Chantal Konijn

DroomHaar

Groei!

Groei!

Onze salon kabbelde een beetje voort er was geen groei te ontdekken en nieuwe dingen kwamen niet van de grond. Ons doel, missie en visie waren zoek.

Vooral het stukje duidelijk krijgen wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij onze klanten te bieden hebben heeft veel waarde voor ons gehad. Wat maakt ons onderscheidend van alle andere kap- en beautysalons? Nu dit duidelijk is communiceren we dit steeds makkelijker naar onze klanten toe via de website en social mediakanalen. Dit zorgt voor een langzame groei in deze toch al lastige tijd.

De grootste verandering die we ervaren na de coaching is dat we weer trots durven te zijn op wie wij zijn en wat voor moois we al neergezet hebben. Er is echt tijd voor nodig achter de schermen om ons bedrijf te laten groeien. Dit gaat zeker niet over één nacht ijs.

Ondanks dat het bezoekersaantal dit jaar (2020 corona) iets is gedaald, is de omzet met het 3e kwartaal gelijk als het jaar daarvoor, echter is de productverkoop wel met ruim 1/3 gegroeid. Daar ben ik best heel trots op. Door dit gekke jaar moeten we blij zijn met kleine stapjes. We bestaan nog en we gaan alleen maar meer groei doormaken in de aankomende jaren.

Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk hebben we dankzij Aletta groei door gemaakt. We durven beter voor onszelf te kiezen en afscheid te nemen van klanten die niet meer bij ons passen waardoor en ruimte komt voor nieuwe ideale klanten.
Aletta heeft Margot en mij weer dichter naar elkaar gebracht heeft. We luisteren weer naar elkaar en staan open voor elkaars ideeën ondanks onze verschillen. Daar zijn we haar dankbaar voor.

Wat we tegen een ander zouden willen zeggen is: Investeer in jezelf en je bedrijf want uiteindelijk komt het naar je toe. Aletta zet je aan het denken en geeft je handvatten waar je echt iets mee kunt. Maar je moet het wel zelf doen. Door Aletta zijn wij zelfverzekerder geworden en geloven we weer in ons onderscheidende vermogen en zijn onze toekomstdromen weer duidelijk. Zowel privé als zakelijk.

Dank je wel Aletta, voor het bijzondere jaar, je positiviteit en je enthousiasme, wij zullen dit nooit vergeten. En wie weten trekken we nog eens aan de bel bij je.