marika-afbeelding

Marique Beauty

Ik heb bij Aletta de online academy en het coachingstraject gedaan. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik deze stap gezet heb! Ik liep er al een tijdje tegenaan dat ik meer uit mijn salon wilde halen maar niet goed wist hoe ik het aan zou pakken. Met name mijn verkooptechnieken moesten echt anders. Ik wilde meer omzet en ook op social media gebied mochten er dingen veranderen. De weg die ik bij Aletta heb gevolgd hebben mij veel meer gebracht dan andere benadering van ‘verkopen’. Ze heeft me zoveel inzichten en daarmee ook meer zelfvertrouwen gegeven. Aletta is niet alleen professioneel erg goed! Ze is ook nog eens een superlieve warme en begripvolle vrouw. En humor! De coachcalls waren niet alleen erg productief maar vooral ook gezellig. Mijn omzet is gestegen maar zeker niet minder belangrijk mijn vertrouwen in de salon en vertrouwen in mezelf is gegroeid.
Hier ben ik ontzettend dankbaar voor💕

miranda-recensie-2

Skin Specials Reeuwijk

Ik zocht een coach die meedenkt en meekijkt hoe ik de omzet kon verbeteren zonder meer tijd aan behandelingen te besteden. Ik had wat twijfels over m’n assortiment en wilde ook graag ondersteuning bij social media.

Het gehele traject was bijzonder leerzaam. Aletta was vaak een goede stok achter de deur om daadwerkelijk actie te ondernemen en deze actie daarna dan ook met elkaar te bespreken en de puntjes op de i te zetten.

Ik sta nu veel meer en duidelijker voor waar ik in geloof. Heb ook afscheid leren nemen van klanten waar mijn toekomst doel van de praktijk niet bij lag. Het aantal ideale klanten is gegroeid met zo’n 25 tot 30 procent en een omzetstijging van zo’n 10 tot 15 procent, ondanks corona.

Partners in Crème coaching is een waardevolle investering in jezelf, de ontwikkeling van je visie en persoonlijkheid en je bedrijf. Het is een mooi en soms ook best heftig proces waar je in verzeild raakt. Het heeft me uiteindelijk na best wat druk en stress tijdens het proces nu veel meer rust en ruimte gegeven.

Aletta is puur, persoonlijk en betrokken. Ze heeft de gave om je je eigen kracht te laten ontdekken en aan alles jouw persoonlijke uitstraling te geven. Je ziet geen eenheidsworst terug bij haar coachcliënten. Iedereen straalt eigenheid en persoonlijke kracht uit. Heel mooi om te zien en elkaar te volgen. Ook dit inspireert me nog steeds.

Coachcalls met Aletta zijn een feestje, altijd iets waar we vreselijk om moesten lachen. Het leukste wat ik met Aletta heb meegemaakt heeft ze ook een column over geschreven. Ik sprak haar tijdens een call over m’n werkneemster die een leuk filmpje op social media had gepost. Aletta was hier erg enthousiast over en vroeg me waar ik haar had gevonden. Waarop ik antwoorde ik heb haar zelf gemaakt, het is m’n dochter. Dit was hilarisch.

foto-priscilla-ogen

Schoonheidsinstituut Magnifique

Aletta heeft mij met een andere blik naar mijn salon laten kijken, hierdoor is mijn mindset veranderd en heb ik in 2019 een omzetstijging van 20% gemaakt! Ik ga graag met haar verder om de puntjes op de i te zetten.

Ik ben heel tevreden over het resultaat wat ik tot nu toe met Aletta heb behaald!

overwendy

Perfect Skin & Beauty

Als nieuwkomer in de branche weet je niet waar te beginnen. Dit is de reden waarom ik gekozen heb voor Aletta de Rooij van Partners in Creme. Zij heeft mij als business- en inspiratiecoach op weg geholpen met mijn nieuw op te zetten bedrijf. Van haar heb ik de tools gekregen en heeft ze met mij meegekeken om een succesvol bedrijf neer te zetten. Nu ruim een jaar later kan ik zeker zeggen dat dit gelukt is! Mijn nominatie voor “New Comer of the Year” bij de Beauty Awards is hier zeker het bewijs van!.

sandra-recensie

Skincare Spijkenisse

Na een lastige periode in mijn privéleven, was ik ook zakelijk mijzelf kwijtgeraakt. Ik voelde dat ik iemand nodig had om mij te helpen, voelen dat het werken in mijn salon weer waardevol kon zijn. En dit vond ik bij Aletta. Doordat Aletta mij liet vertellen en goed luisterde, en mij de juiste richting opstuurde, heb ik mijn salon gespecialiseerd in huidzorg bij mensen en kanker en manuele lymfedrainage voor een goede borstgezondheid. En is in een jaar voor mij heel veel positief veranderd, en nog steeds merk ik dat ik aan het groeien ben, zowel zakelijk als privé.

