GRATIS Salon Strategie Scan

Het is mijn missie om huidspecialisten te helpen met het creëren van meer omzet, meer winst en meer succes. Ik vind het belangrijk om deze vakvrouwen in de beautybranche te helpen in hun ondernemerschap om er zowel voor de specialist áls voor hun klant meer waarde uit te halen.

Ongeacht of we samen gaan werken is mijn streven altijd dat ons contact waardevol voor je is. Tijdens de Salon Strategie Scan kijken we samen waar er bij jou in de salon meer uit te halen is. Hierover geef ik je direct een aantal concrete tips op basis van je online kanalen en je antwoorden op de vragen in het intake formulier.

Na het ontvangen van dit formulier neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Het heeft altijd zin om een gesprek aan te vragen. Of je nu net begint of al 30 jaar een salon hebt. Het is mijn missie je verder te helpen en alleen het invullen van de vragen geeft al inzicht.

Ik kijk uit naar je antwoorden. De vragen vind je hieronder.

Warme groet,
Aletta de Rooij

P.S. Wanneer je denkt; ‘Het is nu niet mijn moment’, dan is het vaak je ego dat je wilt houden waar je nu bent. Alleen hier kun je al ontzettend in groeien door dat stemmetje te negeren.

Intake voor gratis Salon Strategie Scan