Dian de Jong

The Peeling Clinic

Het roer om

Ik struggelde al een tijdje met het gevoel, dat ik het anders wilde.

Klassieke behandelingen en massages zijn niet dingen waar ik happy van werd.

Mijn hart ligt echt bij peelings. Ik liep dan ook al een tijdje met het idee om het anders te gaan doen, maar hoe…? Ik zat net in het coaching traject van Aletta toen de eerste lockdown kwam. Ik weet nog goed, dat tijdens een coachcall, Aletta zei; “Dian..je straalt als je over peelings vertelt”. En zo is het idee ontstaan om na de heropening het roer van Looxs helemaal om te gooien naar The Peeling Clinic! Klanten kunnen bij mij dus echt alleen terecht voor peeling behandelingen.

Ik vond het in het begin mega akelig, want je hebt al jaren vaste klanten en dan in één keer ga je helemaal iets anders doen, maar tijdens de lockdown heb ik hier regelmatig over gecommuniceerd met nieuwsbrieven. Tuurlijk zijn klanten afgevallen, maar daarvoor in de plaats heb ik wel meer ideale klanten teruggekregen.

Blij dat ik deze stap gezet hebt. Ik ben Aletta echt heel erg dankbaar voor haar inzichten, tools, vertrouwen en die schop onder mijn kont 😉 dat ik deze stap heb durven zetten. Daarnaast liep ik ook altijd vast met de intake, ook hier ben ik veel zelfverzekerder geworden met behulp van Aletta.

Lieve Aletta, bedankt voor je hulp, inzichten en vertrouwen in mij. Jij maakt het allemaal nog zoveel leuker. Dankjewel!

Liefs Dian