Natasja Brands

Elegantia

Win/win situatie

Mijn werk deed ik bijna op de automatische piloot en daar wilde ik vanaf.

Ik wilde meer omzet, meer verkopen en op een prettige manier klanten adviseren over behandelingen en producten voor thuisgebruik. Door het introduceren van de skincheckgesprekken nemen de klanten mijn adviezen nu veel serieuzer en doen er daadwerkelijk ook iets mee. Ik werk met veel meer plezier in de salon, heb echt het gevoel dat ik nu een bepaalde structuur heb in mijn behandelingen en verkoop.

In procenten weet ik het nog niet precies maar al mijn klanten ondergaan nu een luxe behandeling in plaats van de basisbehandeling en ongeveer 8 van de 10 klanten hebben nu ook producten gekocht.

Aletta luistert naar je en geeft zulke fijne en prettige adviezen. Ze werkt heel doelgericht en geeft tools waar je iets mee kan. Aletta weet echt waar ze het over heeft en weet dit op een prettige manier over te brengen. Ze zet je aan het denken en is er voor je als je haar nodig hebt. Hierdoor ben ik op een andere manier naar mijn salon gaan kijken. Ik zie nu in dat ik mijn klanten tekortdeed, heb ik meer omzet en bereik ook nog eens mooiere behandelresultaten. Een win/win situatie.

Ik ben heeeeeel blij dat ik in dit traject ben gestapt. Ik had dit al veel eerder moeten doen!