Van Sinterklaas

Voor Aletta,

Ach lieve Aletta, was ik maar van deze generatie,
jou volgen is gewoon een sensatie!

Zelf ben ik helaas te oud voor een coachtraject met jou,
maar ik zie het heus wel hoor, jij bent echt een inspirerende vrouw!

Ondernemers melden zich bij jou met een verlangen naar groei.
Nou! Vervolgens zet je henzelf én hun business in bloei!

Je laat ze in de spiegel kijken en om zichzelf te zien als kleine meid.
En vraagt hen: “Zou je dit tegen jezelf gezegd hebben in vroegere tijd?”

Dan schrikken die ondernemers zich een ongeluk!
Nee, negatieve dingen als: “Dat kan je niet…” zég je niet tegen zo’n puk.

Je hebt prachtige methodes ontwikkeld en geschreven,
En je hebt heel veel in je om weg te geven.

Je bent onvermoeibaar in het meedenken en adviseren.
Dan schrijf je ook nog blogs en maakt filmpjes om te inspireren.

Kijk, en daarvoor ben ik nou te oud en te stram.
Ik snap ook helemaal niks van dat facebook en instagram.

’s Ochtends vroeg zie ik al licht branden in dat prachtige torentje op de sluis.
Vóórdat je op stap gaat, werk je dus eerst lekker een paar uur ongestoord thuis.

Laatst zag ik je met een meisje uit de Alblasserwaardse klei.
Zij heeft een prachtig bedrijf, maar ze was tóch niet blij.

Ook zij deed een beroep op jouw business in beauty-gebeuren.
Ik zág haar gewoon opfleuren!

Jij leerde haar om belangrijke zaken van meerdere kanten te bezien.
En schopte haar uit haar comfortzone misschien?

Soms deed het haar pijn afscheid te nemen van liefs wat haar toch niet liet groeien.
Dan zei jij kordaat: “Zonder snoeien kan je niet bloeien!”

Je stimuleerde haar haar kernwaardes te ontdekken en daarnaar te handelen.
Jullie hadden contact via coachcalls maar gingen ook af en toe wandelen.

En dáárin Aletta, heb ik me erg in jou vergist en was ik een beetje van slag….
Ik dacht: die mooie vrouw draagt áltijd een stippenjurk of roze pak, élke dag!

Maar je draagt net zo makkelijk een korte broek en een shirt zonder mouwen.
En als onverhoeds in de tuin de parasol omwaait bind je hem zélf vast met een paar touwen.

Je gaat gewoon naar buiten, met regen, en zelfs met windkracht 10 naar zee.
En al spookt het dan in de torenkamer achter de dakluiken, jij zit er niet mee.

En raakt de poes te water: je maakt direct een plan,
dochter en verzopen kat afdrogen en opwarmen, niemand merkt er meer wat van.

Daar komt vast jouw inlevingsvermogen vandaan, iedere situatie past bij jou.
En daarom haal je ook altijd het beste bij anderen naar boven, bij élke vakvrouw.

Met dat Alblasserwaardse meisje heb je je doel bereikt en ook háár motto is:
‘Ik kan het, ik wil het, ik doe het‘. En daar komt zij ook nóg verder mee, zeker en gewis!

Lieve Aletta, ik hoor tegenwoordig over reviews en over een bedrijfsambassadeur.
En meestal rijmen mijn Pieten wat, want ik ben zelfs als dichter ook maar een amateur.

Maar toch spreek ik graag zélf mijn bewondering voor je uit, voor je plaats in de Beautybranche.
Zóveel ondernemers bied jij een unieke kans!

Uiteindelijk redden ze het niet met alleen een balie verplaatsen en vernieuwde site,
Maar jij blijft je cursisten trouw volgen en coachen en daarom vind ik jou zo’n tóffe meid!

Liefs van Sinterklaas

Life-changing!

Mijn kennismaking met Aletta is best een grappig verhaal, want voordat ik daadwerkelijk met Aletta’s coachprogramma ben gestart was ik haar al zeker drie keer tegengekomen. Maar elke keer zei ik tegen haar; je komt te vroeg voor mij. September 2018 was dan echt het moment om kennis met elkaar te maken. Al snel voelde ik een goede klik. Als ik nu terugkijk op de afgelopen drie jaar dan kan ik zeker zeggen dat er een hoop is veranderd in mijn bedrijf. De inzichten die Aletta geeft zijn op z’n tijd confronterend maar ook zeker heel helder. Als je dan met haar tools aan de slag gaat en echt gaat inzien wat je het leukst vindt om te doen dan groeit je bedrijf! Ik doe nu echt wat ik het fijnst vind om te doen en die klanten trek ik ook aan.

Aletta is voor mij op zowel privé als zakelijk gebied life-changing geweest.
Dankjewel lieve Aletta dat je mij in mijn kracht hebt gezet.

Droom is nu werkelijkheid

Lieve Aletta, uit de grond van m’n hart dank je wel.

Door jouw Business in Beauty Academy met de vraag; ‘Wat is nu echt jouw droom’ en deze gewoon te mogen opschrijven. Zonder grenzen. En misschien nog wel een grotere les erna; ‘Hoe zou jij je voelen wanneer deze droom niet zou lukken…?’ Hierdoor heb ik grote mega grote klappen gemaakt. Want ik had een hele grote grenzeloze droom. Vandaag is hij waarheid geworden!!! Wat is het nachtwerk geweest, wat een tandvlees, wat een strijd maar het is gewoon gelukt

Ik ben mega trots!! Dank je wel voor jouw aanzet.

Structuur

Omdat ik meer ideale klanten wilde, besloot ik deel te nemen aan de Business in Beauty Academy. Ik had heel veel klanten die alleen kwamen harsen, verven en epileren. Ik wilde meer klanten voor huidverbeterende behandelingen en meer verkoop van producten. Door de lessen ging ik beter naar mijn salon kijken en heb ik nu veel meer structuur in mijn salon en behandelingen gekregen. Ik ben nu veel bewuster van wat ik doe. Ik heb weer inspiratie en ben druk bezig om wijzigingen door te voeren op mijn website, inrichting van de salon enz. Ik heb er ook weer meer plezier in, omdat er al langzaamaan dingen veranderen. Doordat ik nu bij iedere klant de skincheck van Partners in Crème doe is ook duidelijker geworden wat de klant en ik van elkaar verwachten. Door de Academy krijg je weer inzichten en inspiratie. Je kijkt met andere ogen naar je salon.

Wauw!

Ik volg Aletta al jaren en heb meerdere masterclasses en de academy bij haar gevolgd. Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd, heel veel losse eindjes die maar niet van de grond kwamen. Ik wist gewoonweg niet waar ik moest beginnen en hoe sommige dingen te aanpakken. Na lang twijfelen toch besloten om mij een jaar te laten coachen door Aletta. En wauw… wat ben ik persoonlijk veranderd en wat is de salon gegroeid!

Toen Aletta het had over huidverbetering dacht ik, nou van mij hoeft dat niet zo hoor, wat ik nu doe vind ik leuk en is goed. Maar ik kan je vertellen huidverbetering is iets waar mijn hart nu sneller van gaat kloppen en waar ik zeker verder mee wil gaan om dit nog meer uit te breiden in mijn salon.

Heel veel dingen wist ik al omdat ik al meerdere trainingen van Partners in Crème gedaan heb maar nu gingen we echt samen aan de slag. Mijn mindset is echt zo veranderd en het is fijn dat er altijd iemand voor je klaarstaat om even met je mee te denken en input geeft vanuit een ander oogpunt.

