Wil van Deursen

Beauty Kliniek Asten

25% groei met minder klanten en minder uren

Ik werk samen met mijn dochter in onze kliniek en dan loop je toch tegen bepaalde dingen aan. Zoals het aan sturen van je eigen dochter in je bedrijf zodat we wel zakelijk en privé apart houden en de harmonie in het gezin bewaren. Dit is gelukt!

Ik had al zoveel van Aletta gevolgd op social media en volgens mijn gevoel paste onze samenwerking. En dat klopt. De gesprekken hebben voor mij veel waarde gehad. Er is nu een betere harmonie in de werksituatie. Ook hebben de tips om sommige dingen anders te gaan doen aangepakt en dit in met z’n allen doorgevoerd in het bedrijf.

We hebben een opschoning van het klantenbestand doorgevoerd. Dus selectief meer aandacht aan de juiste klanten geven. Wij genereren ieder jaar dus ook in de Corona periode een groei van 25% in de omzet. Dit is nu ook gelukt met minder klanten en minder werkzame uren. De omzetverhouding is bij ons nu 65% producten en 35% behandelingen.

Wanneer je een samenwerking wilt aangaan met Aletta en goed samen overleg hebt weet ik zeker dat je zaak en zelfvertrouwen gaat groeien, kijk maar naar mij. Ze is het zeker waard. Mooi mens en een geweldige coach.

Wat ook leuk om te vertellen is, dat mijn man ook in de zaak werkt. Wanneer ik hem zei dat hij zijn prijzen moest verhogen kreeg ik natuurlijk geen gehoor. Had er een gesprek over met Aletta en toen ze bij ons op bezoek was begon ze het gesprek met mijn man. Ik natuurlijk zogenaamd naar het toilet en ja hoor enkele weken erna kwam hij aan; “God Wil, zullen we mijn prijzen ook maar eens verhogen?” Dus daar heeft ze zelfs invloed op. Kortom een geweldige TOPcoach, en na zoveel tijd dat we samen werken is daaruit een ware vriendschap ontstaan voor het leven.