Tijdens het coachtraject en de masterclasses heb ik veel geleerd van Aletta en veel inzichten gekregen. Ik zou niet één specifiek iets kunnen benoemen, het is het totaalplaatje. Als je gebruik maakt van alle adviezen die Aletta je geeft dan is het gegarandeerd dat je omzet en het plezier in werken omhooggaan.

Het advies van Aletta lijkt soms heel klein, maar als je er goed naar luistert en handelt, zijn de gevolgen heel groot en gebeuren er bijzondere dingen.

Wie zaait, zal oogsten…mijn favoriete uitspraak van Aletta!

esther-2

BeautySalon Esther

Ik ben commerciëler naar mijn salon gaan kijken en ben gaan beseffen dat wat wij bieden, goed is. Hier mag je dus ook een serieus bedrag voor vragen, waar je ook graag voor wilt werken. Hierdoor heb ik zeker meer zelfvertrouwen gekregen en dat voelt heel fijn.

Het invoeren van Aletta’s intakegesprekken levert meer verkoop op en je kan laten zien dat je professioneel bezig bent en kennis in huis hebt.
Het coachtraject geeft een beter inzicht in waar je mee bezig bent. Je gaat zien waar je meer uit kunt halen. En dat je beter leert communiceren met je klant. Dat is iets wat heel positief ontvangen wordt en waar je zelf ook heel veel plezier uit haalt. Het is een win-win situatie.

Ik ben Aletta vooral dankbaar dat ze naar mij geluisterd heeft in een moeilijke periode met veel twijfel en onzekerheid. Ze heeft mij toen gecoacht op de vlakken waar het nodig was. Dit heeft mij erg geholpen om in te zien wat ik nu echt wil en wat ik waard ben.

francien

Schoonheidsstudio “Purper”

Ik geef al een tijdje workshops voor make-up en was benieuwd wat ik daaraan nog kan verbeteren en of ik op de goede weg ben. Daarnaast ga ik in de toekomst ook workshops huidverzorging geven. De templates zijn daarvoor heel fijn.

Het praktijkgedeelte van de masterclass was erg duidelijk. Veel goede handvatten om aan de slag te gaan.

Ik kijk nu op een andere manier naar mijn salon. Het is fijn om te merken dat je met minder klanten ook een leuke omzet kan bereiken als je de methode van Aletta toepast. Wat vroeger zo moeizaam ging (verkoop) gaat na het volgen van de masterclass veel gemakkelijker.

Ik plan mijn afspraken niet meer zo dicht op elkaar zodat er voldoende tijd en aandacht voor mijn klanten is en ikzelf ook niet zo gestrest ben.

Ik zou de masterclass zeker aanbevelen. Aletta laat je op een andere manier naar je werk kijken. Zij weet wat speelt in de praktijk en geeft daarvoor tips en adviezen. Zeer inspirerend en motiverend om naar haar te luisteren. Erg waardevol om haar te kennen.

jolanda-voogt-2

Shine by Jo

Vorig jaar ontmoette ik Aletta van Partners in Crème. Zij was uitgenodigd als spreker bij het make-up merk waarmee ik destijds werkte. Ze sprak me bij binnenkomst aan en hetgeen wat ik dacht was “Wat wil zij van me?”, onzeker als ik toen was :-). Aletta haar verhaal was ontzettend interessant en toen we vervolgens de mogelijkheid kregen om onze gegevens achter te laten voor een speed coachcall heb ik dit meteen gedaan. Door het fijne gesprek tijdens de coachcall en de inspirerende tips voor mijn bedrijf die ik in die korte tijd van Aletta kreeg besloot ik het coachingstraject in te gaan bij Partners in Crème. Hier heb ik geen moment spijt van gehad.

Onzeker als ik was over mijn bedrijf en uitvoering daarvan ben ik daarin enorm gegroeid en er zoveel sterker uitgekomen. Fantastisch hoe Aletta je naar je eigen bedrijf laat kijken, de waarom achter je bedrijf en de producten die je gebruikt en welke klanten jouw ideale klanten zijn. Het heeft mij meer zekerheid, meer zichtbaarheid en meer klanten opgeleverd. Ik zou Partners in Crème absoluut aanbevelen aan andere beautysalons. Aletta is een fantastische coach en het is ontzettend fijn te ervaren en te zien hoe passievol zij haar werk doet.

Aletta, dankjewel voor alles. Je bent een topper!

nadine-louman

Your Nature Cosmetics

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass om te ontdekken hoe ik klanten aantrek en ze kan behouden. Ook het beheren en verwoorden voor de teksten op de website en het intakeformulier wilde ik leren.

Ik merk nu dat klanten meer het gevoel hebben serieus genomen te worden en dat er echt oplossingsgericht wordt gekeken naar de wens van de klant en dat vinden klanten vaak fijn.

