Mijn naam is Aletta de Rooij.

Dochter van een Westlandse bloemenkweker, moeder van een volwassen zoon en dochter. Schoonheidsspecialiste sinds 1989 en ondernemer sinds 2004. In de afgelopen 30 jaar heb ik alle kanten van de toonbank in de cosmeticabranche gezien. Als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer.

Door de jaren heen heb ik geleerd wat ondernemen is, hoe je klanten kunt aantrekken en wat verkopen is, in tijden van overvloed, maar ook in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Waar ik dankbaar voor ben is dat ik in de moeilijkste periodes van mijn leven ben gaan investeren in mijzelf. Hier is veel tijd en geld in gaan zitten. Ik heb jarenlang elke verdiende euro terug geïnvesteerd in ontwikkeling. Zonder deze kennis had ik niet kunnen doen wat ik nu doe. Persoonlijke ontwikkeling loopt altijd synchroon met zakelijke groei. Het een kan niet zonder het ander, dan loopt het vroeg of laat scheef. Alle studies en coaching, online en offline, in binnen- en buitenland hebben bijgedragen aan mijzelf, het succes van Partners in Crème en wellicht ook aan jou.

 

Missie

Mijn missie is het creëren van groei bij ondernemers. Ik zag het vakvrouwschap van de beautyspecialist, maar ook het gemis op het gebied van ondernemen. Vanuit deze missie is Partners in Crème ontstaan. Een bedrijf wat al vijf jaar bewijst significante verandering bij beautyspecialistes te creëren. Nog elke dag hoor ik; “Dit had ik al tijdens mijn opleiding moeten leren”. Ik gun jou succes en groei. Het cosmeticavak is geleerd vanuit een passie. Het ondernemen is voor velen daar als noodzakelijk ‘kwaad’ bijgekomen.

Groei

Mijn belofte is dat ik je leer op een hele andere manier naar je salon, klanten en business te kijken. Hierdoor ga je werken en zichtbaar worden op de manier die dicht bij jezelf ligt. Dit is voor eenieder uniek, hetgeen resulteert in groei met nieuwe klanten, meer verkoop en een hogere omzet met meer verdiensten.

Wat maakt mij uniek?

Ja, die vraag wordt mij regelmatig gesteld.

Ik ben een mensen-mens. Ik creëer en inspireer. Ik ga uit van jouw unieke waarden en talenten, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Mijn missie is om dit bij je naar boven te halen en als vertrekpunt in te zetten voor de visie van jouw bedrijf.

Als coach heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en maak ik gebruik van NLP-technieken. Sinds enkele jaren mag ik mij internationaal gecertificeerd NLP-Practitioner en NLP-Master noemen. NLP -coaching in combinatie met de praktijk is een waardevolle combinatie. We worden overspoeld door coaches, maar zoals je jezelf niet zomaar specialist kunt noemen, mag je jezelf ook niet zomaar als coach bestempelen. Er komt meer bij kijken als je wilt groeien. Je komt jezelf namelijk tegen, niet alleen als specialist en ondernemer, maar ook als mens, JIJ.

Ik ben er klaar voor deze persoon te ontmoeten. Ben jij klaar voor groei? Dan spreken we elkaar snel.

Liefs,

Inspiratiegesprek? Neem contact op »