Ik heb nog heel veel leuke ideeën om mee aan de slag te gaan en ook komend jaar weer onder toeziend oog van Aletta, samen gaat alles toch net iets beter 😉

Forgotten what I can’t

How can I forget this woman? She is my Eagle. She took me away from the chickens I used to be around. She inspired me, trained me, made me forget what I can’t. Instead, she taught me to focus on what I CAN!!I would never have the courage to speak in Dutch to bunch of Dutch clients, that was scary. You came to my path and your tack was to wake me up, find my potentials. You are the smartest blond I ever met. I am where I am today because of your intelligence, patience and friendship you gave me. I have my own business now and love what I am doing today. If it wasn’t for you, I wouldn’t have the courage to excel. I would have been still working for someone and hating every moment of it. Thank you Aletta for being my friend, my Eagle, my mentor.

Zakelijke- én persoonlijke groei

Nadat ik mijn salon was gestart en allerlei tips en adviezen opvolgde om te groeien had ik toch niet het idee doelgericht bezig te zijn. Ik heb contact opgenomen met Aletta en ben het Business in Beauty coachingstraject gaan volgen. Hierdoor ben ik echt in actie gekomen en heb ik focus gekregen op wat ik wil.

Door dit coaching programma en de persoonlijke ondersteuning van Aletta kreeg ik veel meer inzicht in mijn ondernemerschap, hoe ik dit kon verbeteren én er kwam focus! Samen met Aletta heb ik de doelgroep gevonden die bij mij past. Maar ik leerde bijvoorbeeld ook mezelf zichtbaar te maken met de juiste website en op social media. Aletta heeft mij enorm geïnspireerd door haar kennis, ervaring en creatieve ideeën. Ook haar feedback tijdens de coachcalls is zeer waardevol. De nieuwe inzichten die je krijgt brengen je steeds weer een stap verder.

En niet alleen je business gaat groeien maar ook je persoonlijke groei en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost. Ik heb echt superveel geleerd en heerlijk dat je me nog niet loslaat Aletta, want er is voor mij nog veel meer te leren én te groeien!

Andere kijk op ondernemerschap

Na een aantal jaar Aletta te hebben gevolgd op Social Media, besloot ik haar een mail te sturen. Haar te bedanken voor die bijzondere subtiele tips die ze toch maar iedere keer de wereld instuurt! Ze stelde voor om elkaar te bellen. Beter nog, via FaceTime. Eerlijk, ik ben daar niet zo van. Gelijk zo ‘in your face’. “Prima” schreef ze, “als je eraan toe bent, hoor ik het wel, ik heb morgen nog wel een plek in mijn agenda”. Pfffff, ik kreeg het warm!!!! Wat moet ik nu? Het was voor mij duidelijk dat ik de salon uit ‘iets’ moest trekken, maar ik wist niet wat.

Een uur later heb ik Aletta gemaild en de volgende dag zat ik met haar te FaceTimen. Nog nooit gedaan!! Heel fijn gesprek, ongedwongen. Ze keek naar mijn website en gaf al meteen tips. “Denk er maar over na en dan hoor ik het wel” zei ze. Er ging van alles door me heen. Ik wilde wel, maar ik kon het vást niet betalen. In dat laatste zinnetje zit eigenlijk álles! Om het te kunnen betalen, moet ik meer inkomsten genereren en dat was nu juist waar ik o.a. niet mee uitkwam. Ik had wel de financiële potjes om te sparen voor van alles, maar hoe nu verder?
Een tijdje later kreeg ik Aletta’s nieuwsbrief, met de mogelijkheid voor een gesprek. Ik reageerde meteen. Vertelde ook dat ik niet wist of ik het kon betalen en tijdens dat gesprek heb ik de knoop doorgehakt.

Spijt? Echt niet! Aletta is echt een coach. Ik ben een knokker die als een stuiterbal overal naar toe knalt. Ook de diepte in en dan is daar Aletta die meteen ingrijpt. Gelukkig kan ik mezelf ook resetten, maar het is zó fijn dat er iemand is die begrijpt hoe het in mijn branche werkt.

Toen we elkaar real live zagen tijdens het salon bezoek, was dat voor ons beiden heel raar. Al zoveel besproken en dan ineens sta je oog in oog. Die dag hebben we heel veel gedaan en besproken. Daar kan ik echt iets mee.

Waardevol. Voor Aletta is niets te veel. Als ik een vraag heb, stuur ik een mail. Dan krijg ik een antwoord, zodat ik meteen kan schakelen. Ook met een examen is ze er in gedachten bij. Krijg ik een appje met succeswensen.

Dankbaar. Ik ben Aletta dankbaar dat ik een andere kijk op het ondernemerschap heb gekregen. Ik zie nu heel goed blokkades die in mij zaten en waarmee ik niet verder kwam.

Er is het afgelopen jaar heel veel gebeurd mede dankzij Aletta. Ik heb besloten nog een jaar door te gaan, want ik ben nog niet klaar.

Dank je wel Aletta voor de perfecte invulling van wat ik versta onder ‘COACH.

Hoger niveau

Soms kom je iemand tegen en dan weet je eigenlijk meteen dat er een klik is. Ik ken Aletta vanaf het begin van Partners in Crème. Door de fijne en inspirerende gesprekken heb ik de beautysalon samen met mijn moeder naar een hoger niveau kunnen tillen. Aletta is iemand die goed kan luisteren en je op een fijne manier tips kan geven. Ze stelt vragen, zodat je gaat nadenken over zaken waar je nog nooit over nagedacht had. Voor mij is Aletta de Beauty Business coach! Liefs Amanda

Win/win situatie

Mijn werk deed ik bijna op de automatische piloot en daar wilde ik vanaf.

Ik wilde meer omzet, meer verkopen en op een prettige manier klanten adviseren over behandelingen en producten voor thuisgebruik. Door het introduceren van de skincheckgesprekken nemen de klanten mijn adviezen nu veel serieuzer en doen er daadwerkelijk ook iets mee. Ik werk met veel meer plezier in de salon, heb echt het gevoel dat ik nu een bepaalde structuur heb in mijn behandelingen en verkoop. In procenten weet ik het nog niet precies maar al mijn klanten ondergaan nu een luxe behandeling in plaats van de basisbehandeling en ongeveer 8 van de 10 klanten hebben nu ook producten gekocht.

Aletta luistert naar je en geeft zulke fijne en prettige adviezen. Ze werkt heel doelgericht en geeft tools waar je iets mee kan. Aletta weet echt waar ze het over heeft en weet dit op een prettige manier over te brengen. Ze zet je aan het denken en is er voor je als je haar nodig hebt. Hierdoor ben ik op een andere manier naar mijn salon gaan kijken. Ik zie nu in dat ik mijn klanten tekortdeed, heb ik meer omzet en bereik ook nog eens mooiere behandelresultaten. Een win/win situatie.

Ik ben heeeeeel blij dat ik in dit traject ben gestapt. Ik had dit al veel eerder moeten doen!

30% meer omzet

Voor ik instapte in het traject van Partners in Crème had ik niet echt een doel. Ik deed maar wat.

Ik leerde snel dat je de zaken op een rij moet hebben, je moet focussen op je doel. En dus ook doelen stellen. Voor ogen hebben welke klant je wilt.

Ik heb geleerd mijn ideale klant te vinden en te herkennen, deze groei is ca 20%. De verkoop is gestegen en ik ben zelfverzekerder. Ik heb ca. 30% meer omzet, zelfs na de maanden sluiting door corona.

Overweeg je coaching door Partners in Crème, realiseer je dan dat het altijd helpt om het nog beter te doen. Hoe goed je ook bezig bent; Aletta is het puntje op de i.

Ik ben Aletta dankbaar voor haar geduld ook als je er echt doorheen zit. In de toekomst wil ik de holistische kant en ben redelijk spiritueel. Het verraste mij dat zij ook daar heel erg in thuis is.

Het roer om

Ik struggelde al een tijdje met het gevoel, dat ik het anders wilde.

Klassieke behandelingen en massages zijn niet dingen waar ik happy van werd.

Mijn hart ligt echt bij peelings. Ik liep dan ook al een tijdje met het idee om het anders te gaan doen, maar hoe…? Ik zat net in het coaching traject van Aletta toen de eerste lockdown kwam. Ik weet nog goed, dat tijdens een coachcall, Aletta zei; “Dian..je straalt als je over peelings vertelt”. En zo is het idee ontstaan om na de heropening het roer van Looxs helemaal om te gooien naar The Peeling Clinic! Klanten kunnen bij mij dus echt alleen terecht voor peeling behandelingen.

