Ik zocht een coach die meedenkt en meekijkt hoe ik de omzet kon verbeteren zonder meer tijd aan behandelingen te besteden. Ik had wat twijfels over m’n assortiment en wilde ook graag ondersteuning bij social media.

Het gehele traject was bijzonder leerzaam. Aletta was vaak een goede stok achter de deur om daadwerkelijk actie te ondernemen en deze actie daarna dan ook met elkaar te bespreken en de puntjes op de i te zetten.

Ik sta nu veel meer en duidelijker voor waar ik in geloof. Heb ook afscheid leren nemen van klanten waar mijn toekomst doel van de praktijk niet bij lag. Het aantal ideale klanten is gegroeid met zo’n 25 tot 30 procent en een omzetstijging van zo’n 10 tot 15 procent, ondanks corona.

Partners in Crème coaching is een waardevolle investering in jezelf, de ontwikkeling van je visie en persoonlijkheid en je bedrijf. Het is een mooi en soms ook best heftig proces waar je in verzeild raakt. Het heeft me uiteindelijk na best wat druk en stress tijdens het proces nu veel meer rust en ruimte gegeven.

Aletta is puur, persoonlijk en betrokken. Ze heeft de gave om je je eigen kracht te laten ontdekken en aan alles jouw persoonlijke uitstraling te geven. Je ziet geen eenheidsworst terug bij haar coachcliënten. Iedereen straalt eigenheid en persoonlijke kracht uit. Heel mooi om te zien en elkaar te volgen. Ook dit inspireert me nog steeds.

Coachcalls met Aletta zijn een feestje, altijd iets waar we vreselijk om moesten lachen. Het leukste wat ik met Aletta heb meegemaakt heeft ze ook een column over geschreven. Ik sprak haar tijdens een call over m’n werkneemster die een leuk filmpje op social media had gepost. Aletta was hier erg enthousiast over en vroeg me waar ik haar had gevonden. Waarop ik antwoorde ik heb haar zelf gemaakt, het is m’n dochter. Dit was hilarisch.