Nadat ik mijn salon was gestart en allerlei tips en adviezen opvolgde om te groeien had ik toch niet het idee doelgericht bezig te zijn. Ik heb contact opgenomen met Aletta en ben het Business in Beauty coachingstraject gaan volgen. Hierdoor ben ik echt in actie gekomen en heb ik focus gekregen op wat ik wil.

Door dit coaching programma en de persoonlijke ondersteuning van Aletta kreeg ik veel meer inzicht in mijn ondernemerschap, hoe ik dit kon verbeteren én er kwam focus! Samen met Aletta heb ik de doelgroep gevonden die bij mij past. Maar ik leerde bijvoorbeeld ook mezelf zichtbaar te maken met de juiste website en op social media. Aletta heeft mij enorm geïnspireerd door haar kennis, ervaring en creatieve ideeën. Ook haar feedback tijdens de coachcalls is zeer waardevol. De nieuwe inzichten die je krijgt brengen je steeds weer een stap verder.

En niet alleen je business gaat groeien maar ook je persoonlijke groei en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost. Ik heb echt superveel geleerd en heerlijk dat je me nog niet loslaat Aletta, want er is voor mij nog veel meer te leren én te groeien!