Salon Succes Scan

Maak van 2021 jouw beste jaar!

Het jaar 2020 was voor vele ondernemers een rampjaar, een lockdown in het voorjaar gevolgd door blijvende beperkingen en de vele afzeggers in verband met corona gerelateerde klachten en als klap op de vuurpijl een tweede sluiting net voor de feestdagen. Een jaar om snel te vergeten.

Desondanks sluit ik het jaar af met beautyspecialisten die vóór corona instapten en dit jaar hetzelfde draaien als vorig jaar of zelfs plussen qua omzet. In beide gevallen kun je spreken van groei. Deze specialisten hebben er in een jaar als 2020 meteen de vruchten van geplukt wat het inhoudt om anders in je bedrijf te staan en te werken.

Maak 2021 jouw beste jaar

Maar Aletta, hoe dan? Waar moet ik beginnen?

Wel daar kan ik je mee helpen, mits ik weet waar het bij jou spaak loopt.
Dan pas heeft het zin om te gaan werken met succesformules.

Daarom heb ik voor jou de Salon Succes Scan gemaakt!
Wat levert dit je op?

  • Inzicht in wat jouw focus is voor groei
  • Weten waar je moet beginnen
  • Hoe jij in 2021 meer kunt omzetten
  • En € 100 korting op een exclusieve Strategy call, dit scheelt maar liefst 80%!

Ik houd van de 80/20 regel. Dat betekent dat in dit geval 80% van de lezers de Salon Succes Scan download en dat 20% gebruik maakt van de aanbieding. Van deze 20% zal 80% er ook daadwerkelijk kiezen voor groei. vervolgstappen. Waar kies jij voor?

Winners never quit,
quiters never win

Download hier de Salon Succes Scan en reserveer vervolgens direct een plekje voor de exclusieve Strategy call.

Over Aletta

In de afgelopen 30 jaar heb ik alle kanten van de toonbank in de cosmeticabranche gezien. Als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer.

Door de jaren heen heb ik geleerd wat ondernemen is, hoe je klanten kunt aantrekken en wat verkopen is, in tijden van overvloed, maar ook in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden.

Missie

Mijn missie is het creëren van groei bij ondernemers. Ik zie het vakvrouwschap van de beautyspecialist, maar ook het gemis op het gebied van ondernemen. Vanuit deze missie is Partners in Crème ontstaan.

 

Groei

Ik sta bekend als een mensen-mens. Ik creëer en inspireer. Ik ga uit van jouw unieke waarden en talenten, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Mijn missie is om dit bij je naar boven te halen en als vertrekpunt in te zetten voor de visie van jouw bedrijf.

Ik combineer 30 jaar ervaring in de beautybranche met de vaardigheden als NLP-mastercoach. Je komt jezelf namelijk tegen, niet alleen als beautyspecialist en ondernemer, maar ook als mens, JIJ.

Ik ben er klaar voor deze persoon te ontmoeten. Ben jij klaar voor groei? Download nu de Salon Succes Scan.

Download hier!

Liefs,