Ik vond het in het begin mega akelig, want je hebt al jaren vaste klanten en dan in één keer ga je helemaal iets anders doen, maar tijdens de lockdown heb ik hier regelmatig over gecommuniceerd met nieuwsbrieven. Tuurlijk zijn klanten afgevallen, maar daarvoor in de plaats heb ik wel meer ideale klanten teruggekregen.

Blij dat ik deze stap gezet hebt. Ik ben Aletta echt heel erg dankbaar voor haar inzichten, tools, vertrouwen en die schop onder mijn kont 😉 dat ik deze stap heb durven zetten. Daarnaast liep ik ook altijd vast met de intake, ook hier ben ik veel zelfverzekerder geworden met behulp van Aletta.

Lieve Aletta, bedankt voor je hulp, inzichten en vertrouwen in mij. Jij maakt het allemaal nog zoveel leuker. Dankjewel!

Liefs Dian

Focus en meer zelfvertrouwen

Partners in Crème bracht mij in actie en gaf mij focus!

Met jouw persoonlijke benadering en trainingsprogramma hield je mij een spiegel voor waardoor ik beter inzicht kreeg in mijn specifieke pijnpunten wat betreft ondernemerschap. Aletta, je hebt mij geïnspireerd door je kennis en ervaring, je humor, je oprechte interesse en je verhelderende feedback. Je creativiteit werkt, ook nu nog na het traject, aanstekelijk. De coach calls brachten mij iedere keer weer nieuwe inzichten.

Al met al heeft dit concreet geresulteerd in:

 • Het vormgeven en inzetten van een nieuw Behandelconcept.
 • De ontwikkeling van een totaal vernieuwde website.
 • Het neerzetten van eenduidige communicatie; vormgeving van onze ‘brand’ Skin Care Company.
 • Gefocust een nieuw merk geïntroduceerd.
 • Omzetstijging als gevolg van een gestegen productverkoop door jouw tips.
 • Verbeterde communicatie met mijn klanten op het gebied van motivatie om thuis met huidverbetering aan de slag te gaan.
 • Het met meer plezier begeleiden van mijn klanten naar een stralende huid!
 • Het steeds handiger worden met social media en het nu doelbewuster inzet.

En misschien nog wel het belangrijkste… dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen als ondernemer, waarbij het juist niet erg is om fouten te maken…want daar groei je weer van!

Ik leer nog dagelijks van je inspirerende posts op social media!

Daarnaast is een voordeel van de online training, is dat je het nog eens terug kan kijken.. 😉 een mooi
naslagwerk.

Dank Aletta, dat je stralende lach omringd door jouw kleur roze, destijds op mijn netvlies is gekomen en nu niet meer uit mijn geheugen verdwijnt!

Verkopen als vanzelf

Na het volgen van de Online Academy en de Masterclass Workshop, vond ik het wel fijn om nog even begeleid te worden door Aletta, o.a. om de workshops en de nieuwe website goed neer te kunnen zetten

Het doorlopen van de Academy, je bedrijf eens goed onder de loep te nemen en te kijken wat kan er beter wat betreft de bedrijfsvoering hebben veel waarde voor mij gehad. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mijn praktijk, hoe ik ervoor sta en waar ik naar toe wil gaan. Alles werd duidelijker voor mij. Dus als je je bedrijf onder de loep wilt nemen, is dat een ideale cursus!

Door het intakeformulier van Aletta en het meten met het huidanalyse formulier, gaat het verkopen van de producten nu gemakkelijk.
Ik kan beter inspelen op dat wat de klanten hebben ingevuld bij welke producten ze hebben, hierdoor gaat het ‘verkopen’ eigenlijk als vanzelf en ben ik meer aan het adviseren dan aan het verkopen wat mij een fijn gevoel geeft.

In verband met Corona heb ik in 2020 235 minder afspraken gehad, daardoor qua behandelingen minder omgezet, en helaas nog weinig nieuwe klanten. Maar ik heb wel van bestaande klanten, beter kopende klanten kunnen maken, waardoor de productverkoop met 10% is gestegen.

Bedankt Aletta, voor de hulp die je me hebt geboden bij met het opstellen van een goede folder, het mee-finetunen van mijn nieuwe website én het niet-denken in problemen maar in oplossingen.

Groei!

Onze salon kabbelde een beetje voort er was geen groei te ontdekken en nieuwe dingen kwamen niet van de grond. Ons doel, missie en visie waren zoek.

Vooral het stukje duidelijk krijgen wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij onze klanten te bieden hebben heeft veel waarde voor ons gehad. Wat maakt ons onderscheidend van alle andere kap- en beautysalons? Nu dit duidelijk is communiceren we dit steeds makkelijker naar onze klanten toe via de website en social mediakanalen. Dit zorgt voor een langzame groei in deze toch al lastige tijd.

De grootste verandering die we ervaren na de coaching is dat we weer trots durven te zijn op wie wij zijn en wat voor moois we al neergezet hebben. Er is echt tijd voor nodig achter de schermen om ons bedrijf te laten groeien. Dit gaat zeker niet over één nacht ijs.

Ondanks dat het bezoekersaantal dit jaar (2020 corona) iets is gedaald, is de omzet met het 3e kwartaal gelijk als het jaar daarvoor, echter is de productverkoop wel met ruim 1/3 gegroeid. Daar ben ik best heel trots op. Door dit gekke jaar moeten we blij zijn met kleine stapjes. We bestaan nog en we gaan alleen maar meer groei doormaken in de aankomende jaren.

Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk hebben we dankzij Aletta groei door gemaakt. We durven beter voor onszelf te kiezen en afscheid te nemen van klanten die niet meer bij ons passen waardoor en ruimte komt voor nieuwe ideale klanten.
Aletta heeft Margot en mij weer dichter naar elkaar gebracht heeft. We luisteren weer naar elkaar en staan open voor elkaars ideeën ondanks onze verschillen. Daar zijn we haar dankbaar voor.

Wat we tegen een ander zouden willen zeggen is: Investeer in jezelf en je bedrijf want uiteindelijk komt het naar je toe. Aletta zet je aan het denken en geeft je handvatten waar je echt iets mee kunt. Maar je moet het wel zelf doen. Door Aletta zijn wij zelfverzekerder geworden en geloven we weer in ons onderscheidende vermogen en zijn onze toekomstdromen weer duidelijk. Zowel privé als zakelijk.

Dank je wel Aletta, voor het bijzondere jaar, je positiviteit en je enthousiasme, wij zullen dit nooit vergeten. En wie weten trekken we nog eens aan de bel bij je.

Stijging omzet en meer zelfvertrouwen

Ik heb bij Aletta de online academy en het coachingstraject gedaan. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik deze stap gezet heb! Ik liep er al een tijdje tegenaan dat ik meer uit mijn salon wilde halen maar niet goed wist hoe ik het aan zou pakken. Met name mijn verkooptechnieken moesten echt anders. Ik wilde meer omzet en ook op social media gebied mochten er dingen veranderen. De weg die ik bij Aletta heb gevolgd hebben mij veel meer gebracht dan andere benadering van ‘verkopen’. Ze heeft me zoveel inzichten en daarmee ook meer zelfvertrouwen gegeven. Aletta is niet alleen professioneel erg goed! Ze is ook nog eens een superlieve warme en begripvolle vrouw. En humor! De coachcalls waren niet alleen erg productief maar vooral ook gezellig. Mijn omzet is gestegen maar zeker niet minder belangrijk mijn vertrouwen in de salon en vertrouwen in mezelf is gegroeid.
Hier ben ik ontzettend dankbaar voor💕

Afscheid leren nemen

Ik zocht een coach die meedenkt en meekijkt hoe ik de omzet kon verbeteren zonder meer tijd aan behandelingen te besteden. Ik had wat twijfels over m’n assortiment en wilde ook graag ondersteuning bij social media.

