Suzanne Roelofs

Huid&Kruid Beautysalon

Meteen een hele set

Ik besloot deel te nemen aan de Masterclass daar lang niet alle klanten mijn producten kochten en ik moeite had goede prijzen voor de behandelingen te vragen.

Op de Masterclass vond ik het heel confronterend om te zien hoeveel omzet ik laat liggen per jaar per klant door niet het stappenplan te gebruiken. Ik was al blij als ze een pot crème mee namen!

Thuis ben ik meteen thuis aan de slag gegaan met wat ik had geleerd. De volgende dag kwam er een nieuwe klant, jouw intake toegepast en ze ging meteen met een hele set de deur uit!
Het is heel fijn om te zien dat ik niet de enige ben die tegen dingen aanloopt. Je ziet heel veel herkenning bij je collega-schoonheidsspecialistes. Aletta reikt je heel veel tools die je direct thuis kunt toepassen. Het zet je ook aan het denken, wat wil ik met mijn salon bereiken en straal ik dat ook uit met mijn website?

Dankjewel Aletta voor alle tips die je hebt gegeven! Maar ook de sterke voorbeelden, zoals de folie! Dat vond ik echt wel een eye opener. Sowieso hoe je al jouw kennis met ons wilt delen. Ook de tips van jou op Social Media vind ik echt heel waardevol. Ik lees ze altijd!

Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen met de videocall voordat ik met de masterclass begon. Ik wilde toen de prijzen van de behandelingen aanpassen en je dacht echt met me mee. Het was voor mij ook de stok achter de deur om per 1 Januari de prijzen aan te passen.

Ik vond het een ontzettende leuke dag, ik voelde me meteen bij Aletta op mijn gemak, mede door de video call. Het was goed verzorgd. Als afsluiting zijn we bij Van der Valk nog een hapje gaan eten wat ook erg gezellig was.