Ik was al redelijk op de goede weg, alleen pakte ik het verkeerd aan. Door de woorden en uitleg van Aletta kwam ik erachter dat ik helemaal niet zo moeilijk moet denken en doordat ik er nu anders naar kijk brengt het mij weer op nieuwe ideeën.

foto-lois-veenman

Schoonheidssalon Azzurro

Ik vond de hele masterclass interessant. Maar met name het intakegedeelte, dit is iets wat ik in de salon nog te weinig gebruik en waar ik een hoop omzet laat liggen. Ik wil graag een verdubbeling van mijn omzet waardoor ik besloot de masterclass te volgen en het coachingstraject in te gaan.

De grootste verandering die ik nu al ervaar bij mezelf is mijn eigen mindset, ik begin al anders te denken. Dankjewel voor alle tips die je op dit moment al hebt gegeven.

lizzy-van-der-kruijs

Bellezza Naturale

Ik wil graag groeien met de salon, dat betekent wel dat je van alles op de hoogte moet blijven. Door ervaringen van anderen te horen maar ook door trainingen te volgen. Ik wilde weten hoe ik de verkoop van producten hoger kon krijgen.

Workshops gaf ik al maar dit waren meer gezellige avonden. Voor mij mag het ook wel gezellig zijn maar het gaat er toch om dat je ook behandelingen of producten verkoopt in plaats van alleen een gezellige vriendinnenavond.

Door het Partners in Crème Intake formulier is het nu veel makkelijker voor mij om een goed advies te geven. Door de gestelde vragen kan ik gemakkelijker ergens op in haken. De verkoop is gestegen!

Ik zou de Masterclass zeker aanbevelen.

Je krijgt een ander inzicht in je bedrijf, over verkoop, de intake en ook om de ideale klant te vinden.

Aletta valt op door haar klantvriendelijkheid, stopt veel tijd in de cursisten, vooral in mij, haha.  Ook ervaar ik de gesprekken na de trainingen als zeer prettig! Dingen waarover je twijfelt kan je alsnog vragen.

petra-te-riet

MOOI by Petra

Hoe kan ik mijn ideale klant bereiken? En op welke manier kan ik in de salon mijn klanten omzetten naar ideale klanten?

Dit waren de vraagstukken waarvoor ik besloot deel te nemen aan de Masterclass.

Het onderdeel over de intake vond in erg interessant, op deze manier een intake houden, hier begint dus al de verkoop. En de ‘Waarom-vragen’. Dat zet je aan het denken zodat je gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen.

Alles is direct toepasbaar in de praktijk, ik heb gelijk met kleine aanpassingen de salon veranderd. Hierdoor merk je dat je grote sprongen vooruit maakt. Ik ervaar nu al de verandering bij mezelf.

Met volle overgaaf geeft Aletta de masterclasses, dit werkt heel aanstekelijk waardoor jezelf ook gedreven wordt om met nieuw enthousiasme en nieuwe inzichten aan het werk te gaan. Wie wil nou niet groeien met haar salon en de ideale klant bereiken?

Aletta heeft de antwoorden.

foto-jolanda-cox

All Seasons Beauty Studio

Ik wilde een hele nieuwe kijk op de salon. Vooral de verkoop zou beter moeten, en ik had gelezen over het stappenplan. Dit maakte me nieuwsgierig en vooral de positieve reacties van collega’s hebben me doen besluiten om me in te schrijven voor de masterclass.
Wat een inzicht gaf het om te zien wat voor inkomen je kunt hebben als je volgens dit stappenplan werkt. En vooral het inzicht dat klanten de producten van mij moeten gebruiken. Ik wist dit natuurlijk wel, maar door de masterclass is dat nog meer duidelijk geworden.

Na de masterclass merk ik dat ik meer over de producten praat, en dat ik voorafgaand aan een behandeling uitgebreid de tijd neem voor het intakegesprek. Gisteren had ik een nieuwe klant en heb voor € 200,- aan producten verkocht. Ik ben je heel dankbaar want dit was me nog nooit eerder gelukt. Ik moet je eerlijk zeggen, ik sprong een gat in de lucht. En wat het mooiste is… ik weet zeker dat de klant heel tevreden en zonder opdringgevoel de deur uit ging.

Ik ben je dankbaar dat je me inzichten hebt gegeven waar ik zelf mee aan de slag moet. Soms een moeilijke stap, maar dit had ik net even nodig.
Aletta, ik vind jou een ontzettend leuke en hartelijke vrouw, die weet waar ze het over heeft. Ik zou nog zo veel van jou kunnen leren, en ik blijf ook zeker alles van je volgen. Super bedankt!

anna-landwaart

Bij-Anna

Ik vond het moeilijk om de stap te zetten om met Partners in Crème te gaan werken daar ik een minder goede ervaring had met een vorige coach. Ze deed haar best maar het was niet de aanpak die ik nodig had.

