Mijn naam is Aletta de Rooij. Dochter van een Westlandse bloemenkweker, moeder van een volwassen zoon en dochter. Schoonheidsspecialiste sinds 1989 en ondernemer sinds 2004.

De basis van Partners in Crème

In de afgelopen 30 jaar heb ik alle kanten van de toonbank in de cosmeticabranche gezien. Als schoonheidsspecialist, verkoopster, accountmanager, trainster, coach én als ondernemer. In 2013 sprak ik de woorden ‘Business in Beauty’ voor het eerst uit. Ik zag het vakvrouwschap van beautyspecialistes, maar ook het lek op gebied van ondernemen. Dit was de basis van Partners in Crème.

Er is een hoop veranderd

Door de jaren heen heb ik geleerd wat ondernemen is, hoe je klanten kunt aantrekken en wat verkopen is, in tijden van overvloed, maar ook in tijden van crisis en persoonlijke omstandigheden.

Er is een hoop veranderd. Zowel in de beautybranche als op het gebied van ondernemen. Kijk alleen al naar social media. Ik ben er dankbaar voor dat ik de mogelijkheden heb gehad om mezelf te ontwikkelen, en een succesvol bedrijf te hebben kunnen creëren vanuit passie. Dit gun ik jou ook. Het cosmeticavak is geleerd vanuit een passie. Het ondernemen is voor velen daar als noodzakelijk ‘kwaad’ bijgekomen.

Nieuwe klanten en meer verkoop

Mijn belofte is dat ik je leer op een hele andere manier naar je salon, klanten en business te kijken. Hierdoor ga je werken en zichtbaar worden op de manier die het dichtst bij jezelf ligt en je het allerleukst vindt om te doen. Dit is voor eenieder uniek, en gaat de wet van de aantrekkingskracht gelden hetgeen resulteert in nieuwe klanten en meer verkoop.

Wat maakt mij uniek?

Ja, die vraag wordt natuurlijk regelmatig gesteld.

Ik ben een mensen-mens. Ik kan creëren en inspireren. Ik ga uit van jouw unieke waarden en talenten, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Mijn passie is om dit bij je naar boven te halen en als vertrekpunt in te zetten voor de visie van jouw bedrijf.

Ben jij klaar voor groei?

Ik help je graag. Zullen we er samen eens naar kijken? Neem hier contact met mij op.

Warme groet, Aletta de Rooij

mijn-partners-250x42
netbeauty-partnerlogo-2
excellentbs_partnerlogo_wit