Het gehele traject was bijzonder leerzaam. Aletta was vaak een goede stok achter de deur om daadwerkelijk actie te ondernemen en deze actie daarna dan ook met elkaar te bespreken en de puntjes op de i te zetten.

Ik sta nu veel meer en duidelijker voor waar ik in geloof. Heb ook afscheid leren nemen van klanten waar mijn toekomst doel van de praktijk niet bij lag. Het aantal ideale klanten is gegroeid met zo’n 25 tot 30 procent en een omzetstijging van zo’n 10 tot 15 procent, ondanks corona.

Partners in Crème coaching is een waardevolle investering in jezelf, de ontwikkeling van je visie en persoonlijkheid en je bedrijf. Het is een mooi en soms ook best heftig proces waar je in verzeild raakt. Het heeft me uiteindelijk na best wat druk en stress tijdens het proces nu veel meer rust en ruimte gegeven.

Aletta is puur, persoonlijk en betrokken. Ze heeft de gave om je je eigen kracht te laten ontdekken en aan alles jouw persoonlijke uitstraling te geven. Je ziet geen eenheidsworst terug bij haar coachcliënten. Iedereen straalt eigenheid en persoonlijke kracht uit. Heel mooi om te zien en elkaar te volgen. Ook dit inspireert me nog steeds.

Coachcalls met Aletta zijn een feestje, altijd iets waar we vreselijk om moesten lachen. Het leukste wat ik met Aletta heb meegemaakt heeft ze ook een column over geschreven. Ik sprak haar tijdens een call over m’n werkneemster die een leuk filmpje op social media had gepost. Aletta was hier erg enthousiast over en vroeg me waar ik haar had gevonden. Waarop ik antwoorde ik heb haar zelf gemaakt, het is m’n dochter. Dit was hilarisch.

Omzetstijging door andere mindset

Aletta heeft mij met een andere blik naar mijn salon laten kijken, hierdoor is mijn mindset veranderd en heb ik in 2019 een omzetstijging van 20% gemaakt! Ik ga graag met haar verder om de puntjes op de i te zetten.

Ik ben heel tevreden over het resultaat wat ik tot nu toe met Aletta heb behaald!

Succesvol starten als nieuwkomer

Als nieuwkomer in de branche weet je niet waar te beginnen. Dit is de reden waarom ik gekozen heb voor Aletta de Rooij van Partners in Creme. Zij heeft mij als business- en inspiratiecoach op weg geholpen met mijn nieuw op te zetten bedrijf. Van haar heb ik de tools gekregen en heeft ze met mij meegekeken om een succesvol bedrijf neer te zetten. Nu ruim een jaar later kan ik zeker zeggen dat dit gelukt is! Mijn nominatie voor “New Comer of the Year” bij de Beauty Awards is hier zeker het bewijs van!.

Garantie op omzetstijging en plezier

Na een lastige periode in mijn privéleven, was ik ook zakelijk mijzelf kwijtgeraakt. Ik voelde dat ik iemand nodig had om mij te helpen, voelen dat het werken in mijn salon weer waardevol kon zijn. En dit vond ik bij Aletta. Doordat Aletta mij liet vertellen en goed luisterde, en mij de juiste richting opstuurde, heb ik mijn salon gespecialiseerd in huidzorg bij mensen en kanker en manuele lymfedrainage voor een goede borstgezondheid. En is in een jaar voor mij heel veel positief veranderd, en nog steeds merk ik dat ik aan het groeien ben, zowel zakelijk als privé.

Tijdens het coachtraject en de masterclasses heb ik veel geleerd van Aletta en veel inzichten gekregen. Ik zou niet één specifiek iets kunnen benoemen, het is het totaalplaatje. Als je gebruik maakt van alle adviezen die Aletta je geeft dan is het gegarandeerd dat je omzet en het plezier in werken omhooggaan.

Het advies van Aletta lijkt soms heel klein, maar als je er goed naar luistert en handelt, zijn de gevolgen heel groot en gebeuren er bijzondere dingen.

Wie zaait, zal oogsten…mijn favoriete uitspraak van Aletta!

Droomsalon

Aletta weet door haar jarenlange ervaring in de beauty branchede knelpunten te benoemen en zorgt ervoor dat je met de juiste handvatten aan de slag kunt gaan om jouw droomsalon neer te zetten. De klanten waar ik mee heb mogen werken, zijn allemaal zeer tevreden over de samenwerking met Partners in Crème

Vinger op de zere plek

Aletta heeft mij geholpen toen ik na een ziekteproces mijn werk anders wilde indelen. Na het afronden van de Business in Beauty Academy en Masterclass Succesvolle Workshops heb ik een aantal gesprekken met haar gehad. Op haar eigen vriendelijke, bijna moederlijke manier stelt ze de juiste vragen. Ze weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen en dit om te vormen naar een andere aanpak. Zonder te drammen en pushen geeft ze enorm veel voorbeelden uit eigen ervaringen. Samen hebben we het stappenplan geperfectioneerd en een template voor goede workshops gemaakt. Het resultaat; mijn omzet groeit in minder uren.

Persoonlijke benadering

Aletta is een businesscoach die precies de juiste snaar weet te raken als het gaat om verkoop en ondernemen. Schakel Aletta in of volg haar online training en je krijgt de juiste tools en drive om aan een florerende salon te bouwen. Ik ben ook heel blij met Aletta als columnist voor ons vakmagazine. Haar persoonlijke benadering is heel leuk om te lezen en uiteindelijk eindigt het altijd met een tip of iets om over na te denken! Een topper om mee samen te werken!

Bruikbare tips waar je echt iets aan hebt

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met de coaching bij Aletta. In het begin kwam er veel informatie op mij af en gleden er veel dingen langs mij heen. Ook door de drukte en hectiek die ik destijds in mijn privéleven had. Logisch, want ik ging zowel privé als met de salon verhuizen naar een ander dorp. Een compleet nieuw concept met een andere look en huisstijl. Nieuwe website etc etc… Er ging heel veel veranderen. Ik vergat zelfs soms Aletta te benaderen om hulp. (Terwijl ik haar gewoon betaald had) Maar zij trok dan aan mijn mouw; ‘bel mij nou he, Ik ben er voor je!’ En dat was ze ook… Later in het jaar en in de 11 weken in lockdown vielen de puzzelstukjes pas echt op zijn plek. Ook de tips van haar op social media, de coachcalls en haar nieuwsbrieven motiveren nog steeds. Alles wat ik gelezen heb en geleerd heb in 2020 zijn fijne bruikbare tips waar je echt iets aan hebt. En we blijven leren! Ook merkte ik dat ik het fijn vond, dat ik bevestiging kreeg dat ik het als ondernemer eigenlijk al best goed deed. Je bent maar alleen om de salon te runnen en sparren met iemand is dan zo fijn. Het neemt onzekerheden weg. Ik ben mijn bedrijf, klanten komen voor mij en weet dat ik goed ben in wat ik doe! (klinkt misschien egoïstisch maar zo is het wel. Dat heb ik geleerd van haar 😉 ) En dit is een stukje zelfvertrouwen wat je laat zien aan je klanten. Ik was al goed bezig maar Aletta heeft de puntjes op de I gezet. Heel erg bedankt hiervoor. Aletta is een topper en ook een leuk lief mens. Ik hoop je gauw een keer te zien in mijn salon voor een behandeling. Gezellig! Lieve groet, Jessy

Commerciëlere blik

Ik ben commerciëler naar mijn salon gaan kijken en ben gaan beseffen dat wat wij bieden, goed is. Hier mag je dus ook een serieus bedrag voor vragen, waar je ook graag voor wilt werken. Hierdoor heb ik zeker meer zelfvertrouwen gekregen en dat voelt heel fijn.

