Estelle Pouw

Habitat Huidverbetering

Andere insteek voor salon

Ik heb deelgenomen aan de Beauty Business Boss Academy om inzicht te krijgen in hoe ik mijn salon kon omzetten naar een breder en ander aanbod dan alleen behandelen.

Het was een omslagpunt voor mij om een ander (business) model te kiezen. Voordat ik begon met de cursus voelde ik een hang naar een andere insteek voor mijn salon, niet meer uur-factuur.

Na afloop van de Academy voel ik me vrijer in hoe ik mijn salon kan neerzetten en heb ik meer perspectief. Het was fijn om collega-salons beter te leren kennen en ideeën op te doen vanuit andere invalshoeken. Mijn favoriete onderdeel van de Academy was het bepalen van het aanbod en het schrijven van teksten. Het minst favoriete onderdeel was het kiezen van de doelgroep en de bijbehorende problemen, dit is namelijk het startpunt van wat ik echt lastig vind/vond.

Na de Academy heb ik enkele veranderingen doorgevoerd in mijn bedrijf, zoals het beknopter maken van de intake en het stellen van vragen aan de klant hoe ik het verschil kan maken. De Academy heeft me bewuster gemaakt van specifieker zijn in mijn aanbod en de doelgroep. Ik weet nu wie ik niet wil en kan helpen.

De kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens de Academy zullen mij in de toekomst helpen om meer to the point te komen in klantcontact en content. De structuur die ik heb geleerd via het script is TOP!