Tips and tricks voor jouw beautysalon!

Wil jij jouw beautysalon naar een nieuw level tillen met handige tips and tricks? Volg dan nu een online cursus bij Partners in Creme! Met deze tips and tricks kun je jouw beautysalon de boost geven die hij nodig heeft. Je kan zo nieuwe klanten aantrekken en je omzet verhogen!

Online academy

De cursus van Partners in Creme werd eerst altijd klassikaal gegeven maar tegenwoordig is dit online. Ondanks dat klassikaal veel gezelliger is, zitten er aan online meer voordelen. Zo kun je de cursus in stukjes opdelen. De klassikale cursus was teveel stof voor één dag. Cursisten gingen geïnspireerd en vol informatie weg maar de informatie verdween te snel weer uit het geheugen. Online kun je de cursus op jouw eigen tempo doen waardoor je gemakkelijker alle informatie onthoudt. Je krijgt acht weken lang elke week een module. De lesstof is in de vorm van tekst en video’s. Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat.

Masterclass workshops geven

In de masterclass ‘Hoe geef je succesvol workshops?’ leer je hoe je een succesvolle workshop neerzet. Workshops kunnen jouw beautysalon helpen doordat je meer klanten aantrekt als je workshops aanbiedt. Daardoor geef je de omzet van jouw beautysalon een enorme boost. Verder krijgt ook je persoonlijke ontwikkeling een flinke zet!

Coaching

Het is natuurlijk mogelijk dat jouw beautysalon niet zo gaat zoals je gepland had. Het kan zijn dat je het wel druk hebt, maar dat de verdiensten nog niet in verhouding zijn. Coaching van Partners in Creme kan hier zeker bij helpen. Het ‘Beauty in Business’ traject houdt in dat je 10 tot 12 maanden lang gecoacht wordt. Je krijgt hierbij 10 coachcalls en een coachsessie in je eigen salon. Op deze manier kan je jouw beautysalon de juiste richting weer in duwen!

Over Partners in Creme

Partners in Creme is opgericht door Aletta de Rooij. Zij heeft al meer dan 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, coach en ondernemer. Hierdoor heeft zij een zeer goed beeld van jouw ideale klant, weet ze hoe je nieuwe klanten aantrekt, meer verkoopt en meer omzet krijgt. Daarnaast heeft ze tips and tricks om bestaande klanten frequenter op bezoek te laten komen. Met haar jaren aan ervaring heeft ze ook een e-book geschreven: ‘Hoe groei je met de salon naar een omzet van een ton?’. Dit e-book is aan te vragen via de website.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Partners in Creme of een van de diensten die zij aanbiedt? Vul dan het contactformulier op de website in. Ook kun je hier een van de diensten aanvragen. Ben je er nog niet helemaal uit of dit iets voor jouw beautysalon is? Vraag dan een gratis proefles aan!