Mijn naam is Aletta de Rooij.

Als echte Westlandse ben ik opgegroeid met liefde voor alles wat groeit en bloeit.

Ik vind het dan ook heerlijk om op klompen door de tuin te struinen en zorg altijd verse bloemen in huis. Het was voor de hand liggend om in de tuinbouw of bloemen te gaan werken, maar ik vond mijn passie in de beautybranche.

Met meer dan 35 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach en ondernemer heb ik ondervonden wat ondernemen inhoudt en hoe sales en marketing onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door de jaren heen leerde ik succesvol te zijn, niet alleen in tijden van overvloed, maar juist in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden.

Business in Beauty

Tijdens het geven van producttrainingen viel het mij op dat schoonheidsspecialistes zeer gepassioneerd zijn over hun vakgebied, maar dat ze soms moeite hebben met ondernemen. Hierdoor blijft de gewenste groei van hun salon vaak achter. Zodoende heb ik in 2015 Partners in Crème opgericht, waarmee ik schoonheidsspecialistes help om zich te ontwikkelen als succesvolle ondernemers met een financieel gezonde salon.

Met veel toewijding en plezier heb ik de afgelopen jaren menig schoonheidsspecialist geholpen een succesvolle ‘business in beauty’ te laten creëren. Vorig jaar besloot ik de online ‘Business in Beauty Academy’ te updaten. De markt is veranderd en hierop moeten we anticiperen. Er ontstond een compleet nieuw traject, genaamd ‘Beauty Business Boss’. BBB is een strategisch plan wat elke schoonheidsspecialist kan inzetten, ongeacht hoe lang je al onderneemt. BBB laat stap voor stap zien hoe je jouw salon financieel gezond maakt, je klantenbestand uitbreidt of juist verkleint, je aanbod optimaliseert en effectieve marketingstrategieën implementeert.

Mijn missie is om jou te helpen je unieke waarden en talenten te ontdekken en deze te gebruiken als basis voor de groei van jouw salon.

Als NLP-Master, met jarenlange ervaring in de branche en een certificering in marketing, heb ik als coach een unieke stijl ontwikkeld. Want als je wilt groeien, kom je niet alleen jezelf als specialist en ondernemer, maar ook als mens tegen. Ben jij klaar voor groei? Dan ben je bij Partners in Crème aan het juiste adres. Meld je aan voor Beauty Business Boss of neem gerust contact met me op. Ik sta klaar om jou te helpen!

Liefs, Aletta de Rooij

“Aletta, je hebt mij geïnspireerd door je kennis, ervaring, je humor, je oprechte interesse en je verhelderende feedback. De coachcalls brachten mij elke keer weer nieuwe inzichten. Je creativiteit werkt, ook nu nog na het traject aanstekelijk. Dank Aletta, dat je stralende lach omringd door jouw kleur roze die destijds op mijn netvlies is gekomen en nu niet meer uit mijn geheugen verdwijnt.”

Marianne Hartman, Skin Care Company

“Soms kom je iemand tegen en dan weet je eigenlijk meteen dat er een klik is. Ik ken Aletta van het begin van Partners in Crème. Door de fijne en inspirerende gesprekken heb ik de salon samen met mijn moeder naar een hoger niveau kunnen tillen. Aletta is iemand die goed kan luisteren en je op een fijne manier tips geeft. Ze stelt vragen, zodat je gaat nadenken over zaken waar je nog nooit over na had gedacht. Voor mij is Aletta dé Beauty Business Coach!”

Amanda Vermeulen, Erna’s Beauty

“Aletta was vaak een goede stok achter de deur om daadwerkelijk actie te ondernemen, deze actie daarna met elkaar te bespreken en de puntjes op de i zetten. Aletta is puur en betrokken. Ze heeft de gave om je je eigen kracht te laten ontdekken en alles jouw persoonlijke uitstraling te geven. Je ziet geen eenheidsworst terug bij haar coachcliënten. Coachcalls met Aletta zijn een feestje.”

Miranda van Leeuwen, Skin Specials

Columnist bij vakblad
De Beautyprofessional

Lees meer

Gecertificeerd NLP-practitioner
en NLP-masterpractitioner

Lees meer

Met Partners in Crème help ik
schoonheidsspecialisten groeien en bloeien…

… net zoals de prachtige pioenroos in het logo. Er zijn maar weinig planten die zulke indrukwekkende bloemen tevoorschijn toveren als pioenrozen. De pioen in de knop stelt niets voor. Zodra echter de bloei begint, is het alsof een explosie plaatsvindt: binnen een mum van tijd komen er een ongelofelijke hoeveelheid prachtige blaadjes tevoorschijn. Er lijkt geen einde aan deze schoonheid te komen. Precies dat is de groei en bloei die ik voor jou en je salon wil bewerkstelligen.