Sandra Nijland

Skincare Spijkenisse

Garantie op omzetstijging en plezier

Na een lastige periode in mijn privéleven, was ik ook zakelijk mijzelf kwijtgeraakt. Ik voelde dat ik iemand nodig had om mij te helpen, voelen dat het werken in mijn salon weer waardevol kon zijn. En dit vond ik bij Aletta. Doordat Aletta mij liet vertellen en goed luisterde, en mij de juiste richting opstuurde, heb ik mijn salon gespecialiseerd in huidzorg bij mensen en kanker en manuele lymfedrainage voor een goede borstgezondheid. En is in een jaar voor mij heel veel positief veranderd, en nog steeds merk ik dat ik aan het groeien ben, zowel zakelijk als privé.

Tijdens het coachtraject en de masterclasses heb ik veel geleerd van Aletta en veel inzichten gekregen. Ik zou niet één specifiek iets kunnen benoemen, het is het totaalplaatje. Als je gebruik maakt van alle adviezen die Aletta je geeft dan is het gegarandeerd dat je omzet en het plezier in werken omhooggaan.

Het advies van Aletta lijkt soms heel klein, maar als je er goed naar luistert en handelt, zijn de gevolgen heel groot en gebeuren er bijzondere dingen.

Wie zaait, zal oogsten…mijn favoriete uitspraak van Aletta!