Ik was op zoek naar meer inzicht in het maken van keuzes voor producten en behandelingen. Ik had een productlijn die niet goed liep en daaraan gekoppelde behandelingen. De Masterclass heeft me een duidelijk antwoord gegeven op de waarom-vraag en hierop heb ik mijn besluit kunnen nemen wat ik al lang uitstelde.

Het onderdeel waar ik het meest aan had was het luisteren en voelen waar je blij van wordt en waar je passie ligt. En de opdracht om je passie/visie duidelijk te verwoorden. Erg lastig maar heel goed om mee aan de slag te gaan.

Ik ben nu al zo’n 3 maanden bezig met het doorvoeren van alle tips die we hebben geleerd deze dag. Ik had nooit verwacht dat het zoveel verandering teweeg zou brengen maar het heeft me veel dichterbij de “Ik” van mijn bedrijf gebracht. Het klopt steeds beter.

Ik zou zeker iemand anders de Masterclass aanbevelen want het is een uitdaging om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Het bracht mij eerst veel ‘denk’ werk maar nu steeds meer rust.

Ik ben blij met de heldere inzichten die Aletta me heeft gegeven, positief kritisch zijn. Alles hoeft ook niet in één keer perfect te zijn. Ik zet nu dingen op papier en laat het dan rusten om er een paar dagen of soms weken later weer naar te kijken en verder mee te gaan. Alles wordt steeds meer een bewustere keuze. Mijn Keuze.

Ik heb er naast het contact met Aletta ook een erg leuk contact met een medecursist aan overgehouden. Het is fijn om met elkaar te sparren en elkaar te helpen in het proces.

Ik ben nog lang niet klaar met alles duidelijk profileren, maar we hebben de stap gemaakt en er zullen nog vele mooie stappen volgen. Ik hoop samen met Aletta dit pad nog lang samen te bewandelen.