Marcia van Dongen

La Bonne Image

Uitzonderlijk goed jaar

We waren net verhuisd naar een nieuw, groter pand. Na de opening hebben we behoorlijk wat tegenslagen gehad, ik werd hier wat onzeker door. Ook wilde ik graag weten of we als team op de goede weg zaten in combinatie met het prachtige nieuwe pand wat natuurlijk ook weer meer mogelijkheden biedt.

De salon loopt goed, maar er zijn altijd verbeterpunten waar je zelf niet altijd bij stil staat. Vandaar dat ik zocht naar een goede begeleiding. Via google ben ik bij Partners in Crème terecht gekomen. Na wat enthousiaste collega’s te hebben gesproken heb ik besloten om deel te nemen aan het uitgebreide programma.
Onze ervaring was heel goed, we zijn toch in meerdere opzichten anders gaan denken en hebben er veel van geleerd. Vooral het ‘kop – romp en staart’-principe is een belangrijke tool die je altijd toe moet passen. We hebben in 2016 een uitzonderlijk goed jaar gehad. Onze productverkoop is behoorlijk gestegen. Ook ons kerstevenement wat we voor de 2e keer hebben georganiseerd, is heel goed gegaan. Dit benaderen we nu heel anders, we denken van te voren goed na wat het doel is met zo’n evenement. We hebben veel aan de tips gehad.

Dat geldt ook voor de intakes die heel essentieel zijn. Natuurlijk passen we alles toe op een manier die bij ons past. Ik zou de Masterclass zeker aanbevelen aan anderen. Je leert er een hoop van en het zet je aan het denken over een hoop dingen waar je zelf niet bij stil staat. Je werkt vaak in je eentje. Het gevaar daarbij is dat je niet altijd getriggerd wordt en voor sommige dingen bedrijfsblind wordt met als gevolg dat je stil blijft staan. Dat moet je niet willen! De Masterclasses waren niet alleen leerzaam, maar ook heel goed verzorgd en gezellig.

Ik vond het ook super attent dat Aletta ons onverwacht een bezoekje (met presentje) kwam brengen tijdens ons kerstevenement. Ik vind dat zo leuk en speciaal. Ook wel en mooi grappig om te zien dat ze meteen overal om haar heen keek en weer allerlei ideeën had om er nog meer uit te kunnen halen! Zo zie je maar: het is duidelijk dat we nooit uitgeleerd zijn en dat we altijd open moeten staan voor nieuwe tips en adviezen!

Ik vind Aletta een fijne vrouw die zich goed in de ander kan verplaatsen. Ze blijft meedenken in mogelijkheden die bij ons en mijn bedrijf passen. Wij hebben veel van haar geleerd. Bedankt hiervoor!