Het invoeren van Aletta’s intakegesprekken levert meer verkoop op en je kan laten zien dat je professioneel bezig bent en kennis in huis hebt.
Het coachtraject geeft een beter inzicht in waar je mee bezig bent. Je gaat zien waar je meer uit kunt halen. En dat je beter leert communiceren met je klant. Dat is iets wat heel positief ontvangen wordt en waar je zelf ook heel veel plezier uit haalt. Het is een win-win situatie.

Ik ben Aletta vooral dankbaar dat ze naar mij geluisterd heeft in een moeilijke periode met veel twijfel en onzekerheid. Ze heeft mij toen gecoacht op de vlakken waar het nodig was. Dit heeft mij erg geholpen om in te zien wat ik nu echt wil en wat ik waard ben.

Omzet van 5 jaar

Aletta, is mijn business coach om mijn schoonheidssalon naar een next level te dragen. Geen enkel seconde spijt gehad dat ik bij Aletta om hulp heb gevraagd. Zoals Aletta het ook belooft meer inspireren in het aantrekken van klanten en creëren van meer omzet. Nou ik kan zeggen dat ze ook wel meer dan dat doet, omzet die ik
deze academy aan, het is echt een eyeopener voor je eigen ontwikkeling maar ook zeker voor je bedrijf!! Bedankt Aletta

Goede handvatten voor workshops

Ik geef al een tijdje workshops voor make-up en was benieuwd wat ik daaraan nog kan verbeteren en of ik op de goede weg ben. Daarnaast ga ik in de toekomst ook workshops huidverzorging geven. De templates zijn daarvoor heel fijn.

Het praktijkgedeelte van de masterclass was erg duidelijk. Veel goede handvatten om aan de slag te gaan.

Ik kijk nu op een andere manier naar mijn salon. Het is fijn om te merken dat je met minder klanten ook een leuke omzet kan bereiken als je de methode van Aletta toepast. Wat vroeger zo moeizaam ging (verkoop) gaat na het volgen van de masterclass veel gemakkelijker.

Ik plan mijn afspraken niet meer zo dicht op elkaar zodat er voldoende tijd en aandacht voor mijn klanten is en ikzelf ook niet zo gestrest ben.

Ik zou de masterclass zeker aanbevelen. Aletta laat je op een andere manier naar je werk kijken. Zij weet wat speelt in de praktijk en geeft daarvoor tips en adviezen. Zeer inspirerend en motiverend om naar haar te luisteren. Erg waardevol om haar te kennen.

Zekerheid, zichtbaarheid en meer klanten

Vorig jaar ontmoette ik Aletta van Partners in Crème. Zij was uitgenodigd als spreker bij het make-up merk waarmee ik destijds werkte. Ze sprak me bij binnenkomst aan en hetgeen wat ik dacht was “Wat wil zij van me?”, onzeker als ik toen was :-). Aletta haar verhaal was ontzettend interessant en toen we vervolgens de mogelijkheid kregen om onze gegevens achter te laten voor een speed coachcall heb ik dit meteen gedaan. Door het fijne gesprek tijdens de coachcall en de inspirerende tips voor mijn bedrijf die ik in die korte tijd van Aletta kreeg besloot ik het coachingstraject in te gaan bij Partners in Crème. Hier heb ik geen moment spijt van gehad.

Onzeker als ik was over mijn bedrijf en uitvoering daarvan ben ik daarin enorm gegroeid en er zoveel sterker uitgekomen. Fantastisch hoe Aletta je naar je eigen bedrijf laat kijken, de waarom achter je bedrijf en de producten die je gebruikt en welke klanten jouw ideale klanten zijn. Het heeft mij meer zekerheid, meer zichtbaarheid en meer klanten opgeleverd. Ik zou Partners in Crème absoluut aanbevelen aan andere beautysalons. Aletta is een fantastische coach en het is ontzettend fijn te ervaren en te zien hoe passievol zij haar werk doet.

Aletta, dankjewel voor alles. Je bent een topper!

Blijere klanten

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass om te ontdekken hoe ik klanten aantrek en ze kan behouden. Ook het beheren en verwoorden voor de teksten op de website en het intakeformulier wilde ik leren.

Ik merk nu dat klanten meer het gevoel hebben serieus genomen te worden en dat er echt oplossingsgericht wordt gekeken naar de wens van de klant en dat vinden klanten vaak fijn.

Ik was al redelijk op de goede weg, alleen pakte ik het verkeerd aan. Door de woorden en uitleg van Aletta kwam ik erachter dat ik helemaal niet zo moeilijk moet denken en doordat ik er nu anders naar kijk brengt het mij weer op nieuwe ideeën.

Stijging verkoop

Ik wil graag groeien met de salon, dat betekent wel dat je van alles op de hoogte moet blijven. Door ervaringen van anderen te horen maar ook door trainingen te volgen. Ik wilde weten hoe ik de verkoop van producten hoger kon krijgen.

Workshops gaf ik al maar dit waren meer gezellige avonden. Voor mij mag het ook wel gezellig zijn maar het gaat er toch om dat je ook behandelingen of producten verkoopt in plaats van alleen een gezellige vriendinnenavond.

Door het Partners in Crème Intake formulier is het nu veel makkelijker voor mij om een goed advies te geven. Door de gestelde vragen kan ik gemakkelijker ergens op in haken. De verkoop is gestegen!

Je krijgt een ander inzicht in je bedrijf, over verkoop, de intake en ook om de ideale klant te vinden.

Aletta valt op door haar klantvriendelijkheid, stopt veel tijd in de cursisten, vooral in mij, haha.  Ook ervaar ik de gesprekken na de trainingen als zeer prettig! Dingen waarover je twijfelt kan je alsnog vragen.

Aletta heeft de antwoorden

Hoe kan ik mijn ideale klant bereiken? En op welke manier kan ik in de salon mijn klanten omzetten naar ideale klanten?

Dit waren de vraagstukken waarvoor ik besloot deel te nemen aan de Masterclass.

Het onderdeel over de intake vond in erg interessant, op deze manier een intake houden, hier begint dus al de verkoop. En de ‘Waarom-vragen’. Dat zet je aan het denken zodat je gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen.

Alles is direct toepasbaar in de praktijk, ik heb gelijk met kleine aanpassingen de salon veranderd. Hierdoor merk je dat je grote sprongen vooruit maakt. Ik ervaar nu al de verandering bij mezelf.

Met volle overgaaf geeft Aletta de masterclasses, dit werkt heel aanstekelijk waardoor jezelf ook gedreven wordt om met nieuw enthousiasme en nieuwe inzichten aan het werk te gaan. Wie wil nou niet groeien met haar salon en de ideale klant bereiken?

Aletta heeft de antwoorden.

Gat in de lucht

Ik wilde een hele nieuwe kijk op de salon. Vooral de verkoop zou beter moeten, en ik had gelezen over het stappenplan. Dit maakte me nieuwsgierig en vooral de positieve reacties van collega’s hebben me doen besluiten om me in te schrijven voor de masterclass.
Wat een inzicht gaf het om te zien wat voor inkomen je kunt hebben als je volgens dit stappenplan werkt. En vooral het inzicht dat klanten de producten van mij moeten gebruiken. Ik wist dit natuurlijk wel, maar door de masterclass is dat nog meer duidelijk geworden.

Na de masterclass merk ik dat ik meer over de producten praat, en dat ik voorafgaand aan een behandeling uitgebreid de tijd neem voor het intakegesprek. Gisteren had ik een nieuwe klant en heb voor € 200,- aan producten verkocht. Ik ben je heel dankbaar want dit was me nog nooit eerder gelukt. Ik moet je eerlijk zeggen, ik sprong een gat in de lucht. En wat het mooiste is… ik weet zeker dat de klant heel tevreden en zonder opdringgevoel de deur uit ging.

