Beauty Business Boss

Het groeitraject dat jouw schoonheidssalon
naar een hoger niveau tilt.

Er zit meer in! Als schoonheidsspecialist ben jij ongetwijfeld een expert in je vak. Je hebt tevreden klanten en jouw passie voor het vak is duidelijk voelbaar. Maar als ambitieuze ondernemer weet je dat er meer in zit. Je beseft dat niet elke klant de ideale klant is, wat jouw groei beperkt en ervoor zorgt dat je niet de omzet behaalt die je eigenlijk verdient. Dit frustreert je steeds meer en belemmert jouw succes als ondernemer.

Effectieve marketingstrategie

IJzersterke salestools

Winstgevende inzichten

“Leer hoe je met bewezen strategieën en vaardigheden de groei en het succes kunt bereiken waar je altijd van gedroomd hebt.”

Andere aanpak
Je realiseert je dat er verandering nodig is om andere resultaten te boeken. Dit vergt een andere manier van ondernemen. Je hebt al het een en ander geprobeerd om jouw onderneming te laten groeien. Ondanks dat bereik je nog niet de gewenste resultaten. Het is dus tijd voor een krachtige en effectieve aanpak die jouw onderneming naar het volgende niveau tilt. Het gehele plaatje moet kloppen. En dat begint bij jou, want het is jouw onderneming, met jouw expertise en jouw boodschap.

Heldere communicatie
Als ondernemer is het van cruciaal belang om een heldere communicatie te hebben voordat je taken gaat uitbesteden, zoals bijvoorbeeld marketing. Zonder een duidelijk begrip van je bedrijfswaarden en missie kun je niet effectief communiceren via social media of je website. Hetzelfde geldt voor het inspireren van je personeel. Als ondernemer is het essentieel om je eigen zaak helder te hebben voordat je dit van je team verwacht. Wanneer je dit niet op orde hebt, blijven de gewenste resultaten bij je team zeker uit.

Groeien en bloeien
Het is tijd voor een krachtige en effectieve aanpak die jouw salon naar het volgende niveau tilt. Daarom is er Beauty Business Boss. In deze gloednieuwe training van Partners in Crème leer je een krachtige combinatie van sales en marketing. Stap voor stap neem ik je mee door diverse ondernemersvaardigheden die je nodig hebt om jouw onderneming te laten groeien en te bloeien.

Ontdek de antwoorden op de belangrijkste vragen voor de groei van jouw schoonheidssalon in Beauty Business Boss:

 • Hoe kun je meer omzetten in dezelfde tijd?
 • Hoe maak je je klant duidelijk(er) wat je biedt?
 • Hoe bepaal je jouw tarieven om meer winst te genereren?
 • Hoe krijg je een voorsprong in de markt?
 • Hoe kun je jouw online aanwezigheid verbeteren waardoor je meer klanten bereikt?
 • Hoe zet je succesvol marketing in op een voor jou haalbare wijze?
 • Hoe schrijf jij zelf met gemak je content?
 • Hoe vernieuw je je website zodat deze voor je gaat werken?
 • Hoe trek je de ideale klant aan?
 • Hoe creëer je ideale klanten van je bestaande klantenbestand?
 • Hoe doe je een succesvolle intake?
 • Hoe zorg je dat je je verkoopvaardigheden verbetert?
 • Hoe kun je de klant betere behandelingen laten boeken?
 • Hoe verhoog je je klantwaarde en wat levert dat je op?

Je kunt stoppen met zelf aanmodderen en twijfelen welke stappen je moet zetten. Met Beauty Business Boss heb je alle tools en kennis in handen om jouw salon te laten groeien en je omzet te verhogen!

Ik weet zeker dat jij als ambitieuze schoonheidsspecialist in staat bent om een financieel gezonde en bloeiende salon te runnen.

Het is mijn missie om jou te helpen deze ambitie waar te maken. Precies daarom heb ik Beauty Business Boss ontwikkeld om jou naar het volgende niveau te brengen. Laat mij je coach zijn en samen jouw dromen verwezenlijken.

Til jouw salon naar een hoger niveau:

 • 1

  Meld je aan voor Beauty Business Boss

 • 2

  Volg de modules en implementeer de praktische opdrachten

 • 3

  Groei als succesvol ondernemer met een financieel gezonde salon

Columnist bij vakblad
De Beautyprofessional

Lees meer

Gecertificeerd NLP-practitioner
en NLP-masterpractitioner

Lees meer

Recensies

 • Van losse ideeën naar heldere missie

  Nienke Martens

  Martens Beauty

  Voor de deelname aan Beauty Business Boss had ik veel losse ideeën en plannen die ik maar voor mezelf uit bleef stellen. Ik had inmiddels last van bedrijfsblindheid, geen ...

 • Focus op ideale klanten

  Miriam van Geel

  HelMir Huidverbetering

  De belangrijkste reden voor mij om mee te doen aan de Beauty Business Academy was dat ik op dit moment op een punt in mijn bedrijf zit dat ik ...

 • Minder werken, meer omzet

  Wil van Deursen

  Beauty Kliniek Asten

  Omdat ik van de voorgaande Academy van Partners in Crème al zoveel heb opgestoken wilde ik de kans niet missen om nieuwe en andere dingen te leren en heb ...

 • Niet zomaar een coach traject

  Lianne Ter Voert

  salon le visage

  Vijf jaar geleden ( 2018 ) heb ik mij laten coachen door Aletta. Dat traject heeft mij toen zoveel mooie inzichten gegeven. Mijn bedrijf groeide door en ik ontwikkelde mijzelf ook ...

Business Beauty Boss Coaching & Academy

BBB-Academy
In de Beauty Business Boss – Academy krijg je toegang tot 15 modules met video’s en praktische opdrachten om je te helpen je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Ook zit er een uitgebreide bibliotheek in met direct toepasbare tools en templates. Je kunt al je vragen kwijt in de besloten WhatsApp-groep met andere Beauty Business Bosses. Elke ambitieuze schoonheidsspecialist zou deze Academy gevolgd moeten hebben.

BBB-Coaching
Beauty Business Boss – Coaching biedt persoonlijke begeleiding in de vorm van één-op-één coaching. Gedurende een live dag bezoekt Aletta jouw salon en werken we samen om een duidelijke communicatie op te zetten. Op deze manier begrijpen potentiële klanten waarom ze juist voor jouw salon moeten kiezen en wat er nodig is om hun gewenste resultaat te bereiken. Samen creëren we een krachtig bedrijfsverhaal dat als basis dient voor jouw social media, website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen. Door alle modules van de Academy voorafgaand aan de live dag door te nemen, zullen we samen de meest effectieve resultaten behalen.

Academy of Coaching?
Je bent hier omdat je beseft dat er iets moet gebeuren om jouw salon naar een hoger niveau te tillen. Wat jouw specifieke doelen voor groei ook zijn, ik begrijp dat het kiezen tussen de BBB-Academy en BBB-Coaching lastig kan zijn. Daarom nodig ik je graag uit om een gratis informatiegesprek in te plannen, zodat we samen jouw specifieke behoeften en doelen kunnen bespreken. Op die manier kun jij weloverwogen en met vertrouwen een beslissing nemen over welk programma het beste bij jou past.

Ongeacht jouw keuze, sta ik klaar om jou te ondersteunen en te helpen bij het behalen van jouw doelen. Word Beauty Business Boss:

Beauty Business Boss – Academy

Prijs: € 1975

BBB 15 modules

 • Online leerplatform met videolessen

 • Direct toepasbare tools en templates

 • Praktische opdrachten
 • WhatsApp-groep met Beauty Business Bosses

Op de betaalpagina bieden we de keuze tussen betaling in termijnen
(3 x € 675) en betaling in één keer.

Beauty Business Boss – Coaching

Prijs: € 4975

BBB 15 modules

 • Online leerplatform met videolessen

 • Direct toepasbare tools en templates

 • Praktische opdrachten

Coaching

 • Coachbezoek in jouw salon
 • Coachcalls 100 minuten

Op de betaalpagina bieden we de keuze tussen betaling in termijnen
(4 x € 1275) en betaling in één keer.

Gefeliciteerd!

Jij staat op het punt om een geweldige stap voor je salon te zetten en te investeren in jezelf. Beauty Business Boss is een exclusieve training die jouw carrière in de beauty business zal transformeren. Meld je nu aan en begin jouw reis naar succes!