Na een aantal jaar Aletta te hebben gevolgd op Social Media, besloot ik haar een mail te sturen. Haar te bedanken voor die bijzondere subtiele tips die ze toch maar iedere keer de wereld instuurt! Ze stelde voor om elkaar te bellen. Beter nog, via FaceTime. Eerlijk, ik ben daar niet zo van. Gelijk zo ‘in your face’. “Prima” schreef ze, “als je eraan toe bent, hoor ik het wel, ik heb morgen nog wel een plek in mijn agenda”. Pfffff, ik kreeg het warm!!!! Wat moet ik nu? Het was voor mij duidelijk dat ik de salon uit ‘iets’ moest trekken, maar ik wist niet wat.

Een uur later heb ik Aletta gemaild en de volgende dag zat ik met haar te FaceTimen. Nog nooit gedaan!! Heel fijn gesprek, ongedwongen. Ze keek naar mijn website en gaf al meteen tips. “Denk er maar over na en dan hoor ik het wel” zei ze. Er ging van alles door me heen. Ik wilde wel, maar ik kon het vást niet betalen. In dat laatste zinnetje zit eigenlijk álles! Om het te kunnen betalen, moet ik meer inkomsten genereren en dat was nu juist waar ik o.a. niet mee uitkwam. Ik had wel de financiële potjes om te sparen voor van alles, maar hoe nu verder?
Een tijdje later kreeg ik Aletta’s nieuwsbrief, met de mogelijkheid voor een gesprek. Ik reageerde meteen. Vertelde ook dat ik niet wist of ik het kon betalen en tijdens dat gesprek heb ik de knoop doorgehakt.

Spijt? Echt niet! Aletta is echt een coach. Ik ben een knokker die als een stuiterbal overal naar toe knalt. Ook de diepte in en dan is daar Aletta die meteen ingrijpt. Gelukkig kan ik mezelf ook resetten, maar het is zó fijn dat er iemand is die begrijpt hoe het in mijn branche werkt.

Toen we elkaar real live zagen tijdens het salon bezoek, was dat voor ons beiden heel raar. Al zoveel besproken en dan ineens sta je oog in oog. Die dag hebben we heel veel gedaan en besproken. Daar kan ik echt iets mee.

Waardevol. Voor Aletta is niets te veel. Als ik een vraag heb, stuur ik een mail. Dan krijg ik een antwoord, zodat ik meteen kan schakelen. Ook met een examen is ze er in gedachten bij. Krijg ik een appje met succeswensen.

Dankbaar. Ik ben Aletta dankbaar dat ik een andere kijk op het ondernemerschap heb gekregen. Ik zie nu heel goed blokkades die in mij zaten en waarmee ik niet verder kwam.

Er is het afgelopen jaar heel veel gebeurd mede dankzij Aletta. Ik heb besloten nog een jaar door te gaan, want ik ben nog niet klaar.

Dank je wel Aletta voor de perfecte invulling van wat ik versta onder ‘COACH.