Ik ben je dankbaar dat je me inzichten hebt gegeven waar ik zelf mee aan de slag moet. Soms een moeilijke stap, maar dit had ik net even nodig.
Aletta, ik vind jou een ontzettend leuke en hartelijke vrouw, die weet waar ze het over heeft. Ik zou nog zo veel van jou kunnen leren, en ik blijf ook zeker alles van je volgen. Super bedankt!

Knop om

Ik vond het moeilijk om de stap te zetten om met Partners in Crème te gaan werken daar ik een minder goede ervaring had met een vorige coach. Ze deed haar best maar het was niet de aanpak die ik nodig had.

Vanaf de eerste keer bij de Masterclass van Partners in Crème ging het knopje in mijn hoofd om. Het was zeker heel confronterend maar ik wist nu waar mijn sterke en minder sterke punten waren. Alles viel op zijn plaats. Ik heb mijn aanpak veranderd wat zich resulteert in stijging van de omzet.

Aletta is met haar persoonlijke aanpak en werkwijze een verrijking in deze branche. Zeer dankbaar! Ik zeg volmondig JA op aanbeveling wanneer iemand de Masterclass of coaching overweegt, zeker als je er net zo open in staat als ik.

Lieve Aletta, je bent de beste business coach die er is, je werkt echt op maat, geen afgezagde standaard werk. Ik kan niet genoeg zeggen wat je voor mij en voor mijn business betekend hebt en nog steeds! Ontzettend bedankt!

Business in Beauty

Aletta heeft op ons Beautyleverancier.nl evenement gesproken over ‘business in beauty’. De take-aways waren voor vele van de aanwezigen echte eye-openers. Een professional, verbinder en daarbij ook een warm en aangenaam persoon.

Het kwartje is gevallen

Voordat ik naar jou toe ging Aletta, zat ik te brainstormen wat er allemaal in de masterclass voorbij zou komen. Toen de dag om was, merkte ik duidelijk dat ik niet eens stil had gestaan bij deze onderwerpen en vraagstelling. Je krijgt inzicht over jezelf en jouw manier van ondernemen en je bedrijf.

Het kwartje is gevallen, maar het uitvoeren zal ik zelf moeten doen en daar zit nog wel een kleine angst, al ben ik al meteen meer de marketing gaan inzetten. Zo zie je maar, ik kan nog heel veel leren.

Bedankt voor deze mooie inzichtelijke en vooral gezellige dag.

Zakelijker

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass en coachtraject omdat ik zakelijker wil worden, duidelijkheid wil m.b.t. de salon en prijzen.

Tijdens de masterclass kreeg ik al duidelijkheid door inzicht in welke vragen je jezelf moet stellen en ben ik veel meer bewust geworden qua verkoop. Wanneer ik nu de mogelijkheid creëer om de Partners in Crème intake te doen, lukt het meteen om te verkopen! Ook het stappenplan werkt super. Ik heb het als A3 achter mijn balie gehangen!

Nu al ervaar ik meer rust in mijn hoofd. Ik kan ik mij tot de orde roepen slechts 1 ding tegelijk doen. Door het sparren met Aletta word ik enthousiast om weer dingen te proberen en kijk ik uit naar het vervolg van het coachtraject de komende maanden.

Meteen een hele set

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass daar lang niet alle klanten mijn producten kochten en ik moeite had goede prijzen voor de behandelingen te vragen.

Op de Masterclass vond ik het heel confronterend om te zien hoeveel omzet ik laat liggen per jaar per klant door niet het stappenplan te gebruiken. Ik was al blij als ze een pot crème mee namen!
Thuis ben ik meteen thuis aan de slag gegaan met wat ik had geleerd. De volgende dag kwam er een nieuwe klant, jouw intake toegepast en ze ging meteen met een hele set de deur uit!
Het is heel fijn om te zien dat ik niet de enige ben die tegen dingen aanloopt. Je ziet heel veel herkenning bij je collega-schoonheidsspecialistes. Aletta reikt je heel veel tools die je direct thuis kunt toepassen. Het zet je ook aan het denken, wat wil ik met mijn salon bereiken en straal ik dat ook uit met mijn website?

Dankjewel Aletta voor alle tips die je hebt gegeven! Maar ook de sterke voorbeelden, zoals de folie! Dat vond ik echt wel een eye opener. Sowieso hoe je al jouw kennis met ons wilt delen. Ook de tips van jou op Social Media vind ik echt heel waardevol. Ik lees ze altijd!

Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen met de videocall voordat ik met de masterclass begon. Ik wilde toen de prijzen van de behandelingen aanpassen en je dacht echt met me mee. Het was voor mij ook de stok achter de deur om per 1 Januari de prijzen aan te passen.

Ik vond het een ontzettende leuke dag, ik voelde me meteen bij Aletta op mijn gemak, mede door de video call. Het was goed verzorgd. Als afsluiting zijn we bij Van der Valk nog een hapje gaan eten wat ook erg gezellig was.

Nieuwe wegen

Ik zocht nieuwe wegen om aan klanten te komen en wilde vooruit, niet stil blijven hangen in het oude ondernemen.

Na de masterclass ben ik direct aan de slag gegaan met het stappenplan om de klant gemakkelijker te adviseren hoe we te werk gaan om huidverbetering te bereiken. Ik heb het meest gehad aan het onderwerp ‘Ideale Klant’ en over wat je kunt vertellen over de producten. Aletta komt uit de cosmeticabranche, ze weet dus waar het om gaat. Vanuit haar passie geeft ze je het vertrouwen.

Waarom?

Ik had 3 vraagstukken die van belang waren voor mijn deelname aan de Masterclass:

 1. Hoe kan ik zorgen dat ik succesvoller word
 2. Hoe vind ik mijn ideale klant
 3. Hoe kan ik beter mijn producten verkopen

Ik kom er nu achter dat de waarom-vragen heel moeilijk zijn. Hetzelfde geldt voor de visie en missie van mijn salon. En als je het zelf niet weet, dan weet de klant het eigenlijk ook niet.
Ik ben erachter gekomen dat ik met natuurlijke producten wil gaan werken, en huidverbetering gaan leren d.m.v. bindweefselmassage. Als er collega’s in de knoop zitten zal ik de Masterclass van Partners in Crème adviseren om hun ogen ook te openen. De passie en ambitie van Aletta heeft mij aangestoken. Ik heb na de cursus weer heel veel zin om nieuwe dingen in de salon te brengen en dat ga ik dit jaar doen.

Meer klanten aantrekken

Ik wilde graag meer klanten aantrekken en me daarom ingeschreven voor de Masterclass ‘Hoe bereik je de ideale klant?’.

Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen werkwijze, het kijken naar jezelf, dus waarom je dingen doet zoals je het doet en waaróm je het zo doet.

Door de masterclass ben ik nu meer mezelf, verkoop meer uit advies en passie én trek meer klanten aan. Aletta geeft heldere uitleg en inzicht. Als je hulp nodig hebt op het gebied van klanten aantrekken zou ik je haar Masterclass zeker aanbevelen.

Vele eye-openers

Je gaat met bruikbare tips naar huis. De masterclass zit goed in elkaar. Het stappenplan is een begin naar nog meer omzet. Vele eye-openers, je wordt aan het denken gezet en leert de zaak vanuit een andere hoek te bekijken.

Leuk ook om samen met collega’s brainstormen, tips te krijgen en dat in een heel gezellige omgeving. De roze kleur die overal terugkomt, ja, zelfs in de gebakjes!

Dermaskin

Er ging bij mij veel tijd verloren aan telefoontjes van ‘klanten’ die ‘al zoveel geprobeerd hadden’ en mij als laatste ‘redmiddel’ zagen.
Door de coaching van Aletta kan ik deze telefoontjes nu beter beantwoorden en heb ingezien dat het niet alleen een manier van telefoon beantwoorden is maar veel verder gaat.
Tevens heb ik nu de stap durven nemen om mijn droom waar te maken. Ik ben verhuisd naar een groot winkelpand in Ewijk.
Aletta coacht je op zaken die je persoonlijk nodig hebt en reageert snel op je vragen. Persoonlijk vind ik dat heel prettig.

