Heb je interesse in salon training?

Ben jij een gemotiveerde beautyspecialist met een eigen salon en merk je dat het je niet lukt om naar de next level te gaan? Of loopt de omzet van je salon zelfs terug? Dan schiet Aletta van Partners in Crème je graag te hulp met haar salon training! Partners in Crème helpt je graag om je onderneming op alle vlakken succesvol te maken, zodat jij en je salon allebei groeien. Wanneer je salon groeit, groei jij immers mee.

Salon training van Partners in Crème

Beauty salon coach en business inspirator Aletta van Partners in Crème helpt je graag. Doordat Aletta meer dan 30 jaar ervaring heeft in de beautybranche en ze de afgelopen jaren veel tijd heeft besteed aan persoonlijke- en zakelijke ontwikkelingen, kan ze haar ervaring aan jou doorgeven. Zij kan je adviseren en helpen bij het ontrafelen en oplossen van knelpunten en obstakels. Tijdens de salon training van Partners in Crème ga je samen met Aletta aan de slag om jouw droomsalon te kunnen waarmaken die ook nog eens een goede omzet draait. Ze helpt jou bij het succesvol maken van je salon.

Bij Partners in Crème kun je terecht voor de volgende coachingstrajecten, waaronder salon training:

Over de powervrouw achter Partners in Crème

Aletta de Rooij is de eigenaresse en het brein achter Partners in Crème. Doordat zij al meer dan 30 jaar ervaring heeft als onder andere schoonheidsspecialist, zzp’er, coach en met het geven van masterclasses en workshops, kan ze u veel leren tijdens de salon trainingen. Het begon allemaal in 2013, toen ze de woorden ‘Business in Beauty’ voor het eerst uitsprak. Ze zag namelijk dat er sprake is van een heus vakvrouwschap van beautyspecialistes, maar dat er een lek is op het gebied van ondernemen in deze branche. Vanuit deze gedachte is Partners in Crème ontstaan. Wanneer je kiest voor salon training van Aletta van Partners in Crème, leert Aletta je op een heel andere manier naar je salon, naar je business en naar je klanten te kijken. Dankzij de salon training van Partners in Crème leer je werken op een manier die het dichtst bij jezelf ligt en er voor zorgt dat je veel voldoening haalt uit je werk.

Volg de salon training van Partners in Crème

Wil je de volgende stap maken met je onderneming maar lukt dat maar niet? Aletta van Partners in Crème helpt je graag tijdens overwinnen van de obstakels en het halen van meer voldoening uit je werk in je eigen salon. De salon training van Partners in Crème zorgt er voor dat je salon zal groeien, maar ook jij als persoon zult gaan groeien. Wanneer je salon groeit, groei jij namelijk automatisch mee. Wil je je inschrijven voor de salon training? Dat kan door het contactformulier in te vullen. Dan hoor je spoedig van Aletta! Als je liever eerst een proefles volgt is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Als je nog vragen hebt aan Aletta mag je gerust contact met haar opnemen. Voor meer informatie kun je ook haar gratis e-book downloaden.