rooij is de powervrouw achter Partners in Crème. Ze heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de beautybranche, waardoor ze veel ervaring heeft met de verschillende aspecten van de cosmeticabranche. Partners in Crème zag het licht in 2013 voor het eerst, nadat Aletta de woorden ‘Business in Beauty’ voor het eerst uitsprak.

Bij Partners in Crème kun je terecht voor:

Ben je overtuigd?

Ben je overtuigd van wat de salon coaching van Aletta van Partners in Crème voor je salon en voor jou zelf kan betekenen en wil je gebruik maken van haar kennis en ervaring? Neem dan contact op met Partners in Crème door het contactformulier in te vullen. Aletta kijkt er naar uit om met je samen te werken aan Business in Beauty. Misschien wil je eerst een proefles of wil je in het gratis e-book meer lezen over wat Aletta kan betekenen voor je salon. Dat kan natuurlijk ook!