Vanaf de eerste keer bij de Masterclass van Partners in Crème ging het knopje in mijn hoofd om. Het was zeker heel confronterend maar ik wist nu waar mijn sterke en minder sterke punten waren. Alles viel op zijn plaats. Ik heb mijn aanpak veranderd wat zich resulteert in stijging van de omzet.

Aletta is met haar persoonlijke aanpak en werkwijze een verrijking in deze branche. Zeer dankbaar! Ik zeg volmondig JA op aanbeveling wanneer iemand de Masterclass of coaching overweegt, zeker als je er net zo open in staat als ik.

mandy-nijssen

Forma Tibi schoonheidssalon & pedicure

Voordat ik naar jou toe ging Aletta, zat ik te brainstormen wat er allemaal in de masterclass voorbij zou komen. Toen de dag om was, merkte ik duidelijk dat ik niet eens stil had gestaan bij deze onderwerpen en vraagstelling. Je krijgt inzicht over jezelf en jouw manier van ondernemen en je bedrijf.

Het kwartje is gevallen, maar het uitvoeren zal ik zelf moeten doen en daar zit nog wel een kleine angst, al ben ik al meteen meer de marketing gaan inzetten. Zo zie je maar, ik kan nog heel veel leren.

Bedankt voor deze mooie inzichtelijke en vooral gezellige dag.

img_5603

I Shine Today

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass en coachtraject omdat ik zakelijker wil worden, duidelijkheid wil m.b.t. de salon en prijzen.

Tijdens de masterclass kreeg ik al duidelijkheid door inzicht in welke vragen je jezelf moet stellen en ben ik veel meer bewust geworden qua verkoop. Wanneer ik nu de mogelijkheid creëer om de Partners in Crème intake te doen, lukt het meteen om te verkopen! Ook het stappenplan werkt super. Ik heb het als A3 achter mijn balie gehangen!

Nu al ervaar ik meer rust in mijn hoofd. Ik kan ik mij tot de orde roepen slechts 1 ding tegelijk doen. Door het sparren met Aletta word ik enthousiast om weer dingen te proberen en kijk ik uit naar het vervolg van het coachtraject de komende maanden.

suzanne-roelofs

Huid&Kruid Beautysalon

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass daar lang niet alle klanten mijn producten kochten en ik moeite had goede prijzen voor de behandelingen te vragen.

Op de Masterclass vond ik het heel confronterend om te zien hoeveel omzet ik laat liggen per jaar per klant door niet het stappenplan te gebruiken. Ik was al blij als ze een pot crème mee namen!
Thuis ben ik meteen thuis aan de slag gegaan met wat ik had geleerd. De volgende dag kwam er een nieuwe klant, jouw intake toegepast en ze ging meteen met een hele set de deur uit!
Het is heel fijn om te zien dat ik niet de enige ben die tegen dingen aanloopt. Je ziet heel veel herkenning bij je collega-schoonheidsspecialistes. Aletta reikt je heel veel tools die je direct thuis kunt toepassen. Het zet je ook aan het denken, wat wil ik met mijn salon bereiken en straal ik dat ook uit met mijn website?

Dankjewel Aletta voor alle tips die je hebt gegeven! Maar ook de sterke voorbeelden, zoals de folie! Dat vond ik echt wel een eye opener. Sowieso hoe je al jouw kennis met ons wilt delen. Ook de tips van jou op Social Media vind ik echt heel waardevol. Ik lees ze altijd!

Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen met de videocall voordat ik met de masterclass begon. Ik wilde toen de prijzen van de behandelingen aanpassen en je dacht echt met me mee. Het was voor mij ook de stok achter de deur om per 1 Januari de prijzen aan te passen.

Ik vond het een ontzettende leuke dag, ik voelde me meteen bij Aletta op mijn gemak, mede door de video call. Het was goed verzorgd. Als afsluiting zijn we bij Van der Valk nog een hapje gaan eten wat ook erg gezellig was.

patricia-en-lisan

Beauty Inc.

Wij hebben samen deelgenomen aan de masterclass daar we onvoldoende klanten hadden in de salon en niet duidelijk was waar we ons op moesten focussen.

Afgezien van het feit dat het gewoon leuk en interessant is om met collega schoonheidsspecialistes te werken en brainstormen, hebben we meer duidelijkheid gekregen voor wat betreft onze doelgroep en focus. Het heeft ook geleid tot het aanpassen van onze policy op gebied van huidverbetering, met andere woorden meer commitment krijgen vanuit de klant. En het werken met het stappenplan heeft meer productverkoop opgeleverd.

De Masterclass heeft zeker bijgedragen om weer een heldere visie te krijgen waar het nu eigenlijk daadwerkelijk om gaat in je bedrijf.
Wat ik zeer waardevol vind is de coachingsessie die je kunt inplannen. Dit is toch een stukje nazorg wat bij veel coaches uitblijft maar wat ooh zo belangrijk is.

loes-frijters

Salon In balance

Ik zocht nieuwe wegen om aan klanten te komen en wilde vooruit, niet stil blijven hangen in het oude ondernemen.

