Jolanda Voogt

Shine by Jo

Zekerheid, zichtbaarheid en meer klanten

Vorig jaar ontmoette ik Aletta van Partners in Crème. Zij was uitgenodigd als spreker bij het make-up merk waarmee ik destijds werkte. Ze sprak me bij binnenkomst aan en hetgeen wat ik dacht was “Wat wil zij van me?”, onzeker als ik toen was :-). Aletta haar verhaal was ontzettend interessant en toen we vervolgens de mogelijkheid kregen om onze gegevens achter te laten voor een speed coachcall heb ik dit meteen gedaan.

Door het fijne gesprek tijdens de coachcall en de inspirerende tips voor mijn bedrijf die ik in die korte tijd van Aletta kreeg besloot ik het coachingstraject in te gaan bij Partners in Crème. Hier heb ik geen moment spijt van gehad.

Onzeker als ik was over mijn bedrijf en uitvoering daarvan ben ik daarin enorm gegroeid en er zoveel sterker uitgekomen. Fantastisch hoe Aletta je naar je eigen bedrijf laat kijken, de waarom achter je bedrijf en de producten die je gebruikt en welke klanten jouw ideale klanten zijn. Het heeft mij meer zekerheid, meer zichtbaarheid en meer klanten opgeleverd. Ik zou Partners in Crème absoluut aanbevelen aan andere beautysalons. Aletta is een fantastische coach en het is ontzettend fijn te ervaren en te zien hoe passievol zij haar werk doet.

Aletta, dankjewel voor alles. Je bent een topper!