Meer omzet met minder klanten

Ik nam alle cliënten aan, zonder duidelijk doel voor ogen. De agenda was lekker vol, maar je hebt maar één paar handen, dus verder zou ik niet komen. Ik werk alleen en ben een uitstekend behandelaar, maar je moet ook ondernemer zijn.

Door de inzichten tijdens de Masterclass en het bezoek van Partners in Crème aan de salon draai ik nu meer omzet terwijl ik minder cliënten behandel. Het is duidelijk dat Aletta zelf in deze business heeft gezeten, ze snapt waar ik het over heb. Ik ben blij met haar oprechtheid, het jezelf zijn. Dan kan (en mag…) ik dat ook zijn!

Concreet gemaakte én behaalde doelen

Ik heb 2 masterclasses van Partners in Crème gevolgd. De naam sprak me meteen aan. Ik hoopte wel dat het bij me zou aansluiten en dat ik er iets mee kon in de salon.
De verwachtingen zijn buitengewoon beantwoord. Je krijgt gelijk tools om mee aan de slag te gaan. En alles klopte tot in de puntjes. Dit is mede te danken aan het feit dat Aletta zelf heel veel ervaring heeft in deze branche. Dat vind ik misschien wel het belangrijkste. Ze heeft me echt aan het nadenken gezet en zij ziet veel kansen. Dat stimuleert enorm.

Zij heeft het talent om het beste uit iemand naar boven te halen en dat zorgt ervoor dat ik ook enorm gemotiveerd word om er iets mee te doen. Ze stelt de vragen en ze geeft je de ruimte om er zelf mee aan de slag te gaan. Bij hindernissen ziet zij weer oplossingen waardoor een doel toch gerealiseerd kan worden.

Ik heb in een korte tijd veel doelen aangescherpt en gerealiseerd. Aletta heeft me geholpen met het opzetten van workshops (make-up en huidverzorging) en met het starten van mijn tweede bedrijf: Threading By Shar. Ik geef nu cursussen in epileren met draad voor de schoonheidsspecialisten in mijn eigen praktijk en op locatie.

Ik zou de Masterclasses zeker een ander aanbevelen omdat je hierdoor echt weer bij jezelf gaat nadenken wat je aan het doen bent en wat je passie is, waarom je met de salon bent begonnen, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik ben heel lovend over Aletta, omdat ik het ook echt zo heb ervaren. Voor haar creativiteit en oprechte interesse in mij als ondernemer maar ook als persoon. Voor het zien van kansen die bij mij passen en voor haar hulp ten alle tijden.
Ik ben enorm gemotiveerd geraakt door Aletta’s inzichten en kennis. En het is niet alleen bij inspiratie gebleven, maar mijn doelen zijn concreet geworden en behaald.
Ik word elke keer blij als ik bij haar een training mag volgen.

Puntjes op de i

Voordat ik besloot met Partners in Crème te gaan werken twijfelde ik over wat het me zou opleveren. Of ik daadwerkelijk het geleerde in de praktijk kon toepassen.
Echter de trainingen van Partners in Crème zijn heel zinvol. Het zet voor mij de puntjes op de i en de telefonische consulten van Aletta zijn een waardevolle aanvulling. Dit vind ik van grote meerwaarde.
Ook de sheets voor lezingen voegen echt iets toe. Mijn lezingen heb ik aangepast en dit bevalt me heel goed. Ik kan nu betere aanbiedingen maken voor mijn klanten. Met de theemomenten voor de behandeling heb ik hele goede resultaten en de productverkoop is hiermee gestegen. Een dag na de eerste cursus heb ik precies gedaan zoals ik geleerd had. Ik verkocht direct 2 complete sets van Laviesage.

Uitzonderlijk goed jaar

We waren net verhuisd naar een nieuw, groter pand. Na de opening hebben we behoorlijk wat tegenslagen gehad, ik werd hier wat onzeker door. Ook wilde ik graag weten of we als team op de goede weg zaten in combinatie met het prachtige nieuwe pand wat natuurlijk ook weer meer mogelijkheden biedt. De salon loopt goed, maar er zijn altijd verbeterpunten waar je zelf niet altijd bij stil staat. Vandaar dat ik zocht naar een goede begeleiding. Via google ben ik bij Partners in Crème terecht gekomen. Na wat enthousiaste collega’s te hebben gesproken heb ik besloten om deel te nemen aan het uitgebreide programma.
Onze ervaring was heel goed, we zijn toch in meerdere opzichten anders gaan denken en hebben er veel van geleerd.
Vooral het ‘kop – romp en staart’-principe is een belangrijke tool die je altijd toe moet passen.
We hebben in 2016 een uitzonderlijk goed jaar gehad. Onze productverkoop is behoorlijk gestegen. Ook ons kerstevenement wat we voor de 2e keer hebben georganiseerd, is heel goed gegaan. Dit benaderen we nu heel anders, we denken van te voren goed na wat het doel is met zo’n evenement. We hebben veel aan de tips gehad.
Dat geldt ook voor de intakes die heel essentieel zijn. Natuurlijk passen we alles toe op een manier die bij ons past.
Ik zou de Masterclass zeker aanbevelen aan anderen. Je leert er een hoop van en het zet je aan het denken over een hoop dingen waar je zelf niet bij stil staat. Je werkt vaak in je eentje. Het gevaar daarbij is dat je niet altijd getriggerd wordt en voor sommige dingen bedrijfsblind wordt met als gevolg dat je stil blijft staan. Dat moet je niet willen! De Masterclasses waren niet alleen leerzaam, maar ook heel goed verzorgd en gezellig.

Ik vond het ook super attent dat Aletta ons onverwacht een bezoekje (met presentje) kwam brengen tijdens ons kerstevenement. Ik vind dat zo leuk en speciaal.
Ook wel en mooi grappig om te zien dat ze meteen overal om haar heen keek en weer allerlei ideeën had om er nog meer uit te kunnen halen! Zo zie je maar: het is duidelijk dat we nooit uitgeleerd zijn en dat we altijd open moeten staan voor nieuwe tips en adviezen!

Ik vind Aletta een fijne vrouw die zich goed in de ander kan verplaatsen. Ze blijft meedenken in mogelijkheden die bij ons en mijn bedrijf passen. Wij hebben veel van haar geleerd. Bedankt hiervoor!

Walk your talk!

“Mijn droom was het altijd al om workshops te geven. Ik stelde het iedere keer maar uit, omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. Door Partners in Crème geef ik nu met heel veel enthousiasme ‘Stralende Huid Experiences’. Ik raad dan ook iedereen die hier serieus mee aan de slag wil gaan aan om de workshoptraining te volgen. Een succesvolle workshop moet aan veel meer dingen voldoen dan je in eerste instantie zou denken. Binnen enkele maanden had ik mijn eerste succesvolle workshops erop zitten. De investering had ik er al na twee workshops uit.

Ik denk oprecht dat je goud in handen hebt Aletta met je ervaring, kennis, maar ook zeker de unieke aanpak! “Walk your talk!” Mijn complimenten, ga zo door!”

Stijging productverkoop en behandelingverkoop

Toen ik Aletta voor het eerst ontmoette had ik al gelijk het idee, zij kan mij helpen.
De Masterclass was super, veel geleerd en mijn doelen zeker behaald, diezelfde avond nog, na de training.
Met als resultaat dat zowel productverkoop als behandelingverkoop zijn gestegen.
Alles wordt op een leuke leerzame manier gebracht. Wat je tot nadenken zet. En direct actie wilt onder nemen.
Ik ben blij dat ik je ontmoet heb. Je positiviteit, ik leef daarvoor. Je bent zo’n leuke vrouw en geeft me energie. Mensen gelukkig maken is mijn passie en dat zie ik bij jou ook heel goed terug. Die energie en die passie geef je goed door.
De masterclasses worden op mooie locaties gegeven. Super goed verzorgd en leuk aangekleed. Alles was perfect geregeld.

