Sharareh Farmani

SHAR Skincare & Beauty / Threading by Shar

Concreet gemaakte én behaalde doelen

Ik heb 2 masterclasses van Partners in Crème gevolgd. De naam sprak me meteen aan. Ik hoopte wel dat het bij me zou aansluiten en dat ik er iets mee kon in de salon.

De verwachtingen zijn buitengewoon beantwoord. Je krijgt gelijk tools om mee aan de slag te gaan. En alles klopte tot in de puntjes. Dit is mede te danken aan het feit dat Aletta zelf heel veel ervaring heeft in deze branche. Dat vind ik misschien wel het belangrijkste. Ze heeft me echt aan het nadenken gezet en zij ziet veel kansen. Dat stimuleert enorm.

Zij heeft het talent om het beste uit iemand naar boven te halen en dat zorgt ervoor dat ik ook enorm gemotiveerd word om er iets mee te doen. Ze stelt de vragen en ze geeft je de ruimte om er zelf mee aan de slag te gaan. Bij hindernissen ziet zij weer oplossingen waardoor een doel toch gerealiseerd kan worden.

Ik heb in een korte tijd veel doelen aangescherpt en gerealiseerd. Aletta heeft me geholpen met het opzetten van workshops (make-up en huidverzorging) en met het starten van mijn tweede bedrijf: Threading By Shar. Ik geef nu cursussen in epileren met draad voor de schoonheidsspecialisten in mijn eigen praktijk en op locatie.

Ik zou de Masterclasses zeker een ander aanbevelen omdat je hierdoor echt weer bij jezelf gaat nadenken wat je aan het doen bent en wat je passie is, waarom je met de salon bent begonnen, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Ik ben heel lovend over Aletta, omdat ik het ook echt zo heb ervaren. Voor haar creativiteit en oprechte interesse in mij als ondernemer maar ook als persoon. Voor het zien van kansen die bij mij passen en voor haar hulp ten alle tijden.
Ik ben enorm gemotiveerd geraakt door Aletta’s inzichten en kennis. En het is niet alleen bij inspiratie gebleven, maar mijn doelen zijn concreet geworden en behaald.
Ik word elke keer blij als ik bij haar een training mag volgen.