Simone van den Bos

Training die niet in de kast verdwijnt

Ik hoopte dat deze masterclass mij makkelijk toepasbare tips/tools zou geven. En inderdaad, je krijgt goede handreikingen die je direct in je eigen salon kunt gaan toepassen. De masterclass is heel persoonlijk en kun je makkelijk vertalen naar de situatie in je eigen salon. Ik was vol enthousiasme en had veel inspiratie om er direct in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Na de eerste gesprekken met mijn klanten was ik helemaal om. Ik had het idee dat mijn klanten mij dankbaar waren dat ik (eindelijk) weer eens echt aandacht aan hen besteedde. Mooie gesprekken met een win/win situatie voor mijn klant waarbij ik gelijk resultaat behaalde met verkoop van behandelingen en producten.

Ik heb de masterclass al aanbevolen aan collega’s. Dit is eindelijk een training die niet in de kast verdwijnt of dat je na een week denkt, oh ja daar moet ik ook nog eens iets mee gaan doen. Ik zit nu in het 3 maanden coachings traject en binnenkort ga ik de Masterclass ‘Hoe geef je succesvol workshops’ volgen. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Ik heb al veel tips gekregen omtrent intake gesprekken en ook voor mijn nieuwe website. Aletta is enorm betrokken en een fijn persoon om mee in gesprek te gaan.