Verfrissende aanpak voor sales

Partners in Crème heeft een presentatie gegeven op onze Product Informatie Dag voor Zakelijke partners. Hoewel in een korte presentatie slechts een tipje van de sluier kan worden opgelicht, was het leuk om te zien hoe de kwartjes bij de diverse deelnemers begonnen te vallen. Mijns inziens is het heel nuttig om deze kant van de praktijk te belichten, omdat het in veel gevallen moeilijk is om zorgzaam met commercie te combineren. De aanpak voor sales in de salon was verfrissend met veel praktijkgerichte handvatten, wat zeker voor de schoonheidsbranche uniek is.
Kortom, een presentatie om aan te bevelen daar het goed is om een bewustzijn te creëren dat veel van het succes aan jezelf ligt.

Veel eye-openers

Mijn ervaring was erg goed. Het was leerzaam en erg leuk. Veel eye-openers.
Door een andere manier van benaderen van de klant en het intake-formulier heb ik nu al een aantal nieuwe klanten gelijk goed kunnen laten starten met producten.
Deze training is anders dan andere trainingen, niet standaard en prima werkbaar voor de praktijk.
Ik ben je dankbaar voor je betrokkenheid, je rust en je enthousiasme waarmee je mensen meeneemt. Ik keek gelijk heel anders tegen dingen aan en had er een goed gevoel bij.
Tijdens je bezoek aan de salon gaf je me de tip om mensen naast me op de kruk plaats te laten nemen in plaats van op een lagere stoel. Ik heb direct een kruk gekocht en mensen zitten nu naast me, waardoor de klant zich meer betrokken voelt en er een beter ‘evenwicht’ is tussen mij en de klant.
Ondanks dat het de moeite waard was vind ik de prijs aan de hoge kant. Dit kan mensen afschrikken, zeker starters, terwijl het voor hen juist heel erg goed zou zijn.

Leerzaam feestje

Toen ik van het Partners in Crème concept hoorde was ik ervan overtuigd dat het een aanvulling was op wat ik al eerder in verkooptrainingen had gehoord. De insteek van Partners in Crème sluit aan op hoe ik in de salon sta en wil staan. Zonder agressief verkoop verhaal, maar onder andere door middel van goede vragen stellen. Dit zie je ook terug in verkoop.
Elke masterclass van Partners in Crème heb ik beleefd als een leerzaam feestje. Aletta heeft me laten zien hoe je door dicht bij jezelf te blijven toch mooie resultaten in je salon kunt behalen. Ik ben blij met haar begeleiding, rust en enthousiasme. Het bezoek aan de salon heb ik erg op prijs gesteld en de input die ze toen gaf heb ik opgevolgd en ook nog dagelijks blij mee.

Geen trucjes

Ik vond het zeer verrassend, ik heb toch al heel wat trainingen meegemaakt de afgelopen 25 jaar. Dus ik dacht “Weer een verkooptraining?”
Fijn vond ik dat je op je zwakkere kanten wordt gewezen en wat er voor nodig is om dat te ontwikkelen. Geen trucjes aanleren maar vooral jezelf blijven waardoor je ontspannen gaat verkopen zonder te pushen.
Vooral de mensen helpen met wat ik te bieden heb en dat voelt goed.
Ik ben nu meer ontspannen en kreeg na verloop van tijd meer zelfvertrouwen. Ik genereer meer omzet en mijn werk is veel leuker en afwisselender geworden. Meer de diepte in met de klant, er meer uithalen en dan maatwerk leveren zeg maar.
Ik zou een masterclass van Partners in Crème zeker aanbevelen, vooral het stuk persoonlijke ontwikkeling, drempels nemen die je moeilijk vindt. De nazorg na de training is heel fijn!
Aletta is fijn om mee te werken, ze is eerlijk en voelt goed aan waar de knelpunten zitten. Ze neemt de tijd voor mij om verder te denken en moedigt je aan om vooral door te gaan. Aletta gelooft in je als je dat zelf nog niet ziet. De tips zijn praktisch, alles is goed uitgewerkt en je kunt er direct mee aan de slag. Kortom een goede investering!

Overal aan gedacht

Wij, Team Kapsalon Margriet, zijn erg tevreden over de masterclass van Partners in Crème.
Wij hebben de masterclass gevolgd om make-up workshops te gaan geven.
Het was een heel goed verzorgde en leerzame dag!
Na de masterclass word je niet in de steek gelaten en helpt Aletta je nog verder met de voorbereidingen.
Overal wordt aan gedacht, en op al je vragen heeft Aletta een antwoord!

Training die niet in de kast verdwijnt

Ik hoopte dat deze masterclass mij makkelijk toepasbare tips/tools zou geven.
En inderdaad, je krijgt goede handreikingen die je direct in je eigen salon kunt gaan toepassen. De masterclass is heel persoonlijk en kun je makkelijk vertalen naar de situatie in je eigen salon. Ik was vol enthousiasme en had veel inspiratie om er direct in de praktijk mee aan de slag te gaan.
Na de eerste gesprekken met mijn klanten was ik helemaal om. Ik had het idee dat mijn klanten mij dankbaar waren dat ik (eindelijk) weer eens echt aandacht aan hen besteedde. Mooie gesprekken met een win/win situatie voor mijn klant waarbij ik gelijk resultaat behaalde met verkoop van behandelingen en producten.

Ik heb de masterclass al aanbevolen aan collega’s. Dit is eindelijk een training die niet in de kast verdwijnt of dat je na een week denkt, oh ja daar moet ik ook nog eens iets mee gaan doen. Ik zit nu in het 3 maanden coachings traject en binnenkort ga ik de Masterclass ‘Hoe geef je succesvol workshops’ volgen. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Ik heb al veel tips gekregen omtrent intake gesprekken en ook voor mijn nieuwe website. Aletta is enorm betrokken en een fijn persoon om mee in gesprek te gaan.

Vakvrouw

De Masterclass was erg leuk en zeer inspirerend, je bent een vakvrouw die weet waar ze het over heeft!

Ik hoop dat je veel ondernemers mag adviseren en inspireren.

Nooit verwacht dat het zoveel verandering teweeg zou brengen

Ik was op zoek naar meer inzicht in het maken van keuzes voor producten en behandelingen. Ik had een productlijn die niet goed liep en daaraan gekoppelde behandelingen. De Masterclass heeft me een duidelijk antwoord gegeven op de waarom-vraag en hierop heb ik mijn besluit kunnen nemen wat ik al lang uitstelde.

Het onderdeel waar ik het meest aan had was het luisteren en voelen waar je blij van wordt en waar je passie ligt. En de opdracht om je passie/visie duidelijk te verwoorden. Erg lastig maar heel goed om mee aan de slag te gaan.

Ik ben nu al zo’n 3 maanden bezig met het doorvoeren van alle tips die we hebben geleerd deze dag. Ik had nooit verwacht dat het zoveel verandering teweeg zou brengen maar het heeft me veel dichterbij de “Ik” van mijn bedrijf gebracht. Het klopt steeds beter.

Ik zou zeker iemand anders de Masterclass aanbevelen want het is een uitdaging om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Het bracht mij eerst veel ‘denk’ werk maar nu steeds meer rust.

Ik ben blij met de heldere inzichten die Aletta me heeft gegeven, positief kritisch zijn. Alles hoeft ook niet in één keer perfect te zijn. Ik zet nu dingen op papier en laat het dan rusten om er een paar dagen of soms weken later weer naar te kijken en verder mee te gaan. Alles wordt steeds meer een bewustere keuze. Mijn Keuze.

Ik heb er naast het contact met Aletta ook een erg leuk contact met een medecursist aan overgehouden. Het is fijn om met elkaar te sparren en elkaar te helpen in het proces.

Ik ben nog lang niet klaar met alles duidelijk profileren, maar we hebben de stap gemaakt en er zullen nog vele mooie stappen volgen. Ik hoop samen met Aletta dit pad nog lang samen te bewandelen.