Lianne Ter Voert

salon le visage

Niet zomaar een coach traject

Vijf jaar geleden ( 2018 ) heb ik mij laten coachen door Aletta. Dat traject heeft mij toen zoveel mooie inzichten gegeven. Mijn bedrijf groeide door en ik ontwikkelde mijzelf ook steeds meer op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

Mijn belangrijkste reden om met Beauty Business Boss mee te doen was omdat ik het tijd vond voor iets vernieuwends in mijn bedrijf. Voordat ik startte met het BBB programma was het voor mij nog niet helder welke kant ik op zou willen gaan maar nu na een aantal maanden zie ik het steeds duidelijker voor mij.

Mijn favoriete maar zeker niet het makkelijkste onderdeel van de Academy was het hoofdstuk over Logische Niveaus. In dit hoofdstuk zak je steeds dieper in jezelf en is het heel interessant om te ontdekken wat je weerhoudt om toch die ene stap te durven zetten. Stap voor stap pas ik het nieuwe toe en mijn klanten reageren erg enthousiast. De Academy en natuurlijk Aletta hebben mij meer vertrouwen gegeven om door te zetten. Het is zo fijn om samen met iemand die er verstand van heeft je ideeën te bespreken. Door de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan in dit programma zie ik zo iets unieks bij mijzelf ontstaan en kijk ik met veel enthousiasme de toekomst tegemoet.

Weet je even niet meer welke kant je op wil gaan met je bedrijf dan kan ik je van harte de Beauty Business Boss aanraden het is niet zomaar een coaching traject dit gaat veel dieper dan dat.