Annemarije Kunst

Annemarije’s Brow & Beautysalon

Er is altijd ruimte voor verbetering

Ik was erg benieuwd naar het geheim en totale plan van aanpak achter business in beauty. Aletta heeft altijd goede en inspirerende ideeën. Hiermee kun je direct aan de slag wat weer een positieve uitwerking kan hebben op je inkomsten of uitstraling van de salon.

De grootste verandering begint bij het hebben of vinden van ideale klanten. Soms moet je uit je comfort zone stappen maar je blijft op een eerlijke manier werken waardoor de omzet stijgt, bij mij bijna 35%! Aletta tilt je over een drempel heen zodat je verder komt en gaat.

Ze kijkt met je mee, beantwoordt al je vragen en komt met bijzonder goede ideeën. Aletta helpt je altijd verder en zet je aan het denken. Door de coaching heb ik geleerd te vragen wat ik waard bent en hoe dit te onderbouwen. Iedereen heeft eigenlijk een Aletta nodig! Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering, je zit snel in een sleur. Ze is altijd scherp op verbetering, daar heb je zelf niet altijd de ruimte voor om over na te denken. Aletta haalt het beste uit jou en je salon!