Jolanda Cox

All Seasons Beauty Studio

Gat in de lucht

Ik wilde een hele nieuwe kijk op de salon. Vooral de verkoop zou beter moeten, en ik had gelezen over het stappenplan. Dit maakte me nieuwsgierig en vooral de positieve reacties van collega’s hebben me doen besluiten om me in te schrijven voor de masterclass.
Wat een inzicht gaf het om te zien wat voor inkomen je kunt hebben als je volgens dit stappenplan werkt. En vooral het inzicht dat klanten de producten van mij moeten gebruiken. Ik wist dit natuurlijk wel, maar door de masterclass is dat nog meer duidelijk geworden.

Na de masterclass merk ik dat ik meer over de producten praat, en dat ik voorafgaand aan een behandeling uitgebreid de tijd neem voor het intakegesprek. Gisteren had ik een nieuwe klant en heb voor € 200,- aan producten verkocht. Ik ben je heel dankbaar want dit was me nog nooit eerder gelukt. Ik moet je eerlijk zeggen, ik sprong een gat in de lucht. En wat het mooiste is… ik weet zeker dat de klant heel tevreden en zonder opdringgevoel de deur uit ging.

Ik ben je dankbaar dat je me inzichten hebt gegeven waar ik zelf mee aan de slag moet. Soms een moeilijke stap, maar dit had ik net even nodig.
Aletta, ik vind jou een ontzettend leuke en hartelijke vrouw, die weet waar ze het over heeft. Ik zou nog zo veel van jou kunnen leren, en ik blijf ook zeker alles van je volgen. Super bedankt