Na de masterclass ben ik direct aan de slag gegaan met het stappenplan om de klant gemakkelijker te adviseren hoe we te werk gaan om huidverbetering te bereiken. Ik heb het meest gehad aan het onderwerp ‘Ideale Klant’ en over wat je kunt vertellen over de producten. Aletta komt uit de cosmeticabranche, ze weet dus waar het om gaat. Vanuit haar passie geeft ze je het vertrouwen.

lisette-van-kollenburg

très Jolie bij Lisette

Ik had 3 vraagstukken die van belang waren voor mijn deelname aan de Masterclass:

  1. Hoe kan ik zorgen dat ik succesvoller word
  2. Hoe vind ik mijn ideale klant
  3. Hoe kan ik beter mijn producten verkopen

Ik kom er nu achter dat de waarom-vragen heel moeilijk zijn. Hetzelfde geldt voor de visie en missie van mijn salon. En als je het zelf niet weet, dan weet de klant het eigenlijk ook niet.
Ik ben erachter gekomen dat ik met natuurlijke producten wil gaan werken, en huidverbetering gaan leren d.m.v. bindweefselmassage. Als er collega’s in de knoop zitten zal ik de Masterclass van Partners in Crème adviseren om hun ogen ook te openen. De passie en ambitie van Aletta heeft mij aangestoken. Ik heb na de cursus weer heel veel zin om nieuwe dingen in de salon te brengen en dat ga ik dit jaar doen.

danny-van-lieshout

Salon Mooier DAN

Ik wilde graag meer klanten aantrekken en me daarom ingeschreven voor de Masterclass ‘Hoe bereik je de ideale klant?’.

Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen werkwijze, het kijken naar jezelf, dus waarom je dingen doet zoals je het doet en waaróm je het zo doet.

Door de masterclass ben ik nu meer mezelf, verkoop meer uit advies en passie én trek meer klanten aan. Aletta geeft heldere uitleg en inzicht. Als je hulp nodig hebt op het gebied van klanten aantrekken zou ik je haar Masterclass zeker aanbevelen.

ann-fremouw

Huidverzorginginstituut Ann Fremouw

Je gaat met bruikbare tips naar huis. De masterclass zit goed in elkaar. Het stappenplan is een begin naar nog meer omzet. Vele eye-openers, je wordt aan het denken gezet en leert de zaak vanuit een andere hoek te bekijken.

Leuk ook om samen met collega’s brainstormen, tips te krijgen en dat in een heel gezellige omgeving. De roze kleur die overal terugkomt,j a, zelfs in de gebakjes!

marian-janssen-vierkant

Dermaskin

Er ging bij mij veel tijd verloren aan telefoontjes van ‘klanten’ die ‘al zoveel geprobeerd hadden’ en mij als laatste ‘redmiddel’ zagen.
Door de coaching van Aletta kan ik deze telefoontjes nu beter beantwoorden en heb ingezien dat het niet alleen een manier van telefoon beantwoorden is maar veel verder gaat.
Tevens heb ik nu de stap durven nemen om mijn droom waar te maken. Ik ben verhuisd naar een groot winkelpand in Ewijk.
Aletta coacht je op zaken die je persoonlijk nodig hebt en reageert snel op je vragen. Persoonlijk vind ik dat heel prettig.

floor-de-haan-vierkant

Studio Floor de Haan

Ik nam alle cliënten aan, zonder duidelijk doel voor ogen. De agenda was lekker vol, maar je hebt maar één paar handen, dus verder zou ik niet komen. Ik werk alleen en ben een uitstekend behandelaar, maar je moet ook ondernemer zijn.

Door de inzichten tijdens de Masterclass en het bezoek van Partners in Crème aan de salon draai ik nu meer omzet terwijl ik minder cliënten behandel. Het is duidelijk dat Aletta zelf in deze business heeft gezeten, ze snapt waar ik het over heb. Ik ben blij met haar oprechtheid, het jezelf zijn. Dan kan (en mag…) ik dat ook zijn!

portret-shar-farmani

SHAR Skincare & Beauty / Threading by Shar

Ik heb 2 masterclasses van Partners in Crème gevolgd. De naam sprak me meteen aan. Ik hoopte wel dat het bij me zou aansluiten en dat ik er iets mee kon in de salon.
De verwachtingen zijn buitengewoon beantwoord. Je krijgt gelijk tools om mee aan de slag te gaan. En alles klopte tot in de puntjes. Dit is mede te danken aan het feit dat Aletta zelf heel veel ervaring heeft in deze branche. Dat vind ik misschien wel het belangrijkste. Ze heeft me echt aan het nadenken gezet en zij ziet veel kansen. Dat stimuleert enorm.

Zij heeft het talent om het beste uit iemand naar boven te halen en dat zorgt ervoor dat ik ook enorm gemotiveerd word om er iets mee te doen. Ze stelt de vragen en ze geeft je de ruimte om er zelf mee aan de slag te gaan. Bij hindernissen ziet zij weer oplossingen waardoor een doel toch gerealiseerd kan worden.

Ik heb in een korte tijd veel doelen aangescherpt en gerealiseerd. Aletta heeft me geholpen met het opzetten van workshops (make-up en huidverzorging) en met het starten van mijn tweede bedrijf: Threading By Shar. Ik geef nu cursussen in epileren met draad voor de schoonheidsspecialisten in mijn eigen praktijk en op locatie.

Ik zou de Masterclasses zeker een ander aanbevelen omdat je hierdoor echt weer bij jezelf gaat nadenken wat je aan het doen bent en wat je passie is, waarom je met de salon bent begonnen, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik ben heel lovend over Aletta, omdat ik het ook echt zo heb ervaren. Voor haar creativiteit en oprechte interesse in mij als ondernemer maar ook als persoon. Voor het zien van kansen die bij mij passen en voor haar hulp ten alle tijden.
Ik ben enorm gemotiveerd geraakt door Aletta’s inzichten en kennis. En het is niet alleen bij inspiratie gebleven, maar mijn doelen zijn concreet geworden en behaald.
Ik word elke keer blij als ik bij haar een training mag volgen.

portret-lineke-veenstra

Huid & Schoonheidspraktijk Belliev

Voordat ik besloot met Partners in Crème te gaan werken twijfelde ik over wat het me zou opleveren. Of ik daadwerkelijk het geleerde in de praktijk kon toepassen.
Echter de trainingen van Partners in Crème zijn heel zinvol. Het zet voor mij de puntjes op de i en de telefonische consulten van Aletta zijn een waardevolle aanvulling. Dit vind ik van grote meerwaarde.
Ook de sheets voor lezingen voegen echt iets toe. Mijn lezingen heb ik aangepast en dit bevalt me heel goed. Ik kan nu betere aanbiedingen maken voor mijn klanten. Met de theemomenten voor de behandeling heb ik hele goede resultaten en de productverkoop is hiermee gestegen. Een dag na de eerste cursus heb ik precies gedaan zoals ik geleerd had. Ik verkocht direct 2 complete sets van Laviesage.

portret-marcia-van-dongen

La Bonne Image

We waren net verhuisd naar een nieuw, groter pand. Na de opening hebben we behoorlijk wat tegenslagen gehad, ik werd hier wat onzeker door. Ook wilde ik graag weten of we als team op de goede weg zaten in combinatie met het prachtige nieuwe pand wat natuurlijk ook weer meer mogelijkheden biedt. De salon loopt goed, maar er zijn altijd verbeterpunten waar je zelf niet altijd bij stil staat. Vandaar dat ik zocht naar een goede begeleiding. Via google ben ik bij Partners in Crème terecht gekomen. Na wat enthousiaste collega’s te hebben gesproken heb ik besloten om deel te nemen aan het uitgebreide programma.
Onze ervaring was heel goed, we zijn toch in meerdere opzichten anders gaan denken en hebben er veel van geleerd.
Vooral het ‘kop – romp en staart’-principe is een belangrijke tool die je altijd toe moet passen.
We hebben in 2016 een uitzonderlijk goed jaar gehad. Onze productverkoop is behoorlijk gestegen. Ook ons kerstevenement wat we voor de 2e keer hebben georganiseerd, is heel goed gegaan. Dit benaderen we nu heel anders, we denken van te voren goed na wat het doel is met zo’n evenement. We hebben veel aan de tips gehad.
Dat geldt ook voor de intakes die heel essentieel zijn. Natuurlijk passen we alles toe op een manier die bij ons past.
Ik zou de Masterclass zeker aanbevelen aan anderen. Je leert er een hoop van en het zet je aan het denken over een hoop dingen waar je zelf niet bij stil staat. Je werkt vaak in je eentje. Het gevaar daarbij is dat je niet altijd getriggerd wordt en voor sommige dingen bedrijfsblind wordt met als gevolg dat je stil blijft staan. Dat moet je niet willen! De Masterclasses waren niet alleen leerzaam, maar ook heel goed verzorgd en gezellig.

Ik vond het ook super attent dat Aletta ons onverwacht een bezoekje (met presentje) kwam brengen tijdens ons kerstevenement. Ik vind dat zo leuk en speciaal.
Ook wel en mooi grappig om te zien dat ze meteen overal om haar heen keek en weer allerlei ideeën had om er nog meer uit te kunnen halen! Zo zie je maar: het is duidelijk dat we nooit uitgeleerd zijn en dat we altijd open moeten staan voor nieuwe tips en adviezen!

Ik vind Aletta een fijne vrouw die zich goed in de ander kan verplaatsen. Ze blijft meedenken in mogelijkheden die bij ons en mijn bedrijf passen. Wij hebben veel van haar geleerd. Bedankt hiervoor!

portret-marionvanderwielen-testimonial

Beauty & Relax Lounge

Mijn droom was het altijd al om workshops te geven en door de inspirerende Masterclass van Partners in Crème geef ik nu met heel veel enthousiasme ‘Stralende Huid Experiences’.
Ik denk oprecht dat je goud in handen hebt Aletta met je ervaring, kennis, maar ook zeker de unieke aanpak! “Walk your talk!” Mijn complimenten, ga zo door!

portret-beauty-paradijs-kraaieveld

Beauty Paradijs

Toen ik Aletta voor het eerst ontmoette had ik al gelijk het idee, zij kan mij helpen.
De Masterclass was super, veel geleerd en mijn doelen zeker behaald, diezelfde avond nog, na de training.
Met als resultaat dat zowel productverkoop als behandelingverkoop zijn gestegen.
Alles wordt op een leuke leerzame manier gebracht. Wat je tot nadenken zet. En direct actie wilt onder nemen.
Ik ben blij dat ik je ontmoet heb. Je positiviteit, ik leef daarvoor. Je bent zo’n leuke vrouw en geeft me energie. Mensen gelukkig maken is mijn passie en dat zie ik bij jou ook heel goed terug. Die energie en die passie geef je goed door.
De masterclasses worden op mooie locaties gegeven. Super goed verzorgd en leuk aangekleed. Alles was perfect geregeld.

logo-testimonial-pauleleerkens

Paula’s Choice Europe BV

Partners in Crème heeft een presentatie gegeven op onze Product Informatie Dag voor Zakelijke partners. Hoewel in een korte presentatie slechts een tipje van de sluier kan worden opgelicht, was het leuk om te zien hoe de kwartjes bij de diverse deelnemers begonnen te vallen. Mijns inziens is het heel nuttig om deze kant van de praktijk te belichten, omdat het in veel gevallen moeilijk is om zorgzaam met commercie te combineren. De aanpak voor sales in de salon was verfrissend met veel praktijkgerichte handvatten, wat zeker voor de schoonheidsbranche uniek is.
Kortom, een presentatie om aan te bevelen daar het goed is om een bewustzijn te creëren dat veel van het succes aan jezelf ligt.

portret-birgitgrutterink

La Cura Huidverbetering

Mijn ervaring was erg goed. Het was leerzaam en erg leuk. Veel eye-openers.
Door een andere manier van benaderen van de klant en het intake-formulier heb ik nu al een aantal nieuwe klanten gelijk goed kunnen laten starten met producten.
Deze training is anders dan andere trainingen, niet standaard en prima werkbaar voor de praktijk.
Ik ben je dankbaar voor je betrokkenheid, je rust en je enthousiasme waarmee je mensen meeneemt. Ik keek gelijk heel anders tegen dingen aan en had er een goed gevoel bij.
Tijdens je bezoek aan de salon gaf je me de tip om mensen naast me op de kruk plaats te laten nemen in plaats van op een lagere stoel. Ik heb direct een kruk gekocht en mensen zitten nu naast me, waardoor de klant zich meer betrokken voelt en er een beter ‘evenwicht’ is tussen mij en de klant.
Ondanks dat het de moeite waard was vind ik de prijs aan de hoge kant. Dit kan mensen afschrikken, zeker starters, terwijl het voor hen juist heel erg goed zou zijn.

portret-ina-vander-laan

Amelior

Toen ik van het Partners in Crème concept hoorde was ik ervan overtuigd dat het een aanvulling was op wat ik al eerder in verkooptrainingen had gehoord. De insteek van Partners in Crème sluit aan op hoe ik in de salon sta en wil staan. Zonder agressief verkoop verhaal, maar onder andere door middel van goede vragen stellen. Dit zie je ook terug in verkoop.
Elke masterclass van Partners in Crème heb ik beleefd als een leerzaam feestje. Aletta heeft me laten zien hoe je door dicht bij jezelf te blijven toch mooie resultaten in je salon kunt behalen. Ik ben blij met haar begeleiding, rust en enthousiasme. Het bezoek aan de salon heb ik erg op prijs gesteld en de input die ze toen gaf heb ik opgevolgd en ook nog dagelijks blij mee.

portet-marseillemargriet

Salon Marseille

Ik vond het zeer verrassend, ik heb toch al heel wat trainingen meegemaakt de afgelopen 25 jaar. Dus ik dacht “Weer een verkooptraining?”
Fijn vond ik dat je op je zwakkere kanten wordt gewezen en wat er voor nodig is om dat te ontwikkelen. Geen trucjes aanleren maar vooral jezelf blijven waardoor je ontspannen gaat verkopen zonder te pushen.
Vooral de mensen helpen met wat ik te bieden heb en dat voelt goed.
Ik ben nu meer ontspannen en kreeg na verloop van tijd meer zelfvertrouwen. Ik genereer meer omzet en mijn werk is veel leuker en afwisselender geworden. Meer de diepte in met de klant, er meer uithalen en dan maatwerk leveren zeg maar.
Ik zou een masterclass van Partners in Crème zeker aanbevelen, vooral het stuk persoonlijke ontwikkeling, drempels nemen die je moeilijk vindt. De nazorg na de training is heel fijn!
Aletta is fijn om mee te werken, ze is eerlijk en voelt goed aan waar de knelpunten zitten. Ze neemt de tijd voor mij om verder te denken en moedigt je aan om vooral door te gaan. Aletta gelooft in je als je dat zelf nog niet ziet. De tips zijn praktisch, alles is goed uitgewerkt en je kunt er direct mee aan de slag. Kortom een goede investering!

portret-margriet-roumen

Kapsalon Margriet

Wij, Team Kapsalon Margriet, zijn erg tevreden over de masterclass van Partners in Crème.
Wij hebben de masterclass gevolgd om make-up workshops te gaan geven.
Het was een heel goed verzorgde en leerzame dag!
Na de masterclass word je niet in de steek gelaten en helpt Aletta je nog verder met de voorbereidingen.
Overal wordt aan gedacht, en op al je vragen heeft Aletta een antwoord!

studio-skin-care

Studio Skin Care

Ik hoopte dat deze masterclass mij makkelijk toepasbare tips/tools zou geven.
En inderdaad, je krijgt goede handreikingen die je direct in je eigen salon kunt gaan toepassen. De masterclass is heel persoonlijk en kun je makkelijk vertalen naar de situatie in je eigen salon. Ik was vol enthousiasme en had veel inspiratie om er direct in de praktijk mee aan de slag te gaan.
Na de eerste gesprekken met mijn klanten was ik helemaal om. Ik had het idee dat mijn klanten mij dankbaar waren dat ik (eindelijk) weer eens echt aandacht aan hen besteedde. Mooie gesprekken met een win/win situatie voor mijn klant waarbij ik gelijk resultaat behaalde met verkoop van behandelingen en producten.

Ik heb de masterclass al aanbevolen aan collega’s. Dit is eindelijk een training die niet in de kast verdwijnt of dat je na een week denkt, oh ja daar moet ik ook nog eens iets mee gaan doen. Ik zit nu in het 3 maanden coachings traject en binnenkort ga ik de Masterclass ‘Hoe geef je succesvol workshops’ volgen. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Ik heb al veel tips gekregen omtrent intake gesprekken en ook voor mijn nieuwe website. Aletta is enorm betrokken en een fijn persoon om mee in gesprek te gaan.

brigitte-scholte-extra

Sophisticated Beauty

De Masterclass was erg leuk en zeer inspirerend, je bent een vakvrouw die weet waar ze het over heeft!

Ik hoop dat je veel ondernemers mag adviseren en inspireren.

miranda-van-leeuwen-foto-vierkant

Skin Specials Reeuwijk

Ik was op zoek naar meer inzicht in het maken van keuzes voor producten en behandelingen. Ik had een productlijn die niet goed liep en daaraan gekoppelde behandelingen. De Masterclass heeft me een duidelijk antwoord gegeven op de waarom-vraag en hierop heb ik mijn besluit kunnen nemen wat ik al lang uitstelde.

Het onderdeel waar ik het meest aan had was het luisteren en voelen waar je blij van wordt en waar je passie ligt. En de opdracht om je passie/visie duidelijk te verwoorden. Erg lastig maar heel goed om mee aan de slag te gaan.

Ik ben nu al zo’n 3 maanden bezig met het doorvoeren van alle tips die we hebben geleerd deze dag. Ik had nooit verwacht dat het zoveel verandering teweeg zou brengen maar het heeft me veel dichterbij de “Ik” van mijn bedrijf gebracht. Het klopt steeds beter.

Ik zou zeker iemand anders de Masterclass aanbevelen want het is een uitdaging om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Het bracht mij eerst veel ‘denk’ werk maar nu steeds meer rust.

Ik ben blij met de heldere inzichten die Aletta me heeft gegeven, positief kritisch zijn. Alles hoeft ook niet in één keer perfect te zijn. Ik zet nu dingen op papier en laat het dan rusten om er een paar dagen of soms weken later weer naar te kijken en verder mee te gaan. Alles wordt steeds meer een bewustere keuze. Mijn Keuze.

Ik heb er naast het contact met Aletta ook een erg leuk contact met een medecursist aan overgehouden. Het is fijn om met elkaar te sparren en elkaar te helpen in het proces.

Ik ben nog lang niet klaar met alles duidelijk profileren, maar we hebben de stap gemaakt en er zullen nog vele mooie stappen volgen. Ik hoop samen met Aletta dit pad nog lang samen te bewandelen.

mijn-partners-250x42
netbeauty-partnerlogo-2
excellentbs_partnerlogo_wit