Miriam v Geel

HelMir Huidverbeteringinstituut

Verkopen als vanzelf

Na het volgen van de Online Academy en de Masterclass Workshop, vond ik het wel fijn om nog even begeleid te worden door Aletta, o.a. om de workshops en de nieuwe website goed neer te kunnen zetten

Het doorlopen van de Academy, je bedrijf eens goed onder de loep te nemen en te kijken wat kan er beter wat betreft de bedrijfsvoering hebben veel waarde voor mij gehad. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mijn praktijk, hoe ik ervoor sta en waar ik naar toe wil gaan. Alles werd duidelijker voor mij. Dus als je je bedrijf onder de loep wilt nemen, is dat een ideale cursus!

Door het intakeformulier van Aletta en het meten met het huidanalyse formulier, gaat het verkopen van de producten nu gemakkelijk.
Ik kan beter inspelen op dat wat de klanten hebben ingevuld bij welke producten ze hebben, hierdoor gaat het ‘verkopen’ eigenlijk als vanzelf en ben ik meer aan het adviseren dan aan het verkopen wat mij een fijn gevoel geeft.

In verband met Corona heb ik in 2020 235 minder afspraken gehad, daardoor qua behandelingen minder omgezet, en helaas nog weinig nieuwe klanten. Maar ik heb wel van bestaande klanten, beter kopende klanten kunnen maken, waardoor de productverkoop met 10% is gestegen.

Bedankt Aletta, voor de hulp die je me hebt geboden bij met het opstellen van een goede folder, het mee-finetunen van mijn nieuwe website én het niet-denken in problemen maar in oplossingen.