Reviews

Win/win situatie

“Mijn werk deed ik bijna op de automatische piloot en daar wilde ik vanaf. Ik wilde meer omzet en meer verkopen op een prettige manier. Door Aletta ben ik op een andere manier naar mijn salon gaan kijken. Ik zie dat ik mijn klanten tekortdeed, nu boeken ze nagenoeg allemaal een luxe behandeling en kopen producten. Ik heb meer omzet en ook nog eens mooiere behandelresultaten. Een win/win situatie. Ik had dit al veel eerder moeten doen.”

Natasja Brands – Elegantia

Het roer om

“Ik liep al een tijdje met het idee om het anders te gaan doen, maar hoe…? Met Aletta ontstond het idee om het roer van de salon helemaal om te gooien. In het begin vond ik het mega akelig, want je hebt al jaren vaste klanten en dan ga je in één keer iets anders doen. Tuurlijk zijn er hierdoor klanten afgevallen, maar daarvoor in de plaats heb ik ideale klanten terug gekregen. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. Ik ben Aletta heel erg dankbaar voor haar inzichten, tools, vertrouwen en die schop onder mijn kont.”

Dian de Jong – The Peeling Clinic

Verkopen als vanzelf

“Het doorlopen van de Academy heeft voor mij veel waarde gehad. Door mijn bedrijf onder de loep nemen en te kijken wat er beter kan wat betreft bedrijfsvoering heb ik meer inzicht gekregen in mijn praktijk, hoe ik ervoor sta en waar ik naar toe wil. Door de tools die Aletta aanreikt gaat verkopen nu eigenlijk als vanzelf en dat geeft een fijn gevoel. In verband met corona had ik minder behandelomzet, echter is de verkoop gestegen.”

Miriam van Geel – Helmir