Bianca Bokelman

Bianca’s salon

Wat is de salon gegroeid

Ik volg Aletta al jaren en heb meerdere masterclasses en de academy bij haar gevolgd. Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd, heel veel losse eindjes die maar niet van de grond kwamen. Ik wist gewoonweg niet waar ik moest beginnen en hoe sommige dingen te aanpakken. Na lang twijfelen toch besloten om mij een jaar te laten coachen door Aletta. En wauw… wat ben ik persoonlijk veranderd en wat is de salon gegroeid!

Toen Aletta het had over huidverbetering dacht ik, nou van mij hoeft dat niet zo hoor, wat ik nu doe vind ik leuk en is goed. Maar ik kan je vertellen huidverbetering is iets waar mijn hart nu sneller van gaat kloppen en waar ik zeker verder mee wil gaan om dit nog meer uit te breiden in mijn salon.

Heel veel dingen wist ik al omdat ik al meerdere trainingen van Partners in Crème gedaan heb maar nu gingen we echt samen aan de slag. Mijn mindset is echt zo veranderd en het is fijn dat er altijd iemand voor je klaarstaat om even met je mee te denken en input geeft vanuit een ander oogpunt.

Ik heb nog heel veel leuke ideeën om mee aan de slag te gaan en ook komend jaar weer onder toeziend oog van Aletta, samen gaat alles toch net iets beter ?