Mariette Marseille

Salon Marseille

Geen trucjes

Ik vond het zeer verrassend, ik heb toch al heel wat trainingen meegemaakt de afgelopen 25 jaar. Dus ik dacht “Weer een verkooptraining?

Fijn vond ik dat je op je zwakkere kanten wordt gewezen en wat er voor nodig is om dat te ontwikkelen. Geen trucjes aanleren maar vooral jezelf blijven waardoor je ontspannen gaat verkopen zonder te pushen.
Vooral de mensen helpen met wat ik te bieden heb en dat voelt goed.

Ik ben nu meer ontspannen en kreeg na verloop van tijd meer zelfvertrouwen. Ik genereer meer omzet en mijn werk is veel leuker en afwisselender geworden. Meer de diepte in met de klant, er meer uithalen en dan maatwerk leveren zeg maar.
Ik zou een masterclass van Partners in Crème zeker aanbevelen, vooral het stuk persoonlijke ontwikkeling, drempels nemen die je moeilijk vindt. De nazorg na de training is heel fijn!

Aletta is fijn om mee te werken, ze is eerlijk en voelt goed aan waar de knelpunten zitten. Ze neemt de tijd voor mij om verder te denken en moedigt je aan om vooral door te gaan. Aletta gelooft in je als je dat zelf nog niet ziet. De tips zijn praktisch, alles is goed uitgewerkt en je kunt er direct mee aan de slag. Kortom een goede investering!