Een sterker klantenbestand en een krachtigere merkreputatie

Groter
marktaandeel

Sterkere
merkreputatie

Hogere
klanttevredenheid

Herken je dit als leverancier?

Je wilt graag samenwerken met succesvolle schoonheidsspecialisten die je merken op de juiste manier uitdragen en de producten goed afnemen. Helaas hebben niet alle schoonheidsspecialisten de beste marketing- en verkoopstrategieën onder de knie, waardoor ze niet altijd in staat zijn om de ideale klanten aan te trekken.

Als leverancier is het lastig om deze vaardigheden ook nog eens voor de rekening te nemen. Het achterblijven in verkoop kan leiden tot frustratie, zowel bij de leverancier als bij de schoonheidsspecialist.

Bereik samen Business in Beauty
Partners in Crème gelooft dat iedere schoonheidsspecialist, met de juiste businessstrategieën, in staat is om een financieel gezonde salon te runnen. Dat is precies de reden waarom Partners in Crème is ontstaan. Samenwerking tussen leveranciers en specialisten in de cosmeticabranche is essentieel om Business in Beauty te bereiken.

Ondersteuning voor leveranciers
Partners in Crème biedt niet alleen inspirerende presentaties en interactieve workshops voor schoonheidsspecialisten, maar ook ondersteuning voor leveranciers. Aletta fungeert met haar jarenlange kennis en kunde van de branche én verkoop- en marketingvaardigheden als dé schakel tussen schoonheidsspecialisten en leveranciers. Ook wanneer je als leverancier zelf de marketingstrategie wilt optimaliseren, is dit erg interessant. Het belang daarvan wordt nogal eens onderschat, want een ongelukkige of zwak gecommuniceerde boodschap kan nadelige gevolgen hebben voor zowel het personeel als de klanten.

Keynotes en workshops
Partners in Crème staat voor deskundige kennis en praktische handvatten om de business te optimaliseren. Samen werken we aan de groei van het bedrijf én financieel gezonde salons. De Partners in Crème keynote- en workshopsessies zijn speciaal ontworpen voor schoonheidsspecialisten die hun business willen laten groeien en hun marketing- en verkoopvaardigheden willen verbeteren. Laat Aletta jouw publiek inspireren en nooit meer hetzelfde laten denken over sales en marketing. Het resultaat? Een sterker klantenbestand en een krachtigere merkreputatie!

Keynote
(1 uur)

Verander je denkwijze over marketing en trek ideale klanten aan!

Na het bijwonen van onze keynote zal je nooit meer op dezelfde manier over marketing denken. Ontdek een geheel nieuwe benadering om ideale klanten aan te trekken en de verkoop te verhogen.

Workshop
3,5 uur

Verhoog je verkoop en laat je salon groeien!

Sales en marketing zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar als je je salon wilt laten groeien. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze twee aspecten logisch aan elkaar kunt koppelen en ontdek je de geheimen van comfortabel verkopen.

Private Business Support
Op maat

De sleutel tot bedrijfsgroei en het bereiken van de juiste doelgroep!

Het resultaat van Private Business Support is dat je als leverancier wordt gevonden door de juiste doelgroep. Maar dat is nog maar het begin. Het op maat gemaakte programma zorgt ervoor dat de visie van jouw bedrijf door iedereen en overal op de juiste manier wordt gecommuniceerd. Zo creëer je niet alleen groei, maar ook een sterke merkreputatie en klantenbinding.

Wil je als leverancier je business optimaliseren?

  • 1

    Neem contact op met Partners in Crème.

  • 2

    Laat je inspireren door onze keynote, workshop of support

  • 3

    Zie de merkreputatie en klantenbestand groeien

Neem contact op!

Stuur een e-mail naar aletta@partnersincreme.nl, plan een gratis infosessie of gebruik dit contactformulier:

Ik heb interesse in:

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.