Geef jouw schoonheidssalon een boost met Winst met Workshops!

Groei van salon
Heb je er ooit aan gedacht om workshops en events te organiseren voor jouw salon, maar vond je het idee wat overweldigend? Het is begrijpelijk dat het geven van workshops een nieuwe uitdaging kan zijn ten opzichte van de één-op-één behandelingen die je gewend bent in de salon. Maar wist je dat het organiseren van workshops en events juist kan leiden tot enorme groei van je salon?

Groei met jouw salon

Winst met Workshops is dé online academy voor schoonheidsspecialisten die willen leren hoe je succesvolle beautyworkshops geeft en hiermee nieuwe ideale klanten aantrekt. Na het volgen van deze academy heb je de tools en kennis om zelfverzekerd en enthousiast workshops te geven die zorgen voor:

 • Nieuwe (ideale) klanten
 • Stijging productverkoop van je hele assortiment
 • Geboekte afspraken in de agenda

 • Boekingen van luxere behandelingen
 • Klantenbinding
 • Drempelverlagend effect

 • Verhoogde zichtbaarheid en naamsbekendheid

 • Mond-tot-mondreclame

 • Onderscheid ten opzichte van andere salons

Nog meer voordelen

Hogere klantwaarde

Een workshop of speciaal evenement, zorg je voor een unieke ervaring voor jouw klanten. Hierdoor creëer je een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Klanten die een workshop of event van jou hebben bijgewoond, worden échte fans van jou, je salon én het merk dat je voert. Hierdoor stijgt niet alleen je omzet, maar ook je klanttevredenheid en loyaliteit.

Verbreding netwerk

Het organiseren van workshops leiden tot nieuwe samenwerkingen en kansen voor jouw salon, omdat je hierdoor contact kunt leggen met andere ondernemers en bedrijven.

Ontwikkeling

Het organiseren van workshops en events zal ook jouw creativiteit en kennis stimuleren, omdat je nieuwe ideeën gaat bedenken en deze implementeert. Dit zorgt er weer voor dat je jezelf blijft ontwikkelen en vernieuwen als schoonheidsspecialist.

Ben jij klaar om jouw schoonheidssalon een boost te geven en te groeien door middel van workshops en events?

 • 1
  Schrijf je dan nu in voor Winst met Workshops
 • 2
  Ontdek de kracht van deze effectieve strategie
 • 3
  Ervaar het succes voor jezelf en je klanten

Winst met Workshops

W(orkshop)

De workshop is van begin tot eind uitgeschreven en in de praktijk voorgedaan. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het implementeren met je eigen naam en producten. Daarnaast is het goed om na te denken over workshops die je kunt aanbieden als ‘kerstpakket’. Op die manier geef je jouw klanten een leuk cadeau en een uniek uitje in één. Een win-win situatie!

I(k)

Jij dus. Als schoonheidsspecialist zal je ervaren dat het geven van workshops of events niet alleen je salon een boost geeft, maar dat JIJzelf er ook enorm door zal groeien

N(og meer)

Naast de eerdergenoemde voordelen kan je ook denken aan speciale evenementen tijdens feestdagen zoals kerstshopping of in het voorjaar met het oog op de zomer. Het organiseren van een workshop of event is ook een geweldige manier om een jubileum te vieren.

S(ecrets)

Als het gaat om succesvolle workshops en evenementen, zijn er zeker geheimen te onthullen. Het zijn kleine nuances die het verschil kunnen maken tussen een gewone en een buitengewone ervaring.

T(ools)

Met handige templates en nuttige checklists heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden.

“Winst met Workshops” is de enige training die je nodig hebt om je workshops en events tot een succes te maken. Met 12 modules vol duidelijke video’s leer je alles wat je moet weten, van de voorbereiding tot de afronding van je workshop. We laten je niet alleen zien wat je moet doen, maar ook hoe je het moet doen, stap voor stap.

Bovendien krijg je hand-outs, templates voor huidverbeterings- en make-up workshops en inspirerende ideeën om het allemaal gestructureerd aan te pakken. En als kers op de taart bieden we ook nog eens succes-templates voor workshops en evenementen, die je eenvoudig met Canva, kunt aanpassen aan je eigen salon. Zo weet je precies wat je moet zeggen om tot het beste resultaat te komen.

Dus als je klaar bent om met workshops of events je salon naar een hoger niveau te tillen, is “Winst met Workshops” de training die je zoekt. Meld je nu aan en ontdek de geheimen van succesvolle workshops en evenementen!

Zelf heb ik bijna 10 jaar lang wekelijks workshops gegeven.

Misschien denk je er geen tijd voor te hebben of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Maar wist je dat workshops en events de omzet van je salon kunnen vergroten? Zelf heb ik bijna 10 jaar lang wekelijks workshops gegeven.

Ook organiseerde ik samen met collega’s succesvolle events waar onze klanten jaarlijks naar uitkeken en om vroegen. ‘Christmas Shopping’ en ‘Ready for Summer’ stonden altijd op de agenda. Deze events resulteerden in een omzetboost en nieuwe klanten.

Met mijn ontwikkelde methode om succesvolle workshops te geven heb ik niet alleen vele specialistes kunnen inspireren, maar ook persoonlijk laten groeien. En nu deel ik deze methode graag met jou in de Winst met Workshops Academy.

In ‘Winst met Workshops’ behoed ik je voor de missers die ik zelf heb gemaakt en deel de geheimen van succesvolle workshops en events. Of je nu live of online workshops gaat geven, je kunt het dan niet snel fout doen. En als je wel een fout maakt, onthoud dan dat je hieruit kunt leren. Het is gewoonweg DOEN!

Ik wens je heel veel succes!

Liefs, Aletta

Columnist bij vakblad
De Beautyprofessional

Lees meer

Gecertificeerd NLP-practitioner
en NLP-masterpractitioner

Lees meer