Beauty Business Check

Ontdek waar jij omzet laat liggen en welke stappen jij kunt zetten om jouw salon financieel gezond en winstgevend te maken.

HELP!!!

Je weet dat er meer uit je salon te halen is, maar …

  • Je hebt geen concreet plan
  • Je weet niet waar je moet beginnen
  • Je stelt het steeds uit

Tijdens trainingen hoor je hoe je collega’s het aanpakken. Maar je wilt weten wat het beste werkt voor JOU. Je wilt ontdekken hoe je meer omzet uit je salon kunt halen, met een concreet plan om die stappen binnen jouw salon door te voeren.

Hoi, mijn is Aletta. Sinds 2015 heb ik vele schoonheidsspecialisten geholpen met het groeien van hun salons.

Het viel me op dat beautyondernemers gedreven vakvrouwen zijn, maar als ondernemer vaak worstelen met financiële uitdagingen of onzekerheid over de toekomst.

Ik ben hier om jou te helpen. Ik begrijp hoe frustrerend het is als je niet het succes hebt dat je verdient. En daarom werk ik met een unieke, min of meer holistische aanpak. Met bewezen strategieën kan ik jou helpen je salon te laten groeien en bloeien.

Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Ik wil jou en je salon graag leren kennen, zodat ik je de beste ondersteuning kan bieden die bij jou past. Door jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche, kan ik jou helpen om jouw passie en expertise te combineren met slimme en strategische beslissingen om zo jouw doelen te bereiken.

Laten we jouw salon naar een hoger niveau tillen, zodat wat jij uitstraalt, je in de resultaten ook voelt. Boek de Beauty Business Check en ontdek je waar jij omzet laat liggen en welkestappen je kunt zetten om jouw salon financieel gezond en winstgevend te maken.

Columnist bij vakblad
De Beautyprofessional

Lees meer

Gecertificeerd NLP-practitioner
en NLP-masterpractitioner

Lees meer

Beauty Business Check
wat houdt het in?

Stap 1

Persoonlijke afspraak

in de agenda van Aletta

Stap 2

Videocall

Aletta luistert goed en denkt met je mee

Stap 3

Advies

hoe jij kunt groeien met jouw salon

Exclusief aanbod

Beauty Business Check

Tijdens de Beauty Business Check kijkt Aletta met je mee onder andere op het gebied van je klantenbestand, sales en marketing en uiteraard wat jij zelf wilt bespreken of waar je tegen aanloopt. Ongeacht of we gaan samenwerken zal het gesprek waardevol voor je zijn en kun je er iets mee voor de toekomst.

Normaal gesproken zijn calls als deze exclusief weggelegd voor coachklanten. Nu kun jij een deze call boeken voor slechts € 37,50. Let op, vol is vol, er zijn beperkt plekken beschikbaar.