Jacqueline Korterink

Huidverzorgingsstudio Jacqueline

Je bedrijf onder de loep nemen

In de jaren die achter me liggen heeft mijn salon al een paar keer een groei doorgemaakt. Met mijn 25-jarig jubileum in aantocht was mijn wens om opnieuw te groeien, te groeien in professionaliteit. Klanten laten ervaren dat de huid thuis goed te verzorgen van binnen en buiten een must is voor een blijvend mooie huid. Alleen hoe aan te pakken dat mijn menu hier ook op wordt ingericht. Hiervoor Aletta gevraagd en de lessen gaven me direct een mooi inzicht waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan.

Helaas heb ik door personele omstandigheden in combinatie met de lockdows een hele pijnlijke keuze moeten maken en Aletta heeft hierin ontzettend goed met me meegedacht en een luisterend oor geboden. We hebben samen gekeken naar de mogelijkheid om een doorstart te kunnen maken zonder personeel. Dit betekende afscheid nemen van 60% van mijn klanten. Ik heb gekozen om verder te gaan met de klanten die huidverbeterende behandelingen boeken in combinatie met de juiste huidverzorging voor thuis. Nu na een paar maanden kan ik zeggen dat de keus voor deze doelgroep de juiste is.

In ieder geval merk ik dat de klanten blij zijn van mijn werkwijze en men trouw de producten gebruikt. Hierin zie ik al wel een stijging van groei.
Het is goed om je bedrijf regelmatig onder de loep te nemen, tijd hiervoor te nemen om samen te kijken naar wat goed gaat en waar bijgeschaafd kan worden. Hierbij kan ik Partners in Crème zeker aanbevelen. Aletta was er op momenten dat ik haar nodig had, zonder afspraak, heel fijn!
Dankjewel Aletta voor alles, voor afgelopen jaar. Een bewogen jaar waarin er veel tranen zijn gevallen en waarin ik ook weer vooruit kan kijken, mede door jouw hulp